New Jersey – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Chicago 1:3 (kon.) | Toronto – Minnesota 1:2 (kon.)
Ottawa – San Jose 5:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:3 (kon.) | Calgary – Colorado 3:2 (kon.)
Edmonton – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Winnipeg Jets
Úterý 24.03.2015, 02:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Adam Lowry (WPG) – 2 minuty za podražení.
    Michael FROLÍK - 1:4
     
    52:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku a jsou blízko vítězství v dnešním duelu. Harrison vypálil dělovku zpoza pravého kruhu, trefil však pouze brusli před brankou clonícího Ladda, od které se puk odrazil do prostoru mezi kruhy, kde se nejlépe zorientoval MICHAEL FROLÍK, jenž poslal puk za záda Scrivence! Asistence: Andrew Ladd a Jay Harrison.
     
    50:48
    Síly na ledě se na chvíli vyrovnají, za příliš mnoho hráčů na ledě bude pykat domácí lavička. Bude se hrát 4 na 4 po dobu 22 sekund.
     
    49:10
    Jacob Trouba (WPG) – 2 minuty za sekání.
     
    43:12
    Tyler Myers (WPG) – 2 minuty za podražení.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:3
     
    41:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácím se konečně daří překonat jinak výborného Pavelce v brance Jets. Klefbom se protáhl do útočného pásma po levé straně, zadovkou našel Halla, jenž poslal přesný pas mezi kruhy, kam si sjel RYAN NUGENT-HOPKINS a svižnou střelou pod pravý Pavelcův beton snižuje stav zápasu na 1:3 z pohledu Edmontonu! Asistence: Taylor Hall a Oscar Klefbom.
     
    38:39
    Taylor Hall (EDM) – 2 minuty za krosček. Další přesilová hra pro Winnipeg.
    Tyler MYERS - 0:3
     
    36:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3, když se z levého kruhu parádním švihem do levé šibenice domácí branky trefujeTYLER MYERS! Asistence: Toby Enström.
     
    35:31
    Martin Marinčin (EDM) – 2 minuty za vysokou hůl. Hosté mají k dispozici téměř dvě minuty přesilové hry 5 proti 3.
     
    35:27
    Mark Fayne (EDM) – 2 minuty za sekání. Přesilová hra pro Jets.
    Lee STEMPNIAK - 0:2
     
    25:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na začátku gólové akce hostí byl český forvard Jiří Tlustý, který jako nůž máslem projel z vlastní obranné třetiny až hluboko do útočného pásma, odkud se pokusil z levé strany adresovat kotouč před branku Edmontonu, puk po několika odrazech zůstal ležet volný na brankovišti, odkud ho do domácí klece poslal LEE STEMPNIAK! Asistence: Jim Slater, Jiří Tlustý.
     
    17:24
    Vzájemné vyloučení – Drew Stafford a Chris Thorburn (oba WPG) a Anton Lander (EDM) – všichni tři dvě minuty za hrubost. Domácí budou hrát přeislovou hru 5 na 4.
    Drew STAFFORD - 0:1
     
    07:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení poté, co DREW STAFFORD vypíchl špatnou rozehrávku Leafs na útočné modré a po sprintu přes celé kluziště, ač stíhán domácími hráči, pohodlně zavěsil! Bez asistence.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 42. Nugent-Hopkins (Hall, Klefbom) – 8. Stafford, 26. Stempniak (Slater, Tlustý), 36. Myers (Enström), 53. Frolík (Ladd, Harrison)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bachman) – Schultz, Klefbom, Marinčin, Ference (C), Nikitin, Fayne – Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle (A) – Purcell, Roy, Jakupov – Hall (A), Lander, A.Miller – Hendricks, Gordon, Klinkhammer
    Trenér: Todd Nelson

    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enström, Myers, Stuart (A), Trouba, Pardy, Harrison – Ladd (C), Lowry, Frolík – Stafford, Scheifele, Wheeler (A) – Tlustý, Slater, Stempniak – Thorburn, O'Dell, Halischuk.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Meier – Kovachik, Cameron

    Diváci: 16839
    bahis siteleri