Záhorská Bystrica – Košice 5:6 (kon.) | Žilina – Prešov 8:9 (po pr.)
po prodl.
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
8:9 (1:2, 4:3, 3:3 - 0:1)
FBC Mikuláš Prešov
sk Sobota 21.03.2015, 19:30Slovenská Salming extraliga mužů
     
    62:54
    Prešov dal gól!

    FCB Mikuláš Prešov napokon vyhráva prvý semifinálový duel proti Žiline zásluhou Komineka, ktorý našiel presnou prihrávkou MARTINA SIKORJAKA. Ten si jedným dotykom loptičku pripravil a následnou strelou nedal Turiakovi šancu.
     
    59:22
    Žilina dala gól!

    RICHARD LELÁK si pripisuje gól priam v hodine dvanástej. Domácim sa vyplatila hra bez brankára a Lelákova strela zo stredu ihriska našla potrebnú dierku po ľavačke Sninčáka.
     
    55:23
    Prešov dal gól!

    JÁN KOMINEK zo štandardnej situácie prestrelil zle postavený múr domácich a dostáva Prešov opäť raz do vedenia o jeden gól.
     
    55:14
    Žilina dala gól!

    Hostia vyhadzovali loptičku na polovičku Žiliny. K padajúcej loptičke sa dostal RICHARD LELÁK, ktorý krásnou strelou z prvej dorovnáva.
     
    51:47
    Prešov dal gól!

    Znovu raz sa Prešov dostáva do vedenia. Leško našiel na polovičke Žiliny MARTINA PETRÓCIHO, ktorý prízemnou strelou nekompromisne strieľa 7. gól Prešova.
     
    51:06
    Prešov dal gól!

    Kominek našiel spoza bránky nikým nepokrytého MAREKA KASSAYA, ktorý si pripisuje svoj štvrtý gól dnešného stretnutia.
     
    41:00
    Žilina dala gól!

    Po krásnej výmene prihrával Galovič na PATRIKA PAVLIKOVIČA. Druhý menovaný sa cez dvojicu hráčov v modrom presadil a následná strela končí za chrbtom gólmana Prešova.
     
    37:47
    Žilina dala gól!

    Hrín našiel pri striedačke hostí MARTINA TRÚNEKA, ktorý krásnou strelou vymietol pavučinu z pravého horného rohu bránky Sninčáka.
     
    35:28
    Prešov dal gól!

    Sikorjakova prihrávka z vlastnej polovičky našla pred bránkou MAREKA KASSAYA, ktorý loptičku triafa vo vzduchu a krásnym volejom do horného rohu posúva Prešov opäť do vedenia.
     
    32:22
    Žilina dala gól!

    Po Dorčíkovej strele gólman Prešova ERIK SNINČÁK zaváhal a loptičku si nohou potlačil za vlastný chrbát. Znovu je dorovnané po chybe hostí.
     
    28:36
    Prešov dal gól!

    Prešov sa opäť ujal vedenia. Leško spoza bránky našiel MARTINA PETRÓCIHO, ktorý z medzikružia triafa voľnú časť Turiakovej bránky.
     
    25:18
    Žilina dala gól!

    Žilina znovu dorovnáva. Dorčík pripravil DANIEOVI BARÁNEKOVI naozaj krásnu pozíciu. Domáci zadák sa nemýlil a bezmocného Sninčáka prekonal.
     
    22:21
    Prešov dal gól!

    Prešov dnes nedovoľuje kobylkám ujať sa vedenia. Ďalšia z kombinácií hostí medzi Kominkom a MAREKA KASSAYA končí za chrbtom domáceho gólmana.
     
    22:04
    Žilina dala gól!

    Pavlikovičova presná, krížna prihrávka našla MÁRIA GALOVIČA, ktorý strelou z prvej našiel nepokrytý priestor a dorovnáva na 2:2. Tlak Žiliny sa napokon vyplatil. Začíname od začiatku.
     
    12:15
    Prešov dal gól!

    Sikorjakova strela vypadla Turiakovi z rúk. K lopte sa dostal MAREK KASSAY, ktorý neváhal a opäť posúva Prešov do vedenia o jeden gól
     
    02:56
    Žilina dala gól!

    Dorčíkova strela narobila gólmanovi Prešova problémy. K odrazenej loptičke sa dostal PETER ONDREJMIŠKA, ktorý nemal problém do poloprázdnej bránky zakončiť.
     
    00:30
    Prešov dal gól!

    Prešovčania sa ujali ihneď v úvode stretnutia vedenia. Sikorjak posúval pred bránku na osamostatneného JÁNA KOMINEKA a ten do odkrytej bránky bez problémov triafa.

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 3. Ondrejmiška (Dorčík), 23. Galovič (Pavlikovič), 26. Baránek (Dorčík), 33. Sninčák (vla.), 38. Trúnek (A.), 41. Pavlikovič (Galovič), 56. Lelák, 60. Lelák – 1. Kominek (Sikorjak), 13. Kassay (Sikorjak), 23. Kassay (Kominek), 29. Petróci (Leško), 36. Kassay (Sikorjak), 52. Kassay (Kominek), 52. Petróci (Leško), 56. Kominek, 63. Sikorjak (Kominek)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak(Kružel) – Veneny, Galovič, Kvasnica, Hrín M., Pazderka, Ondrejmiška, Trúnek, Lelák, Hruška, Dorčík, Baránek, Pavlikovič, Mišenda, Grlický, Jurčík, Hrín A.
    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák(Vrana) – Ringer, Balla, Grivalský, Adamov, Kominek, Sikorjak, Kassay, Leško, Štofko, Novotný, Petróci, Maňko.

    Rozhodčí: Beňo – Sklenica
    bahis siteleri