Hurikán Bratislava – Košice 4:5 (1:2 po s.n.) | Florko Košice – Záhorská Bystrica 5:6 (kon.) | Prešov – ŠK 1. FBC Trenčín 2:9 (kon.)
konec
FbO Florko Košice
5:6 (2:3, 1:2, 2:1)
Tsunami Záhorská Bystrica
sk Neděle 15.03.2015, 14:00 • MultiHala, Košice • Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Duel je na konci. Domáci tím dvakrát doťahoval trojgólový náskok súpera, ale napokon bez finálneho úspechu. Po veľkej dríme v závere stretnutia košické Florko podľahlo Stupave tesne 5:6 a lúčia sa so sezónou.

    Naopak, na stane Tsunami zavládla obrovská radosť. Stupavčania smerujú do semifinále, kde sa stretnú so Žilinčanmi, k čomu im samozrejme gratulujeme. S týmto konštatovaním sa už ale s vami pre dnešok lúčime a tešíme sa na vás pri sledovaní zvyšných zápasov play-off mužskej Salming extraligy. (16:07:02)
     
    Zápas sa skončil do semifinále postupujú florbalisti Stupavy!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Blaško nahodil loptu smerom na hosťujúcu bránku, kde Klobučník nemal všetko pod kontrolou. Brankár Stupavy mal však napokon veľké šťastie, pretože tento pokus skončil iba vedľa bránky.
     
    59:26
    Košičania síce hrajú v oslabení, ale nemajú nad čím rozmýšľať. Domáci Kátlovský sa natlačil do útoku, ale nedokázal tam zakončiť. Pred nami sú posledné sekundičky a nervy sa stupňujú.
     
    59:01
    Košičania sa vo vlastnom oslabení v dvojici natlačili proti dvom hráčom Stupavy. Hostia mali veľké šťastie, pretože loptička po prudkej strele skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    58:39
    Po oddychovom čase sa bude pokračovať presilovkou Stupavy. Na trestnú lavicu odišiel jeden z Košičanov za zlé striedanie.
     
    58:39
    Domáci tím prepadol pri svojom striedaní a súpera pustil do obrovskej príležitosti. Bol v nej Kubovič, ktorý napokon zúfalo bránený Vrábeľom zakončil iba do Konečného.
     
    58:14
    Košičania sú späť v útoku. Strelecky to tam skúsil Kopčák a aj keď jeho strela Klobučníkovi v rýchlosti vypadla, hosťujúcemu brankárovi pomohla defenzíva a Stupava aj so šťastím vyhadzuje.
     
    57:28
    Hostia ale vôbec nezaváhali a spred svojej bránky loptu rýchlo vyhodili cez všetky čiary. Napätie by sa dalo krájať.
     
    57:05
    Domáci tím vrhol svoje sily do útoku. Vrábeľ tam loptu nahadzoval pred bránku, ale hostia pokusy o dorážku vytlačili.
     
    56:57
    Hra je poriadne napínavá a o ničom ešte rozhodnuté nie je. pred nami sú tri minúty riadnej hracej doby a ešte veľa veľa nervov.
     
    56:12
    Florko Košice dali gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Košičania loptu iba nahodili na bránku súpera cez viac ako polovicu palubovky, ale Oliver Kubaský si ju nešťastne tečoval za vlastného gólmana.
     
    55:27
    Stupava dala gól!

    Hostia zrejme definitívne strhávajú vedenie na svoju stranu! Postaral sa o to dnes veľmi aktívny MARTIN KUBOVIČ, ktorý dostal od Kovaľa pred bránku perfektnú prihrávku a bekhendom zakončil až za Konečného. Asistencia: Maroš Kovaľ.
     
    55:08
    Pred nami je záverečná päťminútovka riadnej hracej doby. Hostia to robia veľmi dobre a často striedajú, takže na palubovke majú stále čerstvé sily.
     
    54:16
    Kovaľ mal na hokejke hetrik, ale Konečný ho v perfektnej pozícii dokázal vychytať! Domáci gólman si dal na zakončenie popri ľavej ruke veľký pozor a stále drží svoj tím nad vodou.
     
    53:43
    Domácemu tímu sa ale v útoku veľmi nedarí. Hosťujúci florbalisti s loptou zbytočne nevymýšľajú a pri každej príležitosti ju vyhadzujú preč.
     
    53:06
    Domáci florbalisti sa popri pravom mantineli rýchlo dostali do pásma, no takisto bez úspešného streleckého pokusu. Napätie sa stupňuje.
     
    52:40
    Hosťujúci Šteinhubel sa s loptou na vlastnej hokejke predral až pred bránku súpera, ale tam ho domáci tím pozorne odstavil.
     
    51:57
    Košičania sa však dlho brániť nemuseli a loptu už vyhodili smerom do útoku. To im však veľmi nepomohlo, pretože tam si ju prevzal Sedlár a hru za svojou bránkou aspoň na moment upokojuje.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 8. Majerník (Blaško), 11. Konečný (Kátlovský), 33. Segľa (L. Blaško), 49. Kopčák (Segľa), 57. Kubaský (vla.) – 4. Kovaľ (Kubaský), 5. Kovaľ, 6. Lohazer (Šteinhubel), 24. Kubovič (Šteinhubel), 28. Jakubík (Šteinhubel), 56. Kubovič (Kovaľ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný, Timko – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, Dugas, Kešeľák, Vrábeľ, Kátlovský, Rexa, Očkaják, Vrábeľ, Segľa, Majerník, Kopčák, D. Konenčý, Biľo
    Tsunami Záhorská Bystrica: Klobučník, Vilém – Valachovič, Šteinhubel, Jakubík, Kubovič, Kovaľ, Žilka, Haraslín, Sedlár, Lohazer, Petrula, Šimuna, Kubaský, Požgay

    Rozhodčí: Švik, Navrátil
    bahis siteleri