Vsetín – Mountfield HK 0:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
Mountfield HK
Neděle 08.03.2015, 13:15 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off ligy juniorů
Partner:
     
    58:49
    Vsetín bude zápas dohrávat v oslabení. Jakub Vaněk (VSE) totiž odchází na trestnou lavici na dvě minuty za podražení.
     
    55:38
    Po mele před brankou, kdy už Hradec pomalu střílel osmou branku se krosčeku dopustil Patrik Španko (VSE) a před koncem třetiny ještě tak vyloučení na domácí straně.
     
    54:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zklamání na hráčích Vsetína je viditelné, naopak elán a chuť střílet branky je vidět na druhé straně, což nyní potvrdil Hradec dokonalou kombinací. Procházka z pravého křídla našel znovu před obranou Valachů na vzdálenější tyči LUKÁŠE NEDVÍDKA, jenž vložil jen hůl do jeho přihrávky a prostřelil počtvrté Bechného, stav je však už 0:7. Asistence: Michal Procházka, David Gančarčík.
     
    53:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kdyby se hrál tenis, tak Vsetín právě obdržel kanára! Hosté zachytili rozehrávku Valachů a dali se do útočné akce, kdy Bartoň velmi dobře přihrávkou za obranu našel ONDŘEJE KOPTU a ten sám vstříc Bechnému chladnokrevně blafákem do bekhendu navýšil jasné vedení svého týmu. Asistence: Martin Bartoň, Vlastimil Šeda.
     
    49:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    I ve třetí třetině se Mountfield prosazuje. Po pravém křídle si do útočného pásma nabruslil LUKÁŠ KASTNER a střelou zápěstím z pravého kruhu propálil Bechného. Asistence: Marek Malinský, Martin Bartoň.
     
    44:45
    Ondřej Kovářů se dostal do úniku a sám tváří v tvář Bechnému vyzkoušel střelu mezi betony, ale i tentokrát domácí brankář vyšel ze souboje vítězně.
     
    43:48
    Přesilovka pro Valachy. Lukáš Kastner (HKR) prodírajícího se hráče domácích fauloval a od sudího Trombíka vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    39:26
    Michal Štědrý (VSE) poslal na mantinel hostujícího hráče, za což vyinkasoval dvě minuty – krosček.
     
    37:31
    Po vhazování však vyhodil puk z ledové plochy Martin Matějček (HKR) a sudí Trombík musí vylučovat – dvě minuty, zdržování hry.
     
    33:45
    Aleš Krátoška se dostal do samostatného úniku v oslabení, ale vyvinul tak vysokou rychlost, že nestačil po blafáku vystřelit a nakonec upadl za brankou Vsetína. Vteřiny z přesilovky však jeho akce ukrojila.
     
    32:33
    Ondřej Slováček vyvážel puk z obranné třetiny a v tu chvíli jej poměrně zbytečně zezadu poslal na led svou hokejkou Martin Bartoň (HKR), jenž obdržel dvě minuty za podražení. Přesilovka pro Valachy.
     
    28:09
    Znovu to byl Ondřej Slováček, kdo měl na holi branku, když po střele Červínka Ašenbrenner vyrazil puk před sebe, ale domácí útočník při dorážce do odkryté klece trefil jen výstroj hostujícího gólmana.
     
    23:08
    Martin Matějček (HKR) mohl ještě zvýšit náskok svého mužstva, ale jeho pokus zastavila horní tyč domácí brány.
     
    22:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá dvojnásobnou přesilovku a zvyšuje vedení už na 0:4! MICHAL PROCHÁZKA si pohodově nabruslil do mezikruží před Bechného a ranou zápěstím propálil Bechného, jenž si na puk sáhl, ale propadl mu nakonec až za brankovou čáru. Asistence: René Piegl.
     
    21:41
    Dvojnásobná přesilovka i pro Hradec. Hákování se dopustil Ivo Svozílek (VSE), což neuniklo sudímu Trombíkovi a před Bechným bude nyní horko.
     
    20:32
    V úvodu druhé třetiny se naskýtá hostům možnost navýšit své vedení poté, co byl na dvě minuty za sekání vyloučen Jiří Weintritt (VSE).
     
    16:44
    David Košař (HKR) vyhodil puk z obranného pásma mimo ledovou plochu a to znamená dvě minuty za zdržování hry a další přesilovku 5 na 3 pro Vsetín.
     
    16:28
    Navíc je vyloučen na dvě minuty za hákování hostující Martin Matějček (HKR), takže po trestném střílení bude následovat přesilovka Valachů.
     
    16:28
    Ondřej Slováček (VSE) se dostal do samostatného úniku, ale byl faulován, takže uvidíme trestné střílení.
     
    14:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield navyšuje vedení už na 0:3! Znovu to byla hodně nenápadná akce, kdy se puk dostal zpoza brány před branku, kde stál nepokrytý PATRIK MIŠKÁŘ a v pohodě uklidil puk do odkryté klece. Asistence: Aleš Krátoška, Ondřej Kovářů.
     
    11:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Znovu stejná útočná trojice zavařila domácím v obranném pásmu a střílí už druhou branku svého týmu. Po střele Šedy vznikl před Stojarem zmatek, kterého využili hosté a dorážkou trefili tyč domácí klece, puk se znovu odrazil na hůl hostujícího hráče, ale tentokrát se hosté nemýlili a ONDŘEJ KOPTA zvyšuje na 0:2. Asistence: Vlastimil Šeda.
     
    09:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do protiútoku, který nevypadal příliš nebezpečně, a však po střele Uhlíka Stojar jen vyrazil vedle sebe, kde byl nejrychleji MAREK MALINSKÝ a uklidil touš do prázdné branky. Asistence: Jiří Uhlík, Ondřej Kopta.
     
    03:15
    Přesilovka 5 na 3 pro Vsetín. Domácí hráče se po střele Vaňka snažili propasírovat ještě puk do brány hostů, za což jednoho z domácích ztrestal Karel Vladyka (HKR) a odsedí si tak dvě minuty za krosček.
     
    02:35
    Vaněk po střele od modré trefuje tyč hradecké brány!
     
    02:11
    Máme tady první vyloučení. Michal Hryciow zůstal mezi kruhy sám a chystal se pálit. Ve snaze zabránit nebezpečné střele se Lukáš Kastner (HKR) rozhodl zasáhnout, ale fauloval. Dvě minuty za hrubost pro hostujícího kapitána.
     
    01:01
    Ondřej Slováček se prokličkoval přes obranu hostů až před Ašenbrennera a orazítkoval horní tyč hradecké brány!

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 10. Malinský (Uhlík, Kopta), 12. Kopta (Šeda), 14. Miškář (Krátoška, Kovářů), 23. Procházka (Piegl), 50. Kastner (Malinský, Bartoň), 54. Kopta (Bartoň, Šeda), 55. Nedvídek (Procházka, Gančarčík)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (14. Bechný) – J. Weintritt, Hryciow, Svozílek, Červínek, Štědrý, Vaněk – Španko, Surý, Bumbál, Janošek, Mikula, Kuchařík, Kovář, Lainka, Grygar, Bouda, Slováček, Stanislav.
    Mountfield HK: Ašenbrenner (Veselý) – Vladyka, Košař, Hercig, Bezděk, Piegl, Suda, Skála, Matějček – Gančarčík, Kastner, Šeda, Miškář, Malinský, Krátoška, Bartoň, Procházka, Uhlík, Kovářů, Kopta, Nedvídek.

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Vengřín
    bahis siteleri