Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:1)
Dallas Stars
Neděle 29.03.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    JOHN KLINGBERG - 3:4
     
    64:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Samostatných nájezdů se nedočkáme, Hvězdy rozhodují ještě v poslední minutě prodloužení! Celou akci přihrávkou z obranného pásma založil Eakin, Trevor Daley po přejetí modré čáry přenechal puk JOHNU KLINGBERGOVI, na jehož střelu zápěstím do šibenice nestihl Lack pořádně zareagovat. Asistence: Trevor Daley, Cody Eakin.
    RADIM VRBATA - 3:3
     
    58:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Rogers Aréně, RADIM VRBATA svým třicátým gólem v sezóně vyrovnává na 3:3! Český útočník nejprve přihrál do předbrankového prostoru Danielu Sedinovi, jeho druhou střelu vyrazil Lehtonen jen před sebe a Vrbata z otočky uklidil puk do sítě. Asistence: Nick Bonino, Daniel Sedin.
     
    54:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá akce Stars! Eakin v obranném pásmu přihrál Daleymu, jehož bravurní přihrávka nastartovala TYLERA SEGUINA, který se v podobných pozicích nemýlil. Hvězda Dallasu si najela na Lacka z pravé strany a vystřelila k bližší tyči. Asistence: Trevor Daley, Cody Eakin.
     
    47:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Aleš Hemský vydoloval puk pro Klingberga, jeho střela byla sražená do rohu, k puku se Goligoskiho zásluhou za brankou dostal Spezza, který víceméně jen natlačil puk hokejku PATRICKA EAVESE, který srovnává na 2:2. Asistence: Jason Spezza, Alex Goligoskiho.
    CHRIS HIGGINS - 2:1
     
    30:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks z několika přihrávek u modré čáry vytěžili vedoucí branku! Bonino přihrál puk Tanevovi, který okamžitě posunul na modrou čáru, odkud vystřelil Dan Hamhuis, jehož střelu tím nejlepším možným způsobem tečoval CHRIS HIGGINS. Asistence: Dan Hamhuis, Christopher Tanev.
    NICK BONINO - 1:1
     
    11:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pěkná akce Canucks končí vyrovnávající brankou! Vrbata před modrou čárou převzal Tanenovu přihrávku z vlastní poloviny, poté si počkal na přihrávku, kterou vybídl NICKA BONINA, jenž přehodil padajícího Lehtonena. Asistence: Radim Vrbata, Christopher Tanev.
    JAMIE BENN - 0:1
     
    01:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté začali utkání aktivněji a rychle se dostávají do vedení! Demers přihrál podél modré čáry Seguinovi, jehož střelu Lack vyrazil pravou rukou pouze před sebe, kde u něj byl jako první číhající JAMIE BENN, jenž poslal kotouč za záda dezorientovaného Lacka. Asistence: Tyler Seguin, Jason Demers.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 12. Bonino (Vrbata, Tanev), 31. Higgins (Hamhuis, Tanev), 59. Vrbata (Bonino, D. Sedin) – 2. Benn (Seguin, Demers), 48. Eaves (Spezza, Goligoski), 55. Seguin (Daley, Eakin), 65. Klingberg (Daley, Eakin)


    Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin (C), D. Sedin – Vrbata, Bonino, Higgins – Dorsett, Vey, Matthias – Hansen, Horvat, Kenins.
    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Goligoski, Jokipakka, Klingberg, Daley, Demers, Nemeth – Eaves, Seguin, Benn (C) – Hemský, Spezza, Eakin – Garbutt, Fiddler, Roussel – Ritchie, Horcoff, McKenzie.

    Rozhodčí: Kozari, Walsh – Alphonso, Mach

    Diváci: 18 595
    bahis siteleri