NY Rangers – Nashville 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 5:2 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Úterý 03.03.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick MARLEAU - 4:0
     
    53:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je hotovo! Pavelski se dostal k puku na levém kruhu a místo střely ho poslal na vzdálenější tyč, kde číhal PATRICK MARLEAU a ten už zakončoval do odkryté branky. Asistence: Joe Pavelski a Logan Couture.
    Matt IRWIN - 3:0
     
    26:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na ledě dnes existuje jen jedno mužstvo! MATT IRWIN dostal kotouč na modrou čáru a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Puk zapadl do horního růžku nad Priceho lapačku. Výbornou práci před brankovištěm odvedli Hertl a Smith, přes které brankář Habs nemohl nic vidět. Asistence: Tommy Wingels a Ben Smith.
    Joe PAVELSKI - 2:0
     
    19:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns vypálil od modré a kotouč se otřel o před brankou clonícího JOEA PAVELSKÉHO, od něhož zamířil do tyče, poté do Pricova betonu a nakonec za brankovou čáru. Rozhodčí se poté dlouho radili s videem, protože hostujícího brankáře v momentě, kdy kotouč skončil za čárou, atakoval Marleau. Z Toronta však po několika minutách přišel pokyn k uznání gólu. Sharks tak vedou 2:0. Asistence: Brent Burns a Joe Thornton.
    Ben SMITH - 1:0
     
    06:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je debut v dresu Sharks jako hrom! Na modré se dostal ke kotouči Marc-Edouard Vlasic a vypustil střelu, kterou ještě dokázal tečovat BEN SMITH a puk končí za zády Priceho. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Edouard Vlasic.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Smith (Hertl, Vlasic), 20. Pavelski (Burns, Thornton), 27. Irwin (Wingels, Smith), 54. Marleau (Pavelski, Couture)


    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Burns, Vlasic (A), Braun, Dillon, Mueller, Irwin – Pavelski (A), Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau (A) – Hert, Smith, Wingels – Goodrow, Tierney, Scott. Trenér: Todd McLellan
    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban, Markov (A), Gilbert, Beaulieu, Petry, Gončar – Gallagher, Desharnais, Pacioretty (A) – Galchenyuk, Plekanec (A), Eller – Smith-Pelly, De La Rose, Prust – Weise, Malhotra, Parenteau. Trenér: Michel Therrien

    Rozhodčí: Watson, Morton – Miller, Sharrers

    Diváci: 17236
    bahis siteleri