Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Cagliari – Inter 1:2 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:2 (0:0)
Inter Milán
Pondělí 23.02.2015, 21:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Poslední změna v sestavě Interu, do hry vstoupí další z balkánské enklávy, Srb Zlatko Kuzmanović a ze hry je stažen střelec první branky Mateo Kovačić.
     
    82
    Mancini teď kouskuje hru, při dalším přerušení stahuje ze hry i Marcela Brozoviće, místo něj vběhne do hry Hernanes, posila z druhého římského celku, Lazia.
     
    81
    Jistě nervózní trenér Mancini připravil první změnu v sestavě Interu a značně posiluje defenzivu. Podolského nahrazuje Brazilec Dodô, hostující na dva roky z Říma.
     
    72
    Josef Hušbauer se ani dnes na trávník nepodívá, lodivod domácích Gianfranco Zola jako třetího čerstvého žolíka vysílá do hry Ceppitelliho místo Crisetiga.
     
    68
    Domácí podruhé střídají, Cossua nahradil na hrací ploše Joao Pedro.
     
    56
    První změna v sestavách, Duje Čop přepouští místo na hřišti Samuele Longovi a balkánská ekipa na pažitu se trochu zeštíhlila.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 74. Carrizo (vla.) – 47. Kovačić, 68. Icardi (Medel)

    Karty:   40. Čop (CAG), 90+2. Avelar (CAG) – 14. Brozović (INM), 90. Campagnaro (INM)


    Cagliari Calcio: Brkić – Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar – Donsah, Conti (C), Crisetig (72. Ceppitelli) – Mpoku, Cossu (68. dos Santos Galvão) – Čop (56. S. Longo).
    Náhradníci: Colombi, Cragno – González, Murru, S. Longo, dos Santos Galvão, Pisano, Farias, Barella, Hušbauer, Ceppitelli, Diakité.

    Inter Milán: Carrizo – Campagnaro, Vidić (C), Jesus, Santon – Guarín, Medel, Brozović (82. Hernanes) – Kovačić (90+2. Kuzmanović) – Icardi, Podolski (81. Dodô).
    Náhradníci: Berni – Andreolli, Ranocchia, Kuzmanović, Obi, Puşcaş, D'Ambrosio, Dimarco, Hernanes, Shaqiri, Dodô.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Giallatini, Pegorin
    bahis siteleri