Jičín – Tatran 4:3 (kon.) | Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 2:11 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:11 (0:4, 0:3, 2:4)
ELITE PRAHA
Sobota 21.03.2015, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • Play-down Extraligy žen
     
    53:39
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Vinohrady si musí vypít zřejmě kalich hořkosti až do dna. Nepovedou střelu Havlíkové snad pouze z nouze tečovala IVANA LAMKOVÁ a míček k překvapení všech skončil v brance. Asistence: Nela Havlíková.
     
    50:50
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Počet branek hostujícho družstva je nyní dokonale zaokrouhlen. Střelou do hroní poloviny branky se o jubilejní branku postarala NELA HAVLÍKOVÁ. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    50:12
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Po akci s Jelínkové s VERONIKOU RYBIČKOVOU svítí na tabuli opět sedmibrankový rozdíl. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    49:41
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Zpoza branky našla Reichová uvolněnou ANETU TVRZNÍKOVOU a ta z první poslala míček do sítě. Asistence: Barbora Reichová.
     
    44:42
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Povedenou kombinací si ale hostující tým bere zpět sedmibrankový náskok. Frantíková přenechala míček BARBAŘE JELÍNKOVÉ, jež se milimetrově trefila na bližší tyč. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    41:59
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    SKV se to nakonec přeci jen daří Hyršlová ELIŠKOU ČERMÁKOVOU, tak dlouho bojovaly o míček na brankovišti, až jej dokázaly poslat za bezmocnou Gécovou. Asistence Ivana Hyršlová.
     
    36:33
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Střela Zittové sice v brance neskončila, ale míček se odrazil přímo na hůl TEREZY CHVÁTALOVÉ, která z otočky zamířila přesně. Asistence: Veronika Zittová.
     
    34:17
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Domácímu celku hoří v dnešním zápase kombinace. Již potřetí se hosté dnes prosazují po chybné rozehrávce soupeře. Tentokrát toho využil VERONIKA ZITTOVÁ, která zamířila přesně na vzdálenější tyč a nedala tak Velčické šanci. Bez asistence.
     
    23:52
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    LUCIE DENKOVÁ ale nyní zužitkovala dlouhé držení míčku svého týmu. Z otočky zamířila milimětrově do šibenice. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    19:15
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hosujícímu celku stačí jediná šance v delších intervalech, aby dokázal vsítit gól. O ten se nyní postarala VERONIKA ZITTOVÁ, která stejně jako před tím Radová využila prostoru u mantinelu a ze střední vzdálenosti překonala Velčickou. Bez asistence.
     
    14:41
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Vinohradskou rozehrávku zacvhytila VERONIKA RADOVÁ, která využila volného prostoru po levé straně hřiště a přesnou střelou do horní poloviny překonala Velčickou, kterou tak potkal další nešťastný moment v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    07:53
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Útočná akce v podání hostujícího celku na sebe nenechala dlouho čekat. Zittová našla podél mantinelu TEREZU CHVÁTALOVOU, která se dokázala obtočit kolem své strážkyně a na brankovišti nedala šanci Velčické.
     
    02:33
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    K odraženému míčku se ale nejrychleji dostala NELA HAVLÍKOVÁ, jenž si poradila s dvěma hráčkami SKV a poté i s Velčickou a posílá ELITE do vedení. Asistence: Kristýna Vranová.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 42. Čermáková (Hyršlová), 50. Tvrzníková (Reichová) – 3. Havlíková (Vranová), 8. Chvátalová (Zittová), 15. Radová, 20. Zittová, 24. Denková (Chvátalová), 35. Zittová, 37. Chvátalová (Zittová), 45. Jelínková (Frantíková), 51. Rybičková (Jelínková), 51. Havlíková (Chvátalová), 54. Lamková (Havlíková)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Velčická (Máčilová) – Sladkovská, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Valášková (C) – Petřeková, Hyršlová, Macurová, Tvrzníková, Čermáková, Černovská, Bartošová, Jiříčková, Šádková. Trenérka: Magdalena Kotíková.
    ELITE PRAHA: Gécová (54. Mičolová) – Novotná, Syslová, Radová, Bednářová, Chávtalová (C), Jelínková, Vranová, Lamková, Nosková, Vejdělková, Drobná, Havlíková, Frantíková, Rybyčková, Vránová, Zittová, Denková. Trenér: Stanislav Richter.

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner
    bahis siteleri