CSKA Moskva – Soči 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – N.Novgorod 6:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:3 (3:1, 3:0, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 27.02.2015, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarkko IMMONEN - 6:3
     
    50:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté však přece jen třetí branku trefují a dramatizují tohle utkání. V době, kdy už byli hráči Torpeda kompletní, vyslal JARKKO IMMONEN střelu z pravého kruhu, která zamířila podél Koskinenova ramene do brány. Bez asistence.
    Wojtek WOLSKI - 6:2
     
    45:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté korigují skóre utkání. Alexander Makarov nahrál od pravého mantinelu do "ohně" a kotouč se odrazil od WOJTEKA WOLSKEHO do brány. Asistence. Alexander Makarov, Jarkko Immonen.
    Jevgenij DADONOV - 6:1
     
    39:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to už je i smůla hostujícího celku, která jen dokládá zmar Torpeda v dnešním klání. JEVGENIJ DADONOV nahrával zpoza brány před svatyni Novgorodu, kde si kotouč velmi nešťastně a bizarně srazilza záda svého spoluhráče Aljajev. Bez asistence.
    Jimmie ERICSSON - 5:1
     
    33:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Gól Petrohradu byl na spadnutí a už je to tady. Pátá radost zaplněného Ledového paláce. Čudinov vyslal od modré čáry střílenou přihrávku, kterou do brány velmi šikovně tečoval JIMMIE ERICSSON. Asistence: Maxim Čudinov, Roman Červenka.
    Roman ČERVENKA - 4:1
     
    23:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí poprvé v zápase využívají přesilovou hru. ROMAN ČERVENKA si najel na levý kruh a svou střelou příklepem, která zamířila do levého horního růžku brány Novgorodu, vrací SKA klid na hokejky.
    Jarkko IMMONEN - 3:1
     
    19:23
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen přesilovou hru využívají a dávají gól naděje! Salminen našel před bránou volného JARKKA IMMONENA, který se tváří v tvář Koskinenovi nemýlil. Asistence: Sakari Salminen, Wojtek Wolski.
    Ilja KABLUKOV - 3:0
     
    10:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je tu další branka domácího mužstva, které se během deseti minut dostává do tříbrankového náskoku. ILJA KABLUKOV si vyměnil puk s Burdasovem a z pravého kruhu prostřelil Birjukova. Asistence: Anton Burdasov.
    Tony MARTENSSON - 2:0
     
    05:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ačkoliv se přesilová hra pro mužstvo moc dobře nevyvíjela, slaví domácí další branku bezprostředně po jejím skončení. Patrick Thoresen našel z levého kruhu přesnou přihrávkou TONYHO MARTENSSONA, který kotouč usměrnil do odkryté klece. Asistence: Patrick Thoresen.
    Vadim ŠIPAČJOV - 1:0
     
    01:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup domácího týmu do utkání a zaplněný Ledový palác je poprvé na nohou. Vyhlášený nahrávač VADIM ŠIPAČJOV ukázal, že umí i dávat góly. Zpoza levého kruhu vyslal přesnou střelu, která zamířila Birjukovovi mezi vyrážečku a beton. Asistence: Jevgenij Dadonov, Andrej Kutějkin.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 2. Šipačjov (Dadonov, Kutějkin), 6. Martensson (Thoresen), 11. Kablukov (Burdasov), 24. Červenka, 34. Ericsson (Čudinov, Červenka), 40. Dadonov – 20. Immonen (Salminen, Wolski), 46. Wolski (Makarov, Immonen), 51. Immonen


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Rukavišnikov, Kutějkin, Alexandrov, Bělov, Čudinov, Jermakov, Judin – Červenka, Ericsson, Kovalčuk – Dadonov, Ketov, Šipačjov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kablukov, Burdasov, Chochrjakov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (11. Kasutin) – Hietanen, Pepeljaev, Blažjevskij, Bernackij, Aljajev, Malevič, Makarov – Salminen, Immonen, Wolski – Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev – Denis Kazjonov, Dmitrij Kazjonov, Stoljarov – Savinainen, Mozer, Dvurečenskij, Potapov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Misjur, Raming

    Diváci: 12 337
    bahis siteleri