Sparta – Třinec 6:5 (kon.)
konec
HK Opava
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
HC Technika Brno
Pondělí 02.03.2015, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští zřejmě definitivně rozhodují o své výhře! Prázdnou klec Techniky trefil domácí kapitán TOMÁŠ MĚCH a Slezan je blízko k výhře!
     
    51:28
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté proměňují přesilovkou a jsou zpátky v zápase! Ránu Tomáše Klimeše vyrazil Šafránek před sebe k volnému VLASTIMILU ODEHNALOVI, který proměnil brněnskou početní výhodu – 3:2! Asistence: Tomáš Klimeš.
     
    33:29
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté početní výhodu pět na tři nakonec proměňují. Se střelou Vlastimila Odehnala si Šafránek ještě poradil, ale na dorážku MARTINA ZÁBRANSKÉHO už byl krátký, a Technika se tak vrací do zápasu! Asistence: Vlastimil Odehnal.
     
    16:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zkrácenou přesilovku využívá a jde do tříbrankového trháku! Odražený puk po střele Bohumila Hermana zachytil TOMÁŠ POLOK, potáhl si jej do strany a zavěsil krásně pod horní tyčku! Asistence: Bohumil Herman, Pavel Baďura.
     
    13:00
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané přesilovku přece jen využívají! Tomáš Polok nabil na modrou čáru BOHUMILU HERMANOVI, který propálil Nováka! Tomu ovšem ve výhledu bránilo klubko hráčů, takže nemohl nic vidět. Asistence: Tomáš Polok.
     
    7:15
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se po nenápadné akci dostává do vedení! TOMÁŠ POLOK jednoduše projel do útočné třetiny Brna, obhodil si obránce a Nováka překonal přesnou trefou mezi betony! Asistence: Bohumil Herman.
    Branky a nahrávky: 8. Polok (Herman), 13. Herman (Polok), 17. Polok (Herman, Baďura), 59. Měch – 34. Zábranský (V. Odehnal), 52. V. Odehnal (Klimeš)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Kysela, Pavelek, Tůma, Tichý, Mosler, Vrabel – Kocián, Měch, Vítek – Baďura, Chalupa, Wolf – L. Černý, Polok, Herman.
    HC Technika Brno: Novák (17. Chvátal) – Vrba, Habrovec, Koukal, Klimeš, L. Odehnal, Havíř – Stehlík, Látal, V. Odehnal – Brzobohatý, Benýšek, Bustin – Jurča, Zábranský, Čtvrtníček – Pargáč.

    Rozhodčí: Fiedler – Moravec, Rožánek
    bahis siteleri