Detroit – Tampa 4:0 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:3 (po pr.) | Carolina – New Jersey 3:1 (kon.)
Montreal – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Columbus 2:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.)
Colorado – Buffalo 5:3 (kon.) | Vancouver – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:5 (kon.)
Ottawa – Florida 2:4 (kon.) | NY Islanders – Detroit 5:4 (kon.) | Carolina – Boston 1:2 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:5 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 29.03.2015, 23:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dave BOLLAND - 2:4
     
    59:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! DAVE BOLLAND vystřelil na prázdnou branku z vlastní obranné třetiny a rozradostnil střídačku Panthers. Asistence: Willie Mitchell.
    Jean-Gabriel PAGEAU - 2:3
     
    57:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    V Canadian Tire Centre to bude ještě zajímavé! Skvělou práci po přihrávce od Ceciho odvedl Mike Hoffman, který z pravého kruhu naslepo přihrál před branku, kde se pohotově prosadil JEAN-GABRIEL PAGEAU. Asistence: Mike Hoffmann, Cody Ceci.
    Jaromír JÁGR - 1:3
     
    53:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Děláte si legraci? JAROMÍR JÁGR dává neuvěřitelný gól a zvyšuje šance Panthers na vítězství! Huberdeau ve středním pásmu nechal puk české osmaašedesátce, která naznačila střelu a po bleskurychlém objetí branky zakončila do opuštěné klece. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    Eric KARLSSON - 1:2
     
    44:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators se konečně dočkali první branky a jsou zpět ve hře o body. Mark Stone přihrál na modrou čáru ERIKU KARLSSONOVI, jenž vystřelil zápěstím a Ellis zaregistroval puk až za svými zády. Asistence: Mark Stone, Kyle Turris.
    Jussi JOKINEN - 0:2
     
    35:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers v přesilové hře naprosto zaslouženě odskakují do vedení o dva góly a z ochozů se nese hlasité bučení. Autorem branky je JUSSI JOKINEN, který z první vypálil z mezikruží po přihrávce Bollanda a Anderson vůbec nestihl zareagovat. Asistence: Dave Bolland, Brian Campbell.
    Jaromír JÁGR - 0:1
     
    27:46
    Florida právě vstřelila branku!
    JAROMÍR JÁGR posílá Panthers do vedení! Český útočník si zpracoval přihrávku od Huberedaua, sjel si do pravého kruhu a svým typickým švihem vypálil k bližší tyči. Asistence: Jonathan Huberdeau, Dmitrij Kulikov.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 45. Karlsson (Stone, Turris), 58. Pageau (Hoffmann, Ceci) – 28. Jágr (Huberdeau, Kulikov), 36. Jokinen (Bolland, Campbell), 54. Jágr (Huberdeau), 60. Bolland (Mitchell)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Melhot, Ceci, Cowen, Gryba, Borowiecki – Stone, Turris, MacArthur – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Chiasson, Legwand, Condra – Lazar, Pageau, Greening.
    Florida Panthers: Ellis (Luongo) – Ekblad, Campbell, Gudbransson, Mitchell, Petrovic, Kulikov – Jágr, Barkov, Huberdeau – Hayes, Trocheck, Pirri – Kampfer, Bolland, Jokinen – Kopecký, MacKenzie, Upshall.

    Rozhodčí: Pochmara, Skilliter – MacPherson, Nansen

    Diváci: 19 045
    bahis siteleri