Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:1)
Dallas Stars
Neděle 29.03.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    JOHN KLINGBERG - 3:4
     
    64:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Samostatných nájezdů se nedočkáme, Hvězdy rozhodují ještě v poslední minutě prodloužení! Celou akci přihrávkou z obranného pásma založil Eakin, Trevor Daley po přejetí modré čáry přenechal puk JOHNU KLINGBERGOVI, na jehož střelu zápěstím do šibenice nestihl Lack pořádně zareagovat. Asistence: Trevor Daley, Cody Eakin.
     
    63:25
    Puk se po nepřesné střele odrazil od zadního mantinelu na hůl Hansena, jehož střelu Lehtonen nějakým způsobem zastavil ještě před brankovou čárou, i když sám asi netuší, jak se mu to povedlo.
    RADIM VRBATA - 3:3
     
    58:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Rogers Aréně, RADIM VRBATA svým třicátým gólem v sezóně vyrovnává na 3:3! Český útočník nejprve přihrál do předbrankového prostoru Danielu Sedinovi, jeho druhou střelu vyrazil Lehtonen jen před sebe a Vrbata z otočky uklidil puk do sítě. Asistence: Nick Bonino, Daniel Sedin.
     
    58:37
    Eddie Lack zůstává při buly v útočném pásmu Canucks na střídačce, domácí mají k dispozici přesilovku šest na čtyři.
     
    58:28
    Do hokejky Alexandera Edlera ve středním pásmu sekl Seguin, který zbytečně oslabuje hosty, které čeká hra v oslabení.
     
    57:36
    Aleš Hemský jel společně s Eavesem na jediného obránce Taneva, český útočník přihrál svému kolegovi, který si však vylámal zuby na Lackovi!
     
    54:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá akce Stars! Eakin v obranném pásmu přihrál Daleymu, jehož bravurní přihrávka nastartovala TYLERA SEGUINA, který se v podobných pozicích nemýlil. Hvězda Dallasu si najela na Lacka z pravé strany a vystřelila k bližší tyči. Asistence: Trevor Daley, Cody Eakin.
     
    50:32
    Dorsett nevzdal souboj u pravého hrazení a byl faulován Demersem, který je vyloučen za držení.
     
    47:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Aleš Hemský vydoloval puk pro Klingberga, jeho střela byla sražená do rohu, k puku se Goligoskiho zásluhou za brankou dostal Spezza, který víceméně jen natlačil puk hokejku PATRICKA EAVESE, který srovnává na 2:2. Asistence: Jason Spezza, Alex Goligoskiho.
     
    45:25
    Další velká šance Radima Vrbaty, který dostal puk na zlatém podnose od Taneva, ale Lehtonen se blýskl skvělým zákrokem pravým betonem!
     
    35:16
    Vyloučení na obou stranách. Radim Vrbata zahákoval Alexe Goligoskiho, který se však také provinil faulem.
    CHRIS HIGGINS - 2:1
     
    30:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks z několika přihrávek u modré čáry vytěžili vedoucí branku! Bonino přihrál puk Tanevovi, který okamžitě posunul na modrou čáru, odkud vystřelil Dan Hamhuis, jehož střelu tím nejlepším možným způsobem tečoval CHRIS HIGGINS. Asistence: Dan Hamhuis, Christopher Tanev.
     
    28:37
    Výborně hrající čtvrtá formace Vancouveru branku nedala, ale alespoň získala přesilovou hru. Za seknutí Horvata si dvě minuty odsedí Alex Goligoski.
     
    28:37
    Hansen z první vysunul Horvatha, který v tváří tvář Lehtonenovi selhal!
     
    22:58
    Benn ukradl puk Hamhuisovi, Eakin zpoza branky nabil Seguinovi, ale Lack si připsal důležitý zákrok!
     
    22:03
    Domácí dostali puk do branky, jenže gól není kvůli rozhodčím uznán! Kenins byl po přihrávce Daleym natlačený do brankoviště, čímž znemožnil Lehtonenovi zakročit proti střele Horvatha, jenž poslal puk do prázdné branky. Hodně diskutabilní rozhodnutí mužů v pruhovaném.
     
    19:58
    V závěru třetiny ještě přišlo nebezpečí před Lackem, který musel čelit hlavně tvrdě střele Goligoskiho, kterou vyrazil na pravou tyč!
    NICK BONINO - 1:1
     
    11:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Pěkná akce Canucks končí vyrovnávající brankou! Vrbata před modrou čárou převzal Tanenovu přihrávku z vlastní poloviny, poté si počkal na přihrávku, kterou vybídl NICKA BONINA, jenž přehodil padajícího Lehtonena. Asistence: Radim Vrbata, Christopher Tanev.
     
    06:52
    Eakina při zakončení evidentně podrazil Dan Hamhuis, který se stává prvním vyloučeným hráčem zápasu.
     
    04:09
    Přečíslení dvou na jednoho zakončoval Vrbata, který z bezprostřední blízkosti ale naprosto minul branku Dallasu.
     
    02:55
    Vey marně hledal před brankou Matthiase, po odpískání se do sebe pustili Derek Dorsett a Antoine Roussel, které od sebe museli po několika ranách rozdělit až rozhodčí. Oba hráči dostávají pětiminutové tresty.
    JAMIE BENN - 0:1
     
    01:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté začali utkání aktivněji a rychle se dostávají do vedení! Demers přihrál podél modré čáry Seguinovi, jehož střelu Lack vyrazil pravou rukou pouze před sebe, kde u něj byl jako první číhající JAMIE BENN, jenž poslal kotouč za záda dezorientovaného Lacka. Asistence: Tyler Seguin, Jason Demers.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 12. Bonino (Vrbata, Tanev), 31. Higgins (Hamhuis, Tanev), 59. Vrbata (Bonino, D. Sedin) – 2. Benn (Seguin, Demers), 48. Eaves (Spezza, Goligoski), 55. Seguin (Daley, Eakin), 65. Klingberg (Daley, Eakin)


    Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Burrows, H. Sedin (C), D. Sedin – Vrbata, Bonino, Higgins – Dorsett, Vey, Matthias – Hansen, Horvat, Kenins.
    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Goligoski, Jokipakka, Klingberg, Daley, Demers, Nemeth – Eaves, Seguin, Benn (C) – Hemský, Spezza, Eakin – Garbutt, Fiddler, Roussel – Ritchie, Horcoff, McKenzie.

    Rozhodčí: Kozari, Walsh – Alphonso, Mach

    Diváci: 18 595
    bahis siteleri