Třinec – Zlín 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 6:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 5:2 (kon.)
K. Vary – Liberec 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (po pr.)
Litvínov – Sparta 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HC Olomouc
Pátek 27.02.2015, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-out DHL extraligy juniorů
Partner:
     
    52:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jihlavští mladíci opět kapitulují ve vlastní přesilové hře. MARTIN KONEČNÝ se dostal do útočného pásma, doputoval až před Kořenáře, kterého překonal střelou do levé horní části branky. Asistence: Tomáš Markl.
     
    51:12
    Jan Štefka (OLO) dostává dvě minuty za držení. Dukla tak má další možnost ke snížení.
     
    49:26
    Daniel Dvořák se ocitl zcela sám před brankou, ovšem poté zamířil vysoko nad. Velká škoda pro domácí Duklu!
     
    46:22
    A další trest. Dominik Bauer (OLO) dostává menší trest za podražení. Síly na ledové ploše se tak vyrovnají.
     
    45:34
    Jiří Horák dostal vynikající pas do jízdy, leč hattrick se mu zužitkovat nepodařilo, prostor mezi pravou rukou a Kořenářovým tělem netrefil. Simon Beran (JIH) je ale současně vyloučen za sekání.
     
    42:29
    Obrovská šance hostí. Jihlavští za sebou nechali puk, který Pavlovský poté přenechal Štefkovi. Hostující forvard ale sám před Kořenářem neuspěl.
     
    41:21
    Tentokráte byl Simon Beran v ještě lepší pozice, avšak zcela sám se před Urbischem neprosadil. Hostující brankář dnes působí velice jistým dojmem.
     
    37:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. JAROSLAV ŠKODA poslal na branku zdánlivě ledabylé nahození, které ale doplachtilo přesně do pravého horního růžku domácí svatyně. Asistence: Jan Štefka, Matěj Pavlovský.
     
    35:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté snižují nepříznivý stav. FILIP DUNDÁČEK obdržel přihrávku zpoza branky, načež si touš přehodil na bekhend a umístil jej za bezmocného Urbische. Asistence: Tomáš Střecha.
     
    33:04
    A opět se bude vylučovat, tentokráte na obou stranách. Jan Kropáč (OLO) je vyloučen za krosček. Lukáš Jícha (JIH) poté tvrdě atakoval soupeře u mantinelu, za což obdržel pětiminutový trest. Současně se musí také odebrat do sprch. Trest odpyká Filip Nováček (JIH). Martin Hes (OLO) tento zákrok následně opětoval sekáním.
     
    32:20
    Filip Dundáček (JIH) komplikuje domácím ještě více situaci, neboť odchází na lavici hanby. Provinil se napadením.
     
    30:57
    David Vacek opouští brankoviště, do jihlavského brankoviště nastupuje Josef Kořenář.
     
    30:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení. JIŘÍ HORÁK vystihl odražený kotouč za jihlavskou brankou, načež vybruslil do prostoru před ní a v poklidu zasunul puk do domácí klece. Bez asistence.
     
    27:14
    Lukáš Vala měl ale nyní solidní možnost. Zcela sám před Urbischem ale neuspěl, skákavý kotouč poslal zhruba půl metru vedle pravé tyče.
     
    23:26
    Dvě velké šance na obou stranách. Nejprve se z mezirkuží neprosadil Tomáš Ministr, načež se na opačné části kolbiště nemohl radovat Bambula.
     
    16:58
    Lukáš Jícha měl již v pěti proti čtyřem na holi vyrovnání, avšak Urbisch vynikajícím zásahem pomocí levého betonu zabránil druhé brance ve své síti.
     
    16:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je krutá rána pro Jihlavský celek. MILAN OSTŘANSKÝ se ve dvojnásobném vydal do samostatného úniku, který zužitkoval přesnou ranou mezi Vackovy betony. Asistence: David Nesvadba.
     
    16:10
    Další trest pro Olomouc. Jiří Horák (OLO) obdržel menší trest za podražení. Dukla tak bude hrát 37 sekund v pěti proti třem.
     
    15:46
    Ondřej Leština se po podivném odrazu kotouče ocitl zcela sám před Urbischem, který však jeho pokus z otočky v poklidu zlikvidoval.
     
    14:47
    Další trest pro hostující ekipu. Šimon Beták (OLO) obdržel dvě minuty za napadení.
     
    10:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zužitkovali mizerné střídání mužstva z krajského města Vysočiny. Šimon Beták pelášil do útočného pásma, kde sjel do mezikruží. Když už se zdálo, že bude pálit, našel excelentní zadovkou najíždějícího JIŘÍHO HORÁKA. Olomoucký forvard poté procedil touš skrze Vackovy betony. Asistence: Šimon Beták.
     
    07:52
    Ondráček se proháčkoval do mezikruží, kde byl posléze faulován. Menší trest za podražení dostává Šimon Beták (OLO). Jak domácí naloží s touto možností?
     
    05:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se díky poněkud šťastné brance ujímají vedení. SIMON BERAN sjel do mezikruží, odkud poslal lehkou střelu k pravé tyči. Urbisch toho příliš neviděl, tudíž nemohl zasáhnout. Asistence: Hynek Tobola.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Beran (Tobola), 36. Dundáček (Střecha) – 11. Horák (Beták), 17. Ostřanský (Nesvadba), 31. Horák, 38. Škoda (Štefka, Pavlovský), 53. Konečný (Markl)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (31. Kořenář) – Hohl, Dundáček, Leština, Tobola "C", Kochánek, Port – Střecha, Jícha "A", Bambula "A" – Beran, Dvořák, Ondráček – Nováček, Vala, Marcilis
    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Jeklič, Škoda, Nesvadba, Tomek, Brandýs, Hes – Ostřanský "C", Beták "A", Horák – Bauer "A", Konečný, Markl – Ministr, Pavlovský, Štefka – Kropáč, Janáš

    Rozhodčí: Doležal – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri