Chicago – Boston 2:6 (kon.) | Buffalo – Nashville 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Vancouver 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Florida 5:1 (kon.) | Colorado – Tampa 5:4 (kon.) | NY Rangers – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Dallas 6:2 (kon.)
konec
New York Islanders
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Vancouver Canucks
Pondělí 23.02.2015, 00:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Yannick WEBER - 0:4
     
    59:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    YANNICK WEBER pečení výhru Canucks do prázdné branky a zvyšuje na konečných 4:0. Asistence: Shawn Matthias a Derek Dorsett.
    Bo HORVAT - 0:3
     
    33:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky udeřily potřetí v této třetině. Nenápadnou střela z prostoru pro vhazování vyslala na Haláka BO HORVAT a jeho střelecký pokus skončil až v síti. Asistence: Ronalds Kenins a Jannik Hansen.
    Radim VRBATA - 0:2
     
    30:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté využívají druhou přesilovou hru. RADIM VRBATA těží ze spolupráce s bratry Sediny a střílí svou 22. branku v této sezóně, když propálil Haláka na bližší tyči. Asistence: Daniel Sedin a Henrik Sedin.
    Zack KASSIAN - 0:1
     
    20:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Střela ZACKA KASSIANA nejprve orazítkovala tyč. Následně se odrazila jeho střela do Haláka, od kterého puk zapadl do branky. Domácí brankář se sice ještě zkoušel po puku natahovat, ale bezúspěšně. Asistence: Radim Vrbata a Henrik Sedin.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 21. Kassian (Vrbata, H. Sedin), 31. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin), 34. Horvat (Kenins, Hansen), 60. Weber (Matthias, Dorsett)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Leddy, Boychuk, Višňovský, Hickey, De Haan, Hamonic – A. Lee, Tavares, Bailey – Grabner, Nielsen, Strome – Kulemin, Nelson, Clutterbuck – Martin, Mouillierat, McDonald.
    Vancouver Canucks: Miller (22. Lack) – Hamhuis, Weber, Sbisa, Biega, Stanton, Clendening – D. Sedin, H. Sedin, Kassian – Higgins, Matthias, Vrbata – McMilan, Vey, Dorsett – Kenins, Horvat, Hansen.

    Rozhodčí: Ch. Lee, Leggo – McElman, MacPherson

    Diváci: 16,170
    bahis siteleri