Winnipeg – Ottawa 1:3 (kon.) | Detroit – NY Rangers 2:1 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:1 (kon.)
Anaheim – Montreal 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 05.03.2015, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin LÁTAL - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    51:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I bruslaři dávají gól v oslabení! MARTIN LÁTAL zachytil Indrákovu přihrávku a okamžitě vyrazil do protiútoku. Zrychlil skvěle, žádný z hráčů Plzně na něj neměl a on toho využil. Střelou z pravé strany dokázal poměrně překvapivě dostat puk do branky, Machovský neutěsnil prostor u své tyče dostatečně! Bez asistence.
    Nicholas JOHNSON - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    09:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni skórují při početní výhodě a vedou 2:0! Ján Sýkora nahrál puk na NICHOLASE JOHNSONA, který se pokusil Růžičku překvapit střelou. Trefil sice břevno, od toho se ale puk odrazil do zad hostujícího gólmana a následně zapadl do branky! Asistence: Ján Sýkora a Jakub Jeřábek.
    Ryan HOLLWEG - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    01:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou při vlastním oslabení do vedení 1:0! Přihrávku Výborného Robar nezachytil a do přečíslení se tak dostal Bližňák s RYANEM HOLLWEGEM! Prvně jmenovaný nahrál na svého amerického spoluhráče, který překonal Růžičku a otevřel skóre dnešního utkání! Asistence: Mário Bližňák.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 2. Hollweg (Bližňák), 10. Johnson (J. Sýkora, Jeřábek) – 52. Látal


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Jeřábek "A", Kadlec "C", Sklenička, Mozík, Boháč, Kubka, Pavlíček – Johnson "A", Simon, J. Sýkora – Schleiss, Bližňák, Indrák – Kubalík, Lev, Balej – Culek, T. Sýkora, Hollweg – Beran
    BK Mladá Boleslav: M. Růžička (Rittich) – Kučný, Vidmar, Holub, Kočí, Robar, Čermák – Látal, Broš "A", Klimenta – Pacovský, Výborný "C", Bárta – Mikulík, Kašpařík, Pabiška – Hyka, Musil, Lenc

    Rozhodčí: Úlehla, Hradil – Špůr, Ondráček

    Diváci: 4253
    bahis siteleri