Winnipeg – Ottawa 1:3 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:1 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:1 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 05.03.2015, 01:30 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Pavelec zamířil na střídačku. Jets zkouší hru bez brankáře!
     
    47:00
    Po vhazování v útočném pásmu se ihned dostal ke střele Karlsson, který trefil tyč Pavelcovy branky!
    FROLÍK - 1:3
     
    45:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets konečně vyzráli na Hammonda! Myers si najel s pukem do levého kruhu, odkud přihrál bekhendem na druhou stranu úplně volnému MICHAELU FROLÍKOVI, který bez potíží poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: Tyler Myers, Lee Stempniak.
     
    42:56
    Stafford dostal přihrávku na modrou, najel do útočného pásma a poslal puk před branku na najíždějícího Scheifeleho, který zakončil jen do připraveného Hammonda. Scheifele byl ovšem faulovaný Karlssonem, který si jde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    39:58
    Těsně před koncem druhé části je tu ještě jedno vyloučení! Mark Stuart (WPG) nedovoleně atakoval Condru a odsedí si dvě minuty za hrubost.
     
    34:25
    Stempniak pálil po přihrávce Lowryho do odkryté branky, ale Hammond se stihl přemístit a vyrazil puk hlavou mimo branku! Gólman Senátorů dnes předvádí opravdu famózní představení.
     
    32:03
    Erik Karlsson vyhodil puk přes plexisklo a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    31:54
    Winnipeg sahá k brankářské výměně! Do branky Jets se staví Ondřej Pavelec.
    CONDRA - 0:3
     
    31:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná být pro Jets kruté! Turris poslal kotouč za branku Stoneovi, který nabil do levého kruhu ERIKU CONDROVI, jehož střela z první končí za Hutchinsonem. Asistence: Erik Stone, Kyle Turris.
    RYAN - 0:2
     
    29:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku! Domácím nevyšel protiútok a dopředu se s pukem vydal Karlsson, který přihrával v útočné pásmu doleva Ryanovi. Americký útočník však upadl, k přihrávce se nedostal a puk se odrazil od mantinel za branku, kde ho vybojoval Zibanejad, který ho poslal do mezikruží a BOBBY RYAN si tentokrát již poradil na výbornou, když pohotovou střelou překonal Hutchinsona. Asistence: Mika Zibanejad, Erik Karlsson.
     
    28:06
    První přesilovka Ottawy. Dvě minuty za sekání si odsedí domácí Jacob Trouba.
     
    26:12
    Hutchinson se riskantně vydal za branku, kde se nedostal ke kotouči a poté se musel rychle vracet na své místo! Gólman Jets však situaci zvládl a připsal si následně dva důležité zákroky.
     
    21:47
    Tlustý mohl dorážet kotouč zblízka do zcela odkryté branky, ale jeho zakončení skončilo jen na tyči Hammondovy branky! Obrovské štěstí Senátorů, kteří již hrají v plném počtu.
     
    19:33
    Je tu první přesilovka, kterou si zahrají Jets. Cody Ceci dostává menší trest za držení protihráče.
     
    13:32
    Ladd vypálil jen do zadního mantinelu, od něhož se puk odrazil k Myersovi, který měl před sebou odkrytou branku, ale Hammond skvěle stihl přemístit pravý beton a výborným zákrokem zastavil puk mířící do branky!
     
    11:11
    Slater se ocitl s pukem přímo před Hammondem, který však pohotovým zákrokem zabránil srovnání stavu!
    Kyle TURRIS - 0:1
     
    04:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Udeřilo ovšem na druhé straně! Tlustý prohrál osobní souboj v útočném pásmu a Senátoři se dostali do protiútoku, na jehož konci byl KYLE TURRIS, jehož střela z levého kruhu se od vzdálenější tyče odrazila do Hutchinsonovy branky. Asistence: Cody Ceci, Milan Michálek.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 46. Frolík (Myers, Stempniak) – 5. Turris (Ceci, Michálek), 30. Ryan (Zibanejad, Karlsson), 32. Condra (Stone, Turris)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enström, Myers – Stuart, Trouba – Harrison, Byfuglien – Ladd, Little, Frolík – Tlustý, Scheifele, Stafford – Stempniak, Lowry, Wheeler – Thorburn, Slater, Peluso
    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karlsson – Wiercioch, Ceci – Borowiecki, Gryba – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Michálek, Turris, Stone – Condra, Pageau, Lazar – Greening, Legwand, Chiasson

    Rozhodčí: Tom Kowal, Gord Dwyer – Brian Mach, Shandor Alphonso
    bahis siteleri