Tampa – Dallas 5:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Colorado 0:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.) | Arizona – Montreal 0:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:6 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 0:1 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Colorado Avalanche
Neděle 08.03.2015, 23:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Domácí se hned po buly velmi rychle vydali do útoku a málem se to vyplatilo. Za brankou se puku zmocnil Parise, který jej posílal před branku, tam puk ale nikdo z domácích nezasáhl a utkání končí!
    Thomas VANEK - 2:3
     
    59:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácím se přecijen ještě podařilo snížit! Na vyrovnání mají už jen 19 vteřin! Za brankouvybojoval kotoču THOMAS VANEK, který dostal puk na modrou k Brodinovi, který vystřelil. Kotouč se po několika odrazech dostal na hůl rakouského útočníka, který puk zasunul do sítě. Asistence: Nino Niederreiter, Jonas Brodin
     
    58:34
    Dubnyk je na střídačce a domácí to zkoušejí v šesti!
     
    56:19
    No tak to bylo hodně zajímavé! Půlka Xcel Energy Center už vstávala! Od modré napřáhl Dumba a Berrovi se podařilo nějaký zvláštním způsovem puk srazit na zem, ten poté odskákal kolem brankové čáry mimo branku!
     
    54:14
    V brance Avalanche se zničehonic objevil Retto Berra! Varlamov není ani na střídačce. Zatím není známo, co se stalo.
    Chris STEWART - 1:3
     
    54:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se přecijen prosazují a závěr utkání bude ještě zajímavý! CHRIS STEWART si nahodil puk do pásma, ten se odrazil od mantinelu přesně na hůl Stewarta, který puk vracel před branku. Do sítě si kotouč ale bruslí srazil hostující obránce Guenin! Asistence: Jonas Brodin
     
    53:15
    Pominville vyslal další střelu od modré. Varlamor puk pouze vyrazil a k dorážce se dostával Granlund, Guenin ho ale na poslední chvíli postrčil a finský útočník zakončit nedokázal!
     
    52:11
    Pominville si vybruslil od mantinelu skoro před Varlamova a vypálil. Ruský gólman ale zasáhl betonem a dokázal pokrýt i dorážku Pariseho! Velmi důležitý zákrok hostující brankáře!
     
    51:20
    V pásmu Wild bojovalo o puk několik hráčů. Dennis Everberg ale puk chytil do ruky a rozehrál na svého spoluhráče, dostává dvě minuty a přesilovku si zahraje i Minnesota.
     
    48:11
    Na druhé straně dostal puk na pravou stranu Caron, který počkat až si najede Duchene, ten vypálil. Dubnyk měl puk pod betonem, ale Caron se ještě snažil dorážet. Domácí gólman ale udržel puk před brankovou čárou!
     
    47:01
    Velmi trvdou ránu od modré čáry vyslal Suter. Varlamov puk vyrazil, ale vůbec si nebyl jist, kde je. K dorážce se dostával Stweart i Koivu, hostujcí obrana ale puk dokázala dostat včas pryč z brankoviště.
    Gabriel LANDESKOG - 0:3
     
    41:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Teď jsem to ale zakřikl! Barrie našel na levé straně Landeskoga, který vystřelil a Dubnyk nepředvedl ideální zákrok. Na brankovišti se nejlépe zorientoval právě GABRIEL LANDESKOG, který si svou střelu dokázal i dorazit! Colorado tak dává na 3:0 a pro domácí to bude již hodně těžké skóre otočit! Asistence: Ryan O´Reilly, Jarome Iginla.
     
    39:24
    Další komplikace pro Wild! Na trestnou lavici míří Ryan Suter!
     
    38:45
    Na modrou čáru dostal perfektní pas Pominville a mohl se řítit na Varlamova. Rozhodčí ale odpískal ofsajd a z tribun se okamžitě začal ozývat pískot. Dle opakovaných záběrů šlo o velmi těsnou situaci. Nelze říci, zda-li rozhodčí rozhodl správně.
    Zach REDMOND - 0:2
     
    38:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No tak to je neuvěřitelné! Domácí WIld opět tlačili po celou třetinu, gól však nedali, a tak se opět prosazují hosté! Do pásma zavezl puk Landeskog, jehož střela se ale odrazila na modrou k ZACHU REDMONDOVI, který odrazem o tyč dává Avalanche dvoubrankové vedení! Asistence: Gabriel Landeskog, Jan Hejda.
     
    34:17
    Wild zařazují další rychlostní stupeň a Colorado momentálně vůbec nestíhá!
     
    32:51
    Vanek napřáhl na pravé straně a jeho rána proletěla těsně mimo!
     
    31:11
    První formace se dostala opět do tlaku v útočném pásmu! Parise vybojoval puk pro Granlunda, který střílel v pokleku z hranice levého kruhu. Varlamov ale vytáhl výborný reflexní zákrok lapačkou!
     
    29:41
    První větší šance ve druhé třetině! Koivu přenechal za brankou puk Niederreiterovi, který obkroužil branku a zakončoval bekhendem. Varlamov ale nechal beton položený a puk lapil!
     
    25:50
    Avalanche si zahrají další přesilovku! Na trestnou míří Granlund po faulu na Stuarta.
     
    22:48
    Parise našel na modré najetého Dumbu, který velmi tvrdě vypálil. Jeho rána ale letěla Varlamovi přímo na krk. Ruský gólman střelu chytil, ale okmažitě po zákroku se svalil na zem a spěchá k těmu lékař Avalanche.
     
    19:44
    Colorado bude hrát přesilovku! V útočném pásmu byl podražen Stuart a na trestnou lavici míří Erik Haula.
    Cody MCLEOD - 0:1
     
    18:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A jako první se prosazují hosté z Colorada! Za brankou nezachytil puk Dumba a ke kotouči se dostal Iginla, ten vystřelil z rohu a jeho ránu tečoval CODY MCLEOD a puk zapadl za záda Dubnyka! Pro Minnesotu je to osmá obdržená branka v šestém zápase! Asistence: Jarome Iginla, Zach Redmond
     
    16:16
    Zpoza branky poslal další skvělou přihrávku před branku Brodziak. Jeho pas zachytil Fontaine a střílel po zemi k tyči. Varlamov ale nechal položený beton a puk lapil!
     
    14:44
    A další šance Avalanche, od mantinelu poslal puk před branku Tanguay, jeho pas tečoval Caron. Dubnyk ale výborně zasáhl a puk vyrazil!
     
    13:31
    Koivu poslal zpoza branky hodně překvapivou přihrávku na Pariseho, Varlamov byl na druhé straně branky, ale nechal položený beton. Bývalý útočník New Jersey puk nedokázal "došťourat" za brankovou čáru!
     
    13:16
    První vyloučení tohoto utkání! Na trestnou lavici míří Gabriel Landeskog!
     
    13:06
    Dumba nahodil puk do pásma za branku, ten se ale podivně odrazil a přeskočil hokejku Varlamova, k puku se dostal Bergenheim, který odrazil puk o ruku Redmonda. Kotouč ale proletěl po čáře mimo!
     
    06:52
    Granlund vyhrál buly na Sutera, který přihrávkou po mantinelu našel Pariseho, ten se bleskově obtočil a zakončil! Varlamov se ale stihl výborně přesunout a vyrazil i dorážku Granlunda!
     
    05:58
    Coyle teď vystihl za brankou rozehrávku hostů a poslal puk mezi kruhy na Bergnheima, jeho ránu ale zablokoval někdo z hráčů Colorada!
     
    00:43
    A už se to pere! Do pěstního souboje se dostali domácí Stewart a hostující McLeod! Bitka byla velmi vyrovnaná a oba hráči zůstali na nohou. Oba putují na trestnou lavici. Hra ale bude pokračovat pět na pět.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 55. Stewart (Brodin), 60. Vanek (Niederreiter, Brodin) – 19. McLeod (Iginla, Redmond), 39. Redmond (Landeskog, Hejda), 42. Landeskog (O´Reilly, Iginla)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Brodin, Spurgeon, Dumba, Prosser, Folin – Parise, Granlund, Pominville – Niederreiter, Koivu, Stewart – Vanek, Coyle, Schroeder – Haula, Brodziak, Fontaine
    Colorado Avalanche: Varlamov (od 55.Berra) – Guenin, Barrie, Hejda, Redmond, Stuart, Holden – Landeskog, O´Reilly, McLeod – Caron, Duchene, Iginla – Tanquay, Mitchell, Everberg – Cliche, Hamilton, Briere

    Rozhodčí: McCauley, Skilliter – Barton, Driscoll
    bahis siteleri