Wolfsburg – Freiburg 3:0 (kon.) | Mönchengladbach – Hannover 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (1:0)
Hannover 96
Neděle 15.03.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase hosté na poměrně dlouhou dobu srovnali hru, ovšem poté začala úřadovat opět Borussia. Hrdinou utkání se stal Patrick Herrmann, který přidal i druhý přesný zásah domácího celku. Mönchengladbach tak zcela zaslouženě zdolal Hannover 2:0, díky čemuž se posouvá na čtvrté místo bundesligové tabulky před Leverkusen. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 12:2 (19:23:41)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dalekonosný centr přistál u Zielera, který neměl s jeho zneškodněním potíže. S rozehrávkou poté sice pospíchal, leč sám jistě věděl, že to již nemá valného významu. Nastaveny budou pouze dvě minuty.
     
    90+1
    I v nastaveném čase jsou domácí bezpochyby lepším celkem. Nyní budou mít k dispozici vhazování na polovině soupeře.
     
    90
    Stranzl se po slibném centru z levé strany tlačil do zakončení, ovšem nacházel se v postavení mimo hru. Po hvizdu hlavního arbitra tak bude rozehrávat Hannover.
     
    89
    Borussia dohrává duel v poklidu na útočné polovině. Nyní bude navíc rozehrávat volný kop ze slibné pozice, neboť Sané doslova sestřelil Kramera.
     
    88
    Hrací plochu opouští hrdina dnešního duelu. Patricka Herrmanna v poli nahradí Ibrahima Traoré.
     
    87
    Dalekonosná rána v podání Johnsona doplachtila do Zielerových rukavic. Brankář Hannoveru neměl s touto ranou sebemenší potíže. Poté ihned rozehrál.
     
    86
    Znovu se Raffael ocitl v akci, tentokráte již v lepší pozici. Tísněn hostujícím zadákem však zakončil pouze do boční sítě. Následovat tudíž bude odkop od branky Hannoveru.
     
    85
    Hahn ihned po svém příchodu prokázal svou chytrost, když vyslal Raffaela. Toho ale naneštěstí pro Borussii hosté na poslední chvíli obrali o balon.
     
    Utkání sleduje 49 134 diváků!
     
    84
    Domácí využijí další možnost střídaní. Hrací plochu za potlesku naplněných tribun opouští Kruseho, jehož nahradí Hahn.
     
    83
    Borussia hraje v naprostém klidu, nyní opět kombinuje na polovině svého soka. Herrmann přenes hru na pravou stranu, odkud se ale domácí vrátili znovu na polovinu. Šetření času nyní hraje bezpochyby prim.
     
    82
    Dalekonosný Saného centr byl velmi nepřesný, následovat bude pouze odkop od domácí branky. Utkání pomalu, ale jistě spěje do svého finiše.
     
    81
    Johnson se chtěl ihned ukázat v dobrém světle a zapojil se do kombinace. Nakonec ji také neúspěšně ukončil, zblokovaný pokus získal do své moci Zieler.
     
    80
    Další střídání, tentokráte v domácím táboře. Ze hřiště míří Hazard, místo kterého dohraje klání Johnson. Do konce základní hrací doby zbývá již pouze deset minut.
     
    79
    A nyní opět domácí fotbalisté, kteří již spíše kontrolují hru a šetří čas. Dvoubrankové vedení je ale bezpochyby zasloužené.
     
    78
    Hannover se opět vydal na útočnou polovinu, kde se snaží nalézt skulinu v defenzivě domácího celku. To se mu však zatím vůbec nedaří.
     
    77
    Současně hosté střídají. Místo Priba nastoupí na trávník Ya Konan. Uvidíme, zda tato výměna bude Hannoveru platná.

    Libor Kucza

    Branky: 43. Herrmann (T. Hazard), 75. Herrmann (M. Kruse)

    Karty:   70. Stranzl (MNC)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Wendt, Domínguez, Stranzl (C), Jantschke – T. Hazard (80. Johnson), Xhaka, Kramer, Herrmann (88. Traoré) – M. Kruse (84. Hahn), Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Brouwers, Johnson, Dahoud, Traoré, Hahn, Hrgota.

    Hannover 96: Zieler – João Pereira, Marcelo, Schulz (C), Albornoz – Schmiedebach (65. Andreasen), Sané – Briand, Kijotake, Prib (77. Ya Konan) – Joselu.
    Náhradníci: Almer – Andreasen, Sakaj, Felipe, Ernst, Schlaudraff, Ya Konan.

    Rozhodčí: Drees – Brand, Gittelmann

    Diváci: 49 134
    bahis siteleri