Buffalo – Vancouver 6:3 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:3 (kon.) | Columbus – Montreal 2:5 (kon.)
Toronto – Philadelphia 3:2 (kon.) | Florida – Chicago 0:3 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 0:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (1:3, 2:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 27.02.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Doan se snažil protlačit kotouč do brankoviště, přes McDonagha neuspěl. Další pokus Yandlea končí těsně vedle Talbotovy branky!
     
    58:39
    Trenér hostů Dave Tippett si samozřejmě vybírá oddechový čas, Mike Smith už zůstane na střídačce, Coyotes to zkusí v šesti hráčích v poli!
     
    58:39
    Martin St. Louis zbytečně fauloval v útočném pásmu a míří na trestnou lavici za podražení. Coyotes tak mají ještě obrovskou příležitost na srovnání skóre v podobě přesilové hry!
    Lee STEMPNIAK - 4:3
     
    57:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak Rangers nakonec končí brankou! Ihned po vhazování se do šance dostal Stempniak, který ještě Smithe nepřekonal. Akce ale pokračovala, Hayes rychle z otočky poslal puk zpátky před branku, kde nehlídaný LEE STEMPNIAK už napodruhé proti Smithovi uspěl! Asistence: Kevin Hayes.
     
    45:02
    Martin Erat šikovně tečoval střelu Gormleyho od modré čáry, Talbot se jen ohlédl, aby zjistil, že puk o kousek minul jeho brankou!
     
    39:49
    Mike Smith po inkasované brance rozštípal svou hokejku o branku, za což inkasuje trest za nesportovní chování. Trest za svého brankáře odsedí David Moss.
    Chris KREIDER - 3:3
     
    39:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Rangers měli být zcela jasně potrestáni čtyřminutovým trestem, místo toho ale ještě v závěru druhé části hry vyrovnávají! CHRIS KREIDER se dostal do rychlého úniku, který zakončil úspěšnou dorážkou své vlastní střely! Bez asistence.
     
    38:54
    Michael Stone míří na trestnou lavici, inkasuje dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    30:22
    Kevin Klein v přerušené hře zasáhl Mosse vysokou holí do obličeje a dokonce mu přivodil krvavé zranění, je tak potrestán hned dvojnásobným trestem za hru vysokou holí.
     
    29:40
    Lucas Lessio se skvělým způsobem dostal přes Girardiho do úniku, závěr akce už mu ale nevyšel podle představ, puk mu sjel z hokejky, nicméně orazítkoval obě tyče Talbotovy branky!
     
    27:44
    Michael Stone nahazoval od modré čáry a jeho střela se zastavila až na pravé tyči Talbotovy branky!
    Lee STEMPNIAK - 2:3
     
    25:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic se ale domácí prosazují! Gagner se obloukem snažil vyhodit puk do středního pásma, John Moore ale kotouč ještě rukou zachytil a po sklepnutí na led rychle vypálil, Smith téměř nic neviděl, kotouč ještě navíc tečoval clonící LEE STEMPNIAK! Asistence: John Moore.
    Sam GAGNER - 1:3
     
    19:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes dokázali využít i další přesilovou hru, z trestu Kleina zbývaly pouhé 2 vteřiny! Martin Erat z rohu poslal puk na modrou čáru odkud střílenou přihrávku vyslal Stone, před brankou se k puku dostal opět SAM GAGNER a střelou po rychlé otočce překvapil Talbota! Asistence: Michael Stone a Martin Erat.
    Sam GAGNER - 1:2
     
    17:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají! Po několika střelách Yandlea a Ekman-Larssona od modré čáry se v rohu dostal k puku SAM GAGNER, nabruslil si blíže na střed a parádní střelou poslal puk přesně do šibenice! Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
     
    17:23
    Kevin Klein poslal kotouč z obranného pásma až do ochranné sítě na druhé straně kluziště, Coyotes tak mají k dispozici přesilovku 5 na 3, která může trvat až 58 vteřin!
     
    16:20
    S blížícím se závěrem první třetiny si Coyotes zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici za podražení míří Martin St. Louis.
     
    14:39
    Kyle Chipchura se pustil do menší pěstní potyčky s Johnem Moorem, nakonec nepadlo moc ran, oba hráči jsou ale vyloučeni na 5 minut za bitku.
     
    12:00
    Velká šance Coyotes, kteří se dostali do situace 3 na 1! Erat dobře našel Ekman-Larssona, který ale nedokázal Talbota prostřelit!
    Chris KREIDER - 1:1
     
    08:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácí v přesilové hře prosazují. Po sérii rychlých přihrávek uvolnil Zuccarello Hayese, který s pukem nabruslil blíže k brance a přes bránícího Murphyho naservíroval parádní přihrávku téměř do prázdné branky pro CHRISE KREIDERA, který se už nemýlil! Asistence: Kevin Hayes a Mats Zuccarello.
     
    06:29
    V pokračujícím tlaku Rangers navíc hostující obránce Brandon Gormley fauluje, uvidíme tak první přesilovou hru v dnešním zápase. Gormley inkasuje menší trest za držení protihráče.
     
    05:19
    Opět skvělý Mike Smith! Brankář hostů nejdříve vyrazil tvrdou ránu Dereka Stepana od modré čáry a pak si poradil i s další dorážkou Martina St. Louise!
     
    04:30
    Další velká šance Rangers! J. T. Miller ovšem z dorážky ztroskotal opět na vynikajícím zákroku Mika Smithe!
     
    02:07
    Mike Smith se uvedl vynikajícím zákrokem! Nejdříve vyrazil střelu Johna Moora a pak úžasným přesunem zastavil i dorážku Tannera Glasse!
    Mark ARCOBELLO - 0:1
     
    00:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Šokující úvodu zápasu vidí zatím pouze z poloviny zaplněná MSG! David Moss prostrčil kotouč do útočného pásma na MARKA ARCOBELLA, který se prosadil rychlou střelou zápěstím na zadní tyč! Asistence: David Moss a Michael Stone.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 9. Kreider (Hayes, Zuccarello), 26. Stempniak (J. Moore), 40. Kreider, 58. Stempniak (Hayes) – 1. Arcobello (Moss, Stone), 18. Gagner (Ekman-Larsson), 20. Gagner (Stone, Erat)


    New York Rangers: Talbot (Skapski) – McDonagh (C), Girardi, Staal, Klein, J. Moore, Boyle – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, St. Louis – Hagelin, Hayes, Miller – Glass, D. Moore, Stempniak. Trenér: Alain Vigneault.
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Campbell, Gormley, Murphy – Lessio, Vermette, Doan (C) – Rieder, Chipchura, Gagner – Erat, Arcobello, Moss – Korpikoski, Vitale, Samuelsson. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Kimmerly, Kozari – Cherrey, Barton

    Diváci: 18006 (vyprodáno)
    bahis siteleri