Sparta – Třinec 6:5 (kon.)
konec
HK Opava
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
HC Technika Brno
Pondělí 02.03.2015, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:20
    Brno v posledních minutách přidalo na aktivitě a nyní je odměněno přesilovou hrou. Na trestnou lavici usedne opavský bek Lukáš Vrabel.
     
    39:08
    Přesilovka pro Opavu. Hostující Stehlík ujížděl sám na Šafránka, kterého ohodil sprškou ledu a dostává menší trest za nesportovní chování.
     
    33:29
    Ve stejném čase inkasoval za nesportovní chování osobní desetiminutový trest opavský centr Tomáš Polok. Emoce planou.
     
    33:06
    V témže čase současně vyloučeni: za nafilmovaný pád je potrestán hostující Benýšek a domácí Tichý.
     
    31:54
    Opava se bude bránit jen ve třech. Za katr míří Lukáš Černý, který se provinil napadením, a Technika má k dispozici minutu a 51 vteřin dlouhou početní výhodu pět na tři!
     
    31:45
    Faul v útočném pásmu udělal Wolf, který odchází na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za držení. Hosté mohou snížit.
     
    27:48
    Slezan má šanci navýšit své vedení. Za hákování jde na trestnou lavici hostující Benýšek (TEC).
     
    25:07
    Hosté si zahrají přesilovku. Za vysokou hůl vyfasoval dvě minuty Bohumil Herman.
     
    19:16
    Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách. Za nedovolené bránění bude pykat brněnský zadák David Havíř (TEC). V témže čase dostal menší trest za hrubost Lukáš Černý (OPA).
     
    14:55
    Hrát se bude ve čtyřech. Při průniku Vítka si držením pomohl hostující kapitán Habrovec (TEC) a dostává dvě minuty.
     
    13:52
    Na ledě se začalo přiostřovat a na trestnou lavici usedne domácí útočník Petr Wolf. Ten dostal za zásah do oblasti hlavy a krku dvouminutový trest a automaticky dalších deset minut coby osobní trest.
     
    11:05
    Opavští budou hrát v pěti proti třem! Dalším vyloučeným na straně Techniky je zkušený bek David Havíř. Opavu čeká 99 sekund dlouhá dvojnásobná početní výhoda!
     
    10:44
    První přesilovku si zahraje také Slezan. Dvouminutový trest za hákování inkasoval hostující forvard Ondřej Stehlík a k menším trestu obdržel ještě osobní desetiminutový. Důvod? Nesportovní chování.
     
    7:47
    Domácí ale sehrají následující dvě minuty znovu ve čtyřech. Za katr jde opět obránce Tichý (OPA). Brno má dobrou příležitost srovnat skóre.
     
    4:35
    Brno si zahraje první přesilovou hru tohoto zápasu. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici domácí zadák Josef Tichý (OPA).
    Branky a nahrávky: 8. Polok (Herman), 13. Herman (Polok), 17. Polok (Herman, Baďura), 59. Měch – 34. Zábranský (V. Odehnal), 52. V. Odehnal (Klimeš)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Pavelek, Tůma, Tichý, Mosler, Vrabel – Kocián, Měch, Vítek – Baďura, Chalupa, Wolf – L. Černý, Polok, Herman.
    HC Technika Brno: Novák (17. Chvátal) – Vrba, Habrovec, Koukal, Klimeš, L. Odehnal, Havíř – Stehlík, Látal, V. Odehnal – Brzobohatý, Benýšek, Bustin – Jurča, Zábranský, Čtvrtníček – Pargáč.

    Rozhodčí: Fiedler – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri