NY Islanders – Minnesota 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Los Angeles 2:4 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 2:3 (po pr.)
Columbus – Anaheim 5:3 (kon.) | Detroit – Arizona 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 4:3 (kon.)
Nashville – Montreal 3:2 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (1:1, 0:1, 1:2)
Los Angeles Kings
Středa 25.03.2015, 00:05 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kevin HAYES - 2:4
     
    56:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    A narodila se zápletka. KEVIN HAYES střelou z kruhů překonal hostujícího brankáře a rozdíl ve skóre je zase o něco menší. Technicky velmi dobře provedeno, žádná petelice, nýbrž technická střela. Asistence: Dan Boyle.
    Jake MUZZIN - 1:4
     
    46:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Do druhé vlny dostal JAKE MUZZIN přihrávku od Anze Kopitara a rychlou střelou do horní části branky posílá hostující tým do vedení o tři branky. Cam Talbot se snažil puk vytěsnit, ale nepodařilo se mu to. Asistence: Anze Kopitar, Trevor Lewis.
    Jeff CARTER - 1:3
     
    41:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka v podání JEFFA CARTERA, který ukázkovou tečí přihrávky od Kinga posílá hostující celek do vedení o dva góly. Brankář Jezdců si hlídal bližší tyč kvůli případné střele, a tak nemohl na přihrávku reagovat. Asistence: Dwigh King.
    Marián GÁBORÍK - 1:2
     
    24:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Talbot špatně rozehrát za vlastní brankou, puk poslal přímo na hůl Williamse, který posunul na Kopitara, jehož bystrý zrak viděl úplně volného MARIÁNA GÁBORÍKA. Slovenský hokejista pohodlně skóroval. Třemi přihrávkami se hosté dostali z beznadějné situace do gólové šance znamenající vedení. Asistence: Anze Kopitar, Justin Williams.
    Robyn REGEHR - 1:1
     
    10:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Možná poněkud slabší chvilka domácího brankáře. Střelu ROBYNA REGEHRA neudržel Talbot ve výstroji, puk mu propadl a pomalu se doplazil za brankovou čáru. Utkání je vyrovnané. Asistence: Kyle Clifford.
    Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    00:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Tlak Jezdců končí úvodní brankou utkání. J.T. Miller našel mezi kruhy stojícího MATSE ZUCCARELLA, který si počkal zkušeně na první pohyb brankáře, a pak poslal kotouč pod horní tyčku. Dobrý začátek Rangers. Asistence: J.T. Miller.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 1. Zuccarello (Miller), 57. Hayes (Boyle) – 11. Regehr (Clifford), 25. Gáborík (Kopitar, Williams), 42. Carter (King), 47. Muzzin (Kopitar, Lewis)


    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, Yandle, Staal, McDonagh, Boyle, Hunwick – Nash, Stephan, Kreider – Zuccarello, Brassard, Miller – Fast, Hayes, Hagelin – Sheppard, Moore, Glass
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Sekera, Regehr, Greene, Martinez – Williams, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, King – Lewis, Richards, Clifford – Nolan, Shore, Brown

    Rozhodčí: Rooney, Jackson – Wheler, Shewchyk

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri