Tampa – Dallas 5:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Colorado 0:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.) | Arizona – Montreal 0:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:6 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 0:1 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Detroit Red Wings
Neděle 08.03.2015, 17:30 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marek ŽIDLICKÝ - 5:3
     
    46:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    MAREK ŽIDLICKÝ stále vypadal, že bude přihrávat, ale nakonec si našel prostor vedle Marchanda a umístil svoji střelu přesně mezi brusle Zdena Cháry a k bližší tyči Svedbergovy brány! Asistence: Tomáš Tatar a Pavel Dacjuk.
    Loui ERIKSSON - 5:2
     
    44:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí mohli svoje vedení navýšit již před několika sekundami, ale to Spooner ještě trefil spojnici tyčí! Tentokráte však vypálil Patrice Bergeron z mezikruží, což Howard vyrazil přímo před sebe, kde číhal LOUI ERIKSSON, který doklepl kotouč mezi betony amerického brankáře! Asistence: Patrice Bergeron a Ryan Spooner.
    Luke GLENDENING - 4:2
     
    41:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    LUKE GLENDENING obdržel přihrávku na pravou střelu, sjel si na pravý kruh pro vhazování a vypálil přesně mezi Svedbergovy betony! Tuto střelu nejspíš mohl bostonský gólman zastavit. Asistence: Pavel Dacjuk.
    Daniel PAILLE - 4:1
     
    38:39
    Bruins právě vstřelili branku!
    Max Talbot obdržel kotouč po Campbellově vyhraném buly, zavezl jej za bránu a zpoza té přihrál přímo před brankoviště na hůl DANELA PAILLEHO, který už vystřelil přesně nad Gustavssonovu lapačku! Asistence: Max Talbot a Gregory Campbell.
    Daniel PAILLE - 3:1
     
    31:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se dnes prosazují podruhé v početní nevýhodě! DANIEL PAILLE vypíchl kotouč útočícím hostím a vystartoval do samostatného úniku. Domácí útočník si poradil i přes dva obránce, kteří se k němu rychle stahovali a uklidil puk mezi Gustavssonovy betony! Bez asistence.
    David PASTRŇÁK - 2:1
     
    09:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si od levého mantinelu několikrát vyměnil puk s Milanem Lucicem na středu a poté se sám odhodlal ke střele zápěstím, která se ještě otřela o Gustavssonovo rameno a zaplula do protějšího horního růžku brány! Asistence: Reilly Smith a Milan Lucic.
    Gustav NYQUIST - 1:1
     
    07:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Milan Lucic u obranné modré čáry ztratil kotouč, toho se ujal GUSTAV NYQUIST, který vybruslil od mantinelu na střed a poslal svižnou střelu do protipohybu Svedberga. Asistence: Kyle Quincey.
    Brad MARCHAND - 1:0
     
    04:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    A domácí se prosazují v oslabení, když svoji aktuální formu potvrdil BRAD MARCHAND! Ten využil Weissova zaváhání, sebral mu kotouč a ujížděl sám na Gustavssona. Poté už si domácí útočník jen položil brankáře Gustavssona na led a forhendovým blafákem dometl puk do sítě! Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Marchand, 10. Pastrňák (Smith, Lucic), 32. Paille, 39. Paille (Talbot, Campbell), 45. Eriksson (Bergeron, Spooner) – 8. Nyquist (Quincey), 42. Glendening (Dacjuk), 47. Židlický (Tatar, Dacjuk)


    Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Hamilton, Chára "C", McQuaid, Krug, Bartkowski, Seidenberg – R. Smith, Bergeron "A", Marchand – Pastrňák, Spooner, Lucic – Eriksson, Söderberg, Kelly "A" – Talbot, Campbell, Paille
    Detroit Red Wings: Gustavsson (41. Howard) – Kronwall "A", Ericsson, Quincey, DeKeyser, Židlický, B. Smith – Tatar, Dacjuk "A", Glendening – Cole, Zetterberg "C", Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Weiss – Pulkkinen, Andersson, Miller
    bahis siteleri