CSKA Moskva – Soči 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – N.Novgorod 6:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:3 (3:1, 3:0, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 27.02.2015, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:48
    Přesilová ha pro SKA. Alexej Potapov dostal dvě minuty za hrubost.
     
    38:44
    Po zákroku finského gólmana se do sebe pustili Wolski s Judinem. Oba kohouty vzápětí poslal rozhodčí zchladit na trestnou lavici na čtyři minuty za hrubost.
     
    31:26
    Sotva se domácím skončila jedna přesilová hra, další začíná. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Vladimir Malevič.
     
    29:09
    Další přesilová hra pro SKA. Dvě minuty za krosček obdržel Dmitrij Kazjonov.
     
    28:09
    Rozhodčí z dané celkem drsné potyčky vytáhl po jednom borci z každého mužstva a vzápětí je poslal na trestnou lavici. Za katrem již sedí Savinainen a na straně SKA Kutějkin. Bude se však pokračovat v pěti mužích na obou stranách.
     
    26:10
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru a mohou navázat na tu první, při níž zaznamenali dosud svou jedinou branku. Jurij Alexandrov fauloval Potapova a už sedí za katrem.
     
    21:59
    Hosté si vytvořili slušný tlak, jenomže Denis Kazjonov se dopustil v útočném pásmu nedovoleného bránění, a zbytečně oslabuje své mužstvo.
     
    17:29
    Nyní si svou první přesilovou hru zápasu zahrají hosté. Viktor Tichonov neuhlídal svou hokejku, udeřil Potapova do tváře a na dvě minuty oslabí své mužstvo.
     
    07:18
    První třetina se pro hostující mužstvo nevyvíjí vůbec dobře. Torpedo bude hrát další oslabení. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Arťjom Aljajev.
     
    03:19
    Domácí si zahrají první přesilovou hru zápasu. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Dmitrij Kazjonov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 2. Šipačjov (Dadonov, Kutějkin), 6. Martensson (Thoresen), 11. Kablukov (Burdasov), 24. Červenka, 34. Ericsson (Čudinov, Červenka), 40. Dadonov – 20. Immonen (Salminen, Wolski), 46. Wolski (Makarov, Immonen), 51. Immonen


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Rukavišnikov, Kutějkin, Alexandrov, Bělov, Čudinov, Jermakov, Judin – Červenka, Ericsson, Kovalčuk – Dadonov, Ketov, Šipačjov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kablukov, Burdasov, Chochrjakov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (11. Kasutin) – Hietanen, Pepeljaev, Blažjevskij, Bernackij, Aljajev, Malevič, Makarov – Salminen, Immonen, Wolski – Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev – Denis Kazjonov, Dmitrij Kazjonov, Stoljarov – Savinainen, Mozer, Dvurečenskij, Potapov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Misjur, Raming

    Diváci: 12 337
    bahis siteleri