HC Litvínov – Cherokees Brno 13:3 (kon.) | Slavia – Karviná - ženy 6:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
13:3 (3:1, 5:1, 5:1)
HC Cherokees Brno
Neděle 29.03.2015, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga žen - Final Four
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Zechovská (Tydlitátová) – Jurčová, Kunstová, Bartošová "C", Ajchlerová "A", Bezoldová – Chmelová, Vlachová, Beránková, Horáková "A", Prátová, Bublová, Pátková.

    HC Cherokees Brno: Juřicová – Škrdlová, Zemanová, Krčková, Jandušíková, Hrdinová, Dobrovolná "A" – Bubíková"C", Smetková, Marešová, Svatošová, Koníčková, Kalabusová, Mazánková, Krejčová, Makovičšková, Doležalová, Zoubková, Bučková, Prokešová "A".

    Rozhodčí: Gabriela Malá – Veronika Dopitová, Gabriela Šťastná.
     
    Vše je připraveno, bitva o 3. místo každou chvíli začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Brno přetlačilo svého soupeře a dostalo se k puku. Nyní rozehrává v klidu od své modré čáry.
     
    00:26
    A hokejistky z moravské metropole se hned natlačily do útočného pásma, ale povedenější střelu, jež by ohrozila gólmanku Tydlitátovou, nevyslaly.
     
    00:55
    Tohle byla obrovská příležitost pro Litvínov! V přečíslení 2 na 1 vzala zodpovědnost na sebe Kristýna Pátková a z mírného úhlu na pravé straně vyprášila Juřicové betony. Potom ještě dorážela neúspěšně z chumlu před bránou!
     
    01:26
    Zatím sledujeme hodně svižný a útočný hokej, kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé.
     
    01:50
    Mírně navrch zatím mají Severočešky, které se častěji dostávají do zakončení. Brankářka Juřicová si zatím vede velmi dobře a drží svůj tým.
     
    02:07
    Brno ukořistilo puk u své modré čáry, ale neprobilo se s ním přes hodně zahuštěné střední pásmo.
     
    02:40
    Atmosféra je zatím parádní, převahu v hledišti mají příznivci Cherokees.
     
    03:10
    Litvínov už si znovu vynutil drtivý tlak, Brňanky neví, kam dřív skočit.
     
    03:37
    Úplně sama se ocitla za brněnskou obranou Kateřina Kunstová, jež zblízka ani nadvakrát nedokázala překonat betony gólmanky Juřicové!
     
    04:03
    Pokračuje se ve strhujícím a pohledném hokeji. Oběma týmům hned na začátku zápasu chuť do hry rozhodně nechybí.
     
    04:39
    Moravanky založily na levém křídle krásný protiútok, při němž pálila z mírného úhlu na levé straně zápěstím Klára Mazánková, ale brankářka Zechovská ji vychytala parádním semaforem!
     
    05:00
    Cherokees vyrovnaly hru a mnohem častěji se probíjejí do útočného pásma než na úplném začátku zápasu.
     
    05:23
    Kolem brankářky Zechovské bylo znovu hodně rušno, ale maskovaná opora Litvínova si dokázala poradit svými betony.
     
    05:59
    A zapotila se i Kateřina Juřicovová, jež chytá v žákovské soutěži mezi kluky za Havlíčkův Brod.
     
    06:18
    Reprezentantka do osmnácti let Kamila Smetková teď ukázala své sebevědomí, když se prohnala napříč středním pásmem a zkusila štěstí z levé strany, ale minula.
     
    06:44
    Zatím sledujeme opravdu zajímavé utkání. Šance se rodí na obou stranách a atmosféra, jíž vytvářejí hlavně rodiče hokejistek, je parádní.
     
    07:12
    Nikola Horáková se z rohu pásma natlačila až k brance, ale z úhlu vyprášila jen betony pozorného gólmanky Juřicové.
     
    08:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To byla rána, která ohýbala stromy! Denisa Ajchlerová našla na modré čáře připravenou KATEŘINU KUNSTOVOU, jež se z mohutného nápřahu opřela do puku a nádhnrně o horní tyčku skórovala! Asistence: Denisa Ajchlerová.
     
    09:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Brno, které se začínalo v posledních minutách zvedat! Kristýna Pátková si vyměnila na levé straně puk s KLÁROU CHMELOVOU, po čemž druhá jmenovaná se parádně trefila k protější tyči! Asistence: Kristýna Pátková.
     
    10:28
    Cherokees právě vstřelily branku!
    To je neuvěřitelné! V Přerově se nám strhla pořádná kanonáda a Brno snížilo na 2:1! Po Kláře Mazánkové přebrala kus černé gumy KAMILA SMETKOVÁ, sjela si mezi kruhy a bekhendem po ledě prostřelila brankářku Zechovskou! Asistence: Klára Mazánková.
     
    10:39
    Litvínov je teď na koni a drží soupeřky pod tlakem.
     
    11:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočešky si vytvořily enormní tlak a pořádně motaly hlavy brněnským obránkyním, z čehož vytěžily dvougólový náskok! Při útočné kombinaci Klára Cmelová našla mezi kruhy dobře postavenou DEBORU BARTOŠOVOU, jež se svižnou ranou zápěstím pod víko nemýlila! Asistence: Klára Chmelová.
     
    12:09
    Brňanky jsou teď jako opařené, mohou děkovat hlavně své gólmance Juřicové, jež i nadále předvádí fantastické zákroky a drží "jen" ztrátu o dva góly.
     
    12:40
    A znovu výborná Karolína Juřicová v brankovišti Cherokees! Soupeřky se natlačily těsně před její svatyni a hned třikrát zakončily, ale bez gólového efektu.
     
    13:03
    Litvínovské hráči teď předvedly několik ostřejších zákroků a brněnští fanoušci si přejí vyloučení, ale marně. Píšťalka sudí zůstává němá.
     
    13:35
    Hokejistky z moravské metropole by potřebovaly trochu více zklidnit hru, zatím to vypadá v jejich vlastním pásmu hodně chaoticky.
     
    14:06
    Litvínovský tlak teď opadl, kotouč mají častěji ve své moci hráčky v červenobílých dresech. K bráně gólmanky Zechovské se však tlačí marně.
     
    14:39
    Brno chybovalo při rozehrávce a už je tady znovu litvínovský útočný kolotoč.
     
    15:33
    Další velké šance na straně souboru ze severu Čech! Petra Beránková tvrdou ranou z okraje kruhů vyprášila jen betony brankářky Juřicové, bekhendová dorážka Kristýny Pátkové se rovněž neujala!
     
    16:00
    Cherokees se teď hnaly do rychlého protiútoku a vypadalo to hodně nadějně, ale vše zastavil hvizd kvůli postavení mimo hru.
     
    16:17
    Brno teď začalo diktovat tempo hry. Kotouč se zdržuje v blízkosti gólmanky Zechovské a litvínovská obrana má rázem problémy.
     
    16:42
    Kamila Smetková nahodila puk na bránu z prostoru pravého kruhu a její parťačka Klára Mazánková zkoušela bekhendem tečovat. Brankářka Zechovská mezírku mezi betony nenechala.
     
    17:15
    Moravanky pokračují v náporu. Teď se jim podařilo sevřít své soupeřky do pevného objetí, ze kterého pramení spousta šancí.
     
    17:52
    Kristýna Koníčková tentokrát stála na konci dlouhé kombinace, její rána zblízka však doletěla jen do náruče pozorné brankářky Zechovské.
     
    18:11
    Po krátké odmlce teď přiložily pod kotel i Severočešky, brankářka Juřicová ale zasahovat nemusela, protože Klára Chmelová nepřešla přes poslední obránkyni a nestihla vystřelit.
     
    18:42
    Litvínov má v těchto chvílích na své straně velkou převahu a ostřeluje brankářku Juřicovou ze všech možných pozic útočného pásma.
     
    19:13
    Fantastický zákrok předvedla Karolína Juřicová! Klára Chmelová opět dostala prostor mezi kruhy a tvrdě vypálila. Její dělovka skončila v lapačce!
     
    19:57
    Brno to ještě zkusilo v posledních sekundách úvodní dvacetiminutovky. Klára Mazánková pelášila s pukem přes střední pásmo a z dálky nechala vyniknout Zechovské betony.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nabídla fanouškům v Přerově atraktivní podívanou, jíž nechyběly ani góly. Litvínov se dostal do dvougólového vedení po trefách Kateřiny Kunstové a Kláry Chmelové, ale odpovědět se povedlo blonďaté útočnici Kamile Smetkové. Poslední slovo však měla Debora Bartošová, jež upravila na 3:1. Prostřední část začne přibližně ve 13:44.
     
    Hráčky už se nám vrací zpátky na led, uvidíme, jakou podívanou nám naservírují ve druhé třetině. Zatím byly aktivnější hokejistky Litvínova, které zaslouženě vedou o dva góly.
     
    Na straně Brna zatím nejvíc září útoční tandem Kamila Smetková – Klára Mazánková. Obě útočnice se postaraly také o první gól.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Klára Mazánková získala puk a zavezla ho do rohu útočného pásma.
     
    20:18
    Cherokees právě vstřelily branku!
    Jako kdybych to přivolal, Brno bleskově snížilo na nejtěsnější rozdíl! A hádejte, kdo se o to zasloužil? Klára Mazánková zpoza brány naservírovala parádní nahrávku před brankoviště na na najíždějící KAMILU SMETKOVOU, jež bez přípravy vymetla šibenici! Asistence: Klára Mazánková.
     
    20:30
    A co víc, mohlo být vyrovnáno! Aneta Svatošová se objevila za litvínovskou obranou a zblízka vyprášila beton skvělé brankářky Zechovské!
     
    20:50
    Karta se nám úplně otočila, Brno je při chuti a žene se za vyrovnáním. Znovu pálila Aneta Svatošová, ale jen do betonů. Stejně tak důrazně dorážející Kamila Smetková.
     
    21:20
    Litvínov je teď po obdržené brance hodně otřesený a horko těžko se dostává do hry. Nyní ale přeci jen drží puk na svých holích.
     
    21:37
    Příznivci Cherokees jsou s výkonem svého týmu hodně spokojení, stadionem se rozléhá pokřik "To je ono!".
     
    22:04
    Brno má teď trochu problémy s rozehrávkou, Litvínov se prezentuje hodně vysokým napadáním.
     
    22:40
    To je hokej jako řemen! Hra připomíná přesýpací hodiny, puk se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé a k vidění je hodně střel.
     
    23:05
    Cherokees má teď na své straně velký tlak. Při ponechané výhodě dostala nabito mezi kruhy Klára Mazánková, ale o kousek minula levou tyčku brankářky Zechovské.
     
    23:31
    Klára Chmelová (CHE) – 2 minuty – sekání.
     
    23:58
    Litvínov se velmi dobře brání, dvakrát vyhodil přes celé hřiště.
     
    24:12
    Až teď se Brno probilo do útočného území, kde si sice několikrát přihrálo, ale brzy o hrací předmět přišlo. Další vyhození.
     
    24:37
    Ne, Moravanky se stále hodně trápí proti oslabenému soupeři. Gólmanku Zechovskou ještě vůbec neohrozily.
     
    25:00
    Litvínov i nadále brání ve velké pohodě.
     
    25:31
    Severočešky jsou kompletní a hned se hrnou vpřed.
     
    25:55
    Klára Chmelová si s pukem na holi sjela až do levého kruhu a mířila na vzdálenější růžek brány, ale ten minula.
     
    26:09
    Litvínov zůstává v pásmu a drží svého soka pod tlakem. Puky létají kolem brankářky Juřicové, jen to sviští.
     
    26:35
    Děj hry se přesunul na druhou stranu, teď útočí Brno.
     
    27:04
    Kamila Smetková drží puk a krouží s ním v útočném pásmu. Čeká na pohyb své spoluhráčky.
     
    27:29
    A nakonec z toho bylo zakončení. Nahození z rohu pásma tečovala u brány k přední tyčce Kristýna Koníčková, ale tam místo nebylo.
     
    27:50
    A už se znovu valí vpřed lavina v litvínovských dresech. Fanoušci se i nadále baví skvělou a dramatickou hrou.
     
    28:17
    Klára Chmelová se natlačila za obránkyně a zkusila blafák do bekhendu, ale už se dostala do velkého úhlu a trefila jen Juřicové beton!
     
    28:42
    Klára Jandušíková (CHE) – 2 minuty – napadení.
     
    28:56
    Poměr sil na ledě se nám vyrovná, brejk Brna byl zastaven jen za cenu faulu. Na lavici hanby usedla ke dvěma minutám za hákování Veronika Bezoldová (LTM).
     
    29:06
    Klára Mazánková vypálila chvilku po vyhraném vhazování z levého kruhu, ale její projektil postrádal potřebnou přesnost i razanci.
     
    29:31
    Litvínov přesunul po zisku kotouče ve svém pásmu hru do útočného pásma, kde teď kombinuje.
     
    29:59
    A znovu o sobě dala důrazně vědět Klára Chmelová, jež má za úkol táhnout ofenzivu svého týmu. Před bránou byla podražena Klárou Mazánkovou (CHE).
     
    30:07
    Severočešky zvládly důležité vhazování a ihned si puk vyměňují krátkými nahrávkami u brněnské brány.
     
    30:13
    Nikola Horáková napřáhla na modré čáře a trefila betony gólmanky Juřicové. Píská se postavení útočící hráčky v brankovišti.
     
    30:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První útok Litvínova ještě zastavil ofsajd, ale teď už se hokejistky z dalekého severu Čech radují! Z levého kruhu spíše jen nahodila puk na bránu NIKOLA HORÁKOVÁ a brankářka Juřicová, jež dosud chytala fantasticky, si vybrala slabší chvilku, když puk pustila u první tyčky za svá záda! Asistence: Kristýna Pátková, Debora Bartošová.
     
    30:56
    Nyní tahá za delší konec pomyslného provazu Litvínov, který má na své straně po vstřeleném gólu psychickou výhodu. Píská se brněnský icing.
     
    31:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít hráčky z moravské metropole hodně těžké! Znovu zaúřadoval tandem Kristýna Pátková – NIKOLA HORÁKOVÁ, když se obě útočnice natlačily hodně důrazně před brankoviště a druhá jmenovaná po ledě z bezprostřední blízkosti nedala bezmocné brankářce Juřicové žádnou šanci! Asistence: Kristýna Pátková.
     
    31:26
    Kamila Smetková vzala zodpovědnost na sebe a zavezla puk do útočné třetiny hřiště.
     
    31:43
    Litvínov špatně střídal a je potrestán za příliš mnoho hráček na ledě. trest odsedí Veronika Prátová (LTM).
     
    32:00
    Cherokees už kombinují v útočném pásmu.
     
    32:20
    Kamila Smetková opět zúročila své zkušenosti, jež nabrala na mistrovství světa do 18 let v Buffalu. Znovu potáhla puk na holi až mezi kruhy a v pádu vyprášila bekhendem betony brankářky Zechovské.
     
    32:42
    Brno dobře kombinuje. Rychlé nahrávky stíhají litvínovské hráčky horko těžko pokrývat.
     
    33:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Soubor ze severu Čech se uklidňuje ještě víc, k dobru už má čtyři góly! Kateřina Kunstová naservírovala lahůdkový pas na hůl KLÁRY CHMELOVÉ, jež rozkmitala své rychlé nohy a v samostatném úniku se trefila přesně k levé tyčce gólmanky Juřicové! Asistence: Kateřina Kunstová.
     
    33:48
    Děj hry se teď odvíjí hlavně ve středním pásmu, kde o něj hráčky obou týmů neustále bojují.
     
    34:10
    Brno se v hojném počtu natlačilo do útočného území, ale nedokázalo zde vymyslet nic nebezpečného. Kus černé gumy už se přesunul zpět na litvínovské hole.
     
    34:29
    Hokejistky v černobílé kombinaci už se usadily v útočném pásmu, kde si hledají cestu k zakončení.
     
    34:56
    Za hákování vyfasovala dvouminutový trest Karolína Hrdinová (CHE).
     
    35:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Litvínov svou přesilovku využil! A nemohl se o to postarat nikdo jiný než největší ofenzivní eso v osobě KLÁRY CHMELOVÉ, jež si srovnala mezi kruhy puk na hůl a zápěstní střelu usměrnila přesně nad levé rameno gólmanky Juřicové! Bez asistence.
     
    35:37
    Tento útok Litvínova s sebou nepřinesl nic nebezpečného, přetížená obrana Cherokees zapracovala dobře.
     
    36:00
    To samé ale platí i v případě Brna, jeho útok měl doslova jepičí život. Severočešky mohou v klidu rozehrát od Kateřiny Zechovské.
     
    36:30
    Nahozený puk mířil mezi kruhy litvínovského pásma a gólmanka Zechovská se musela vydat na výlet ze svého území. Kotouč odpálila holí do bezpečí.
     
    36:48
    Brno už zaujalo postavení v útočném pásmu.
     
    37:04
    Klára Mazánková přebrala puk na levém křídle a vůbec na nic nečekala. Vypálila z levého kruhu, její projektil skončil sražený v ochranné síti.
     
    37:20
    Na druhé straně zahrozila Kristýna Pátková, jež vystřelila z levého kruhu. Brankářka Juřicová schovala puk ve své náruči a přerušila hru.
     
    37:43
    Nikola Horáková (LTM) – 2 minuty – hákování.
     
    37:56
    Litvínov přišel ve svém pásmu o puk a Kamila Smetková mohla znovu střílet. Ukousla si však velké sousto a v obležení protihráček přišla o puk.
     
    38:12
    Cherokees už se srovnaly v útočném pásmu a hledají si cestu k ohrožení brankářky Zechovské.
     
    38:29
    Cherokees Brno si berou oddechový čas. Za podražení je potrestána dvěma minutami Klára Mazánková (CHE). Stejně tak Debora Bartošová (LTM).
     
    38:40
    Pokračuje se ve hře 5 na 4, puk je ve středním pásmu.
     
    39:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejdříve pálila těsně vedle z levé strany Kristýna Pátková, ale Litvínov udržel puk a slaví další gól! V mezikruží se ujala kotouče KLÁRA CHMELOVÁ, dobře zamířila a její rána po ledě propadla brankářce Juřicové, jež teď zaváhala, mezi betony! Asistence: Kristýna Pátková.
     
    39:49
    Litvínov je kompletní a ještě se žene vpřed.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části vstřelil Litvínov pět gólů, o které se postaraly třemi góly Klára Chmelová, jež už se trefila čtyřikrát, a dvougólová Nikola Horáková. Za Brno mířila přesně jen Kamila Smetková, rovněž dvojnásobná střelkyně. Třetí perioda začne zhruba ve 14:37, Litvínov vede nad Brnem vysoko 8:2.
     
    Jako první se vrací na led hráčky Litvínova.
     
    Na hrací ploše už je i Brno.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Litvínov vyhrál vhazování a rozehrává od vlastní modré čáry.
     
    40:20
    Klára Chmelová znovu předvedla povedené sólo. Parádní zasekávačkou se zbavila svých protihráček a z mezikruží mířila těsně nad bránu.
     
    40:36
    Kamila Smetková se jako vítr prohnala po pravém křídle, ale její postup je zastaven kvůli postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    40:48
    Klára Jandušíková (CHE) – 2 minuty – podražení.
     
    41:00
    Brno vyhrálo souboj v rohu svého pásma a osvobodilo se dlouhým vyhozením.
     
    41:14
    Litvínov už je nastěhovaný znovu v útočném pásmu, zatím se horko těžko prosazuje.
     
    41:33
    Cherokees získaly puk a vyvezly ho podél mantinelu až do útočného pásma.
     
    41:59
    Brno mělo na ledě příliš mnoho hráček. Dvě minuty odpyká Aneta Svatošová (CHE).
     
    42:10
    Brno se tak brání ve třech. Hned získalo puk a odpálilo ho až za brankářku Zechovskou.
     
    42:40
    Po tvrdém souboji zůstaly na ledě ležet litvínovská Nikola Horáková a brněnská Dominika Dobrovolná. Obě jsou v pořádku, vylučovat se nebude.
     
    43:00
    Klára Chmelová se protáhla až za brněnskou obranu a zblízka mířila v mírném úhlu ke vzdálenější tyčce, ale ztroskotala na betonu Karolíny Juřicové.
     
    43:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeský klub nakonec přesilovku využívá, udeřil už podeváté! Klára Chmelová vyslala do samostatného úniku KRISTÝNU PÁTKOVOU, jež si rozhýbala gólmanku Juřicovou a bekhendem zavěsila přesně pod horní tyčku! Asistence: Klára Chmelová.
     
    43:22
    Brankářka Karolína Juřicová zůstala ležet otřesená ve svém brankovišti a musí být ošetřována. Vypadá to na problém s tříslem. Snad bude talentovaná hokejistka v pořádku a utkání dochytá až do konce.
     
    43:22
    Jedna z hráček odešla do kabin. Že by si nakonec musela obléci gólmankou výstroj a postavit se do brány?
     
    43:22
    Karolína Juřicová rovněž míří do šatny za bouřlivého potlesku. Dobrou zprávou je, že odjela po svých.
     
    43:22
    Následuje desetiminutová pauza.
     
    43:22
    Během přestávky baví své spoluhráčky a fanoušky akrobatickými bruslařskými kousky Nikola Horáková.
     
    43:22
    Do branky Cherokees jede za bouřlivého potlesku Michaela Bučková.
     
    43:22
    Už pokračujeme. Kotouč za brankou Litvínova.
     
    43:50
    Kamila Smetková se hodně snažila, ale i přes velkou snahu nedokázala udržet puk v útočném pásmu.
     
    44:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je z toho desítka! Litvínov se nahnal do útočného pásma ve velkou počtu, při přečíslení nahrála Petra Beránková na hokejku KLÁRY CHMELOVÉ, jež si najela do příznivé palebné pozice před brankoviště a poslala puk k tyčce! Asistence: Petra Beránková.
     
    44:40
    Brno ale rozhodně neskládá předčasně zbraně a i nadále bojuje o co nejlepší výsledek. Nyní obléhá gólmanku Zechovskou.
     
    45:08
    Dvě velké šance měla Klára Chmelová! Nejdříve zblízka minula levý horní roh brány a potom z mezikruží mířila těsně vedle pravé tyčky!
     
    45:34
    Ćherokees nakonec získaly puk a probily se s ním na dostřel litvínovské brány.
     
    46:07
    Aneta Svatošová se z pravé strany sebevědomě vydala mezi přesilu a proháčkovala se až před bránu, ale vylámala si zuby na betonech Zechovské!
     
    46:30
    Brno se teď velmi dobře pohybuje a vytvořilo si soustavný tlak. Brankářka Zechovská musí být ve střehu.
     
    46:54
    Litvínov se alespoň na chvíli vymanil z pevného objetí, ale už je znovu zatlačen do obranné ulity.
     
    47:15
    Kotouč nakonec doklouzal až za bránu brankářky Bučkové, píská se zakázané uvolnění.
     
    47:33
    Rozhodčí se teď dlouze radí. Nikdo neví, jestli puk skončil už za brankovou čarou, nebo jen orazítkoval tyčku.
     
    47:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je to přeci jen branka! Klára Chmelová našla z pravého kruhu lahůdkovým pasem před brankovištěm KRISTÝNU PÁTKOVOU, jež se prosadila tvrdou ranou bez přípravy! Asistence: Klára Chmelová.
     
    48:00
    Severočešky si vynutily tlak a tlačí Brňanky u jejich brány. zatím bez přesnější střelby.
     
    48:14
    Markéta Vlachová (LTM) – 2 minuty – nepovolená výstroj.
     
    48:30
    Brankářka Zechovská se teď vyznamenala, když si udělala dobrý výhled a podařilo se jí zkrotit štiplavou ránu z prostoru pravého kruhu. A užívá si teď ovace hokejistek pražské Slavie, jež ji z tribuny vyvolávaly.
     
    48:51
    Kamila Smetková má puk v rohu pásma a čeká na pohyb svých spoluhráček. Brno drží Litvínov v pevném objetí.
     
    49:09
    Obrázek hry se nám v Přerově nemění. Moravanky mají puk na svých holích a kombinují u soupeřovy brány.
     
    49:38
    Až teď se povedlo hokejistkám Litvínova vyhodit přes celou délku hrací plochy.
     
    49:59
    Opět se hokejistky z Brna v hojném počtu natlačily před brankoviště, kde si počínaly se vzorovým důrazem. Brankářka Zechovská však byla znovu pozorná.
     
    50:14
    Litvínov je kompletní, oslabení přečkal bez úhony.
     
    50:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočešky se zabydlely v útočném pásmu a ze své územní převahy vytěžily už svou dvanáctou branku! Markéta Vlachová svou tvrdou ránu ještě mezi tři tyče neusměrnila, ale kotouč se rychle odrazil od zadního hrazení a do sítě ho doklepla pohotová NIKOLA HORÁKOVÁ, jež slaví hattrick! Asistence: Markéta Vlachová.
     
    51:13
    A obrovský potlesk si teď vysloužila brankářka Bučková, jež si počínala, jako kdyby v bráně stála odjakživa. Nepříjemný projektil z okraje kruhů vyrazila betony.
     
    51:38
    Brno se dostalo kupředu, jenže z útočného území bylo velmi rychle vyhnáno.
     
    52:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov pokračuje v kanonádě a odskakuje už na propastný rozdíl jedenácti gólů! Kateřina Kunstová adresovala na pravou stranu přesný pas NIKOLE HORÁKOVÉ, jež si vybruslila blíže k brance a přesně zamířila z mírného úhlu! Asistence: Kateřina Kunstová.
     
    53:07
    Debora Bartošová (LTM) – 2 minuty – podražení.
     
    53:49
    Brno rozjelo v blízkosti brankářky Zechovské dlouhou kombinaci, jenže nakonec se dopustilo nepřesnosti a musí se vracet pro puk zpět.
     
    54:02
    A pozor, je tady dlouhý přesilovka 5 na 3: Veronika Prátová (LTM) – 2 minuty – podražení.
     
    54:27
    Cherokees právě vstřelily branku!
    Brno hozenou rukavici s chutí zvedlo z ledu a dočkalo se zasloužené branky! A čepice na led, je tady další hattrick! Kotouč putoval po ose Klára Mazánková – Aneta Svatošová – KAMILA SMETKOVÁ, přičemž posledně jmenovaná blonďatá střelkyně skórovala z levého kruhu přesně k protější tyčce! Asistence: Aneta Svatošová, Klára Mazánková.
     
    55:24
    S vyloučeními se nám teď roztrhl pytel. Za držení protihráčky pyká dvěma minutami Denisa Ajchlerová (LTM).
     
    55:55
    V dalším úniku se ocitla Klára Chmelová, ale svou gólovou sbírku tentokrát nerozšířila, když ji parádně vychytala betony brankářka Bučková. A ochozy bouří!
     
    56:14
    Brňanky pokračují ve své útočné aktivitě, uvidíme od nich ještě nějakou branku?
     
    56:40
    Teď k ní ale mají daleko, Litvínov drží kotouč a i ve vlastním oslabení si hledá cestu vpřed.
     
    57:06
    Nakonec se probila ke střele z levé strany Nikola Horáková, ale kotouč proplachtil těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    57:24
    Litvínov je kompletní, tentokrát už se dokázal ubránit bez inkasovaného gólu.
     
    57:41
    Hana Zoubková (CHE) – 2 minuty – hákování.
     
    57:53
    Brno získalo puk za svou bránou a bez dlouhého otálení ho napálilo do bezpečí.
     
    58:10
    Parta z moravské metropole se teď dokonce nastěhovala do útočného pásma.
     
    58:33
    Dvě šance Kláry Chmelové! Nejdříve ji parádním obranným zákrokem zabránila v zakončení zblízka Kristýna koníčková a potom proti střele z kruhu vytasila další dobrý zákrok gólmanka Bučková!
     
    59:07
    Rušno bylo i na druhé straně, Klára Mazánková prověřila z pravého kruhu pozornost brankářky Zechovské. Za podražení usedá do hokejového vězení Debora Bartošová (LTM).
     
    59:35
    A brankářka Bučková se nám rozchytala do skvělé formy! Znovu vyrazila nebezpečnou střelu, jež měla z okraje kruhů pořádnou razanci!
     
    59:52
    Ještě jedno vhazování v pásmu Litvínova.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Viděli jsme parádní zápas, který nakonec ovládl jednoznačně Litvínov poměrem 13:3 a slaví tak zisk bronzových medailí! Potlesk si však nepochybně zaslouží i Brno, které bojovalo příkladně. Ode mě je to pro tuto chvíli, děkuji vám za pozornost a za chvíli se vám ozvu ze zápasu, v němž se střetnou Slavia Praha a Karviná o titul.
     
    Nejlepší hráčkou Brna vyhlášena gólmanka Michaela Bučková!
     
    Nejlepší hráčkou Brna zcela zaslouženě útočnice Klára Chmelová, jež se trefila hned pětkrát. (15:33:30)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Kunstová (Ajchlerová), 9. Chmelová (Pátková), 12. Bartošová (Chmelová), 31. Horáková (Pátková, Bartošová), 32. Horáková (Pátková), 34. Chmelová (Kunstová), 36. Chmelová, 40. Chmelová (Pátková), 44. Pátková (Chmelová), 45. Chmelová (Beránková), 48. Pátková (Chmelová), 51. Horáková (Vlachová), 53. Horáková (Kunstová) – 11. Smetková (Mazánková), 21. Smetková (Mazánková), 55. Smetková (Svatošová, Mazánková)


    HC Litvínov: Zechovská (Tydlitátová) – Jurčová, Kunstová, Bartošová "C", Ajchlerová "A", Bezoldová – Chmelová, Vlachová, Beránková, Horáková "A", Prátová, Bublová, Pátková.
    HC Cherokees Brno: Juřicová (44. Bučková) – Škrdlová, Zemanová, Krčková, Jandušíková, Hrdinová, Dobrovolná "A" – Bubíková"C", Smetková, Marešová, Svatošová, Koníčková, Kalabusová, Mazánková, Krejčová, Makovičšková, Doležalová, Zoubková, Prokešová "A".

    Rozhodčí: Gabriela Malá – Veronika Dopitová, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri