Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HC Olomouc
Pátek 27.02.2015, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out DHL extraligy juniorů
Partner:
     
    52:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jihlavští mladíci opět kapitulují ve vlastní přesilové hře. MARTIN KONEČNÝ se dostal do útočného pásma, doputoval až před Kořenáře, kterého překonal střelou do levé horní části branky. Asistence: Tomáš Markl.
     
    37:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. JAROSLAV ŠKODA poslal na branku zdánlivě ledabylé nahození, které ale doplachtilo přesně do pravého horního růžku domácí svatyně. Asistence: Jan Štefka, Matěj Pavlovský.
     
    35:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté snižují nepříznivý stav. FILIP DUNDÁČEK obdržel přihrávku zpoza branky, načež si touš přehodil na bekhend a umístil jej za bezmocného Urbische. Asistence: Tomáš Střecha.
     
    30:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení. JIŘÍ HORÁK vystihl odražený kotouč za jihlavskou brankou, načež vybruslil do prostoru před ní a v poklidu zasunul puk do domácí klece. Bez asistence.
     
    16:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je krutá rána pro Jihlavský celek. MILAN OSTŘANSKÝ se ve dvojnásobném vydal do samostatného úniku, který zužitkoval přesnou ranou mezi Vackovy betony. Asistence: David Nesvadba.
     
    10:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zužitkovali mizerné střídání mužstva z krajského města Vysočiny. Šimon Beták pelášil do útočného pásma, kde sjel do mezikruží. Když už se zdálo, že bude pálit, našel excelentní zadovkou najíždějícího JIŘÍHO HORÁKA. Olomoucký forvard poté procedil touš skrze Vackovy betony. Asistence: Šimon Beták.
     
    05:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se díky poněkud šťastné brance ujímají vedení. SIMON BERAN sjel do mezikruží, odkud poslal lehkou střelu k pravé tyči. Urbisch toho příliš neviděl, tudíž nemohl zasáhnout. Asistence: Hynek Tobola.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Beran (Tobola), 36. Dundáček (Střecha) – 11. Horák (Beták), 17. Ostřanský (Nesvadba), 31. Horák, 38. Škoda (Štefka, Pavlovský), 53. Konečný (Markl)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (31. Kořenář) – Hohl, Dundáček, Leština, Tobola "C", Kochánek, Port – Střecha, Jícha "A", Bambula "A" – Beran, Dvořák, Ondráček – Nováček, Vala, Marcilis
    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Jeklič, Škoda, Nesvadba, Tomek, Brandýs, Hes – Ostřanský "C", Beták "A", Horák – Bauer "A", Konečný, Markl – Ministr, Pavlovský, Štefka – Kropáč, Janáš

    Rozhodčí: Doležal – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri