Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Cagliari – Inter 1:2 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:2 (0:0)
Inter Milán
Pondělí 23.02.2015, 21:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Juan Pablo Carrizo - 1:2
     
    74
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Nudit se v závěru zápasu určitě nebudeme! Samuele Longo potáhl míč k pokutovému území, následně namířil prudkou ránu do tyče a od brankáře JUANA CARRIZA se míč odrazil do sítě! Argentinský brankář ke svému dnešnímu výkonu plnému nejistoty přidal také pořádnou kupu smůly a zaznamenává vlastní branku!
    Mauro ICARDI - 0:2
     
    68
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté dostávají pomoc z nebes! Novic na hřišti Joao Pedro se uvedl ztrátou míče na vlastní polovině a poté už to byla rychlovka, Medel přesným pasem do pokutového území vybídl k zakončení MAURA ICARDIHO a Argentinec svoji čtrnáctou letošní trefou přímo do horního rohu domácí branky navyšuje milánský náskok!
    Mateo KOVAČIĆ - 0:1
     
    47
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Druhý poločas ukrojil rovných devadesát sekund, než se hosté zaslouženě dostávají do vedení! Podolského centr si na hruď zpracoval Icardi, tomu ještě ukopl míč Capuano, ovšem odehrál jej pouze k MATEU KOVAČIĆOVI a Chorvat prostřelil brankáře Brkiće!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 74. Carrizo (vla.) – 47. Kovačić, 68. Icardi (Medel)

    Karty:   40. Čop (CAG), 90+2. Avelar (CAG) – 14. Brozović (INM), 90. Campagnaro (INM)


    Cagliari Calcio: Brkić – Dessena, Rossettini, Capuano, Avelar – Donsah, Conti (C), Crisetig (72. Ceppitelli) – Mpoku, Cossu (68. dos Santos Galvão) – Čop (56. S. Longo).
    Náhradníci: Colombi, Cragno – González, Murru, S. Longo, dos Santos Galvão, Pisano, Farias, Barella, Hušbauer, Ceppitelli, Diakité.

    Inter Milán: Carrizo – Campagnaro, Vidić (C), Jesus, Santon – Guarín, Medel, Brozović (82. Hernanes) – Kovačić (90+2. Kuzmanović) – Icardi, Podolski (81. Dodô).
    Náhradníci: Berni – Andreolli, Ranocchia, Kuzmanović, Obi, Puşcaş, D'Ambrosio, Dimarco, Hernanes, Shaqiri, Dodô.

    Rozhodčí: Mazzoleni – Giallatini, Pegorin
    bahis siteleri