HC Litvínov – Cherokees Brno 13:3 (kon.) | Slavia – Karviná - ženy 6:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
S.K. Karviná - ženy
Neděle 29.03.2015, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga žen - Final Four
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Tereza Vanišová (SLA) – 2 minuty – podražení.
     
    00:48
    Kotouč nebezpečně poskakoval před bránou Slavie, ale nakonec pro sešívané vše dobře dopadlo, protože žádná z karvinských hráček nedokázala zakončit.
     
    01:00
    Slavia rychle vyhodila přes celé hřiště.
     
    01:14
    Slavia aktivně napadá rozehrávku svých soupeřek, kterým to činí velké problémy.
     
    01:40
    Kapitánka Aneta Lédlová se rychle natlačila před brankoviště a byla poslána na led. I přes rozčilení slavistických fanoušků se však vylučovat nebude.
     
    02:06
    Slavia způsobila v pásmu Karviné pořádný rozruch. Karviná se naopak ve vlastní přesilovce neuvěřitelně trápí a zatím marně hledá herní rytmus.
     
    02:28
    Tereza Vanišová už je zpátky na ledě z trestné lavice, Slavia se v pohodě ubránila a hraje se 5 na 5.
     
    02:48
    Hokejistky v červenobílých dresech se usadily v útočném pásmu a kombinují.
     
    03:10
    Andrea Nárožná byla za bránou Karviné evidentně podržena Magdou Walicovou (KNZ).
     
    03:32
    Pražanky se hned zabydlely v útočném pásmu a kombinují.
     
    03:53
    Na modrou čáru dostala nabito Martina Zedníková a vůbec nad ničím nepřemýšlela. Napálila puk na bránu a gólmanka Dvořáková se musela vyznamenat.
     
    04:08
    Martina Mašková se nečekaně dostala k puku, když se k ní puk odrazil od protihráčky. Byla tím ale hodně překvapený a z mírného úhlu na levé straně mířila nepřesně.
     
    04:31
    Děj hry se nám rychle přesunul na druhou stranu hřiště, Karviná se ale stále nemůže probít ke střele. Slavia se dobře brání.
     
    04:49
    Na pravém křídle nabrala velkou rychlost Andrea Nárožná a ze strany nahazovala puk do předbrankového prostoru. Tam však nebyla žádná její spoluhráčka.
     
    05:12
    Hraje se ve velmi svižném tempu, ale na ledě zatím dominují obě pozorné obrany.
     
    05:37
    Slezanky se probily do útočného pásma, jenže než stačily vystřelit, byly o hrací předmět odzbrojeny. Slavia uhání do brejku.
     
    05:58
    Tereza Vanišová si z levé strany sjela až mezi kruhy a snažila se obejít i poslední protihráčku, jenže z těžké pozice už se jí to nepovedlo.
     
    06:15
    To byla dobrá rána! Veronika Bucifalová si srovnala puk na okraji kruhů a prověřila betony brankářky Dvořákové.
     
    06:45
    Hokejistky z hlavního města dlouho držely své protihráčky pod tlakem u jejich brány, ale pramenily z toho jen několik nepřesných střel.
     
    07:04
    Teď už mohou hrát hokejistky ze Slezska, jež rozehrávají od své brány.
     
    07:30
    Obrana Slavie zapracovala spolehlivě, když vyhrála sérii soubojů v rohu vlastního pásma. Hra už se přesunula do středního pásma.
     
    07:56
    Tereza Vanišová přebrala na levém křídle puk a všimla si před brankoviště sjíždějící Barbory Patočkové, ale ta nedokázala zpracova kotouč.
     
    08:14
    I nadále přihlížíme v Přerově bleskovému hokeji, oba týmy se snaží od začátku hodně útočit. Zatím je o něco aktivnější Slavia.
     
    08:42
    Hned tři Pražanky se objevily v dobré pozici mezi kruhy, jenže brankářka Dvořáková vytáhla parádní zákrok, když tvrdou ránu vyrazila betonem!
     
    09:08
    Karviná se nastěhovala do útočného pásma, jenže než stihla něco vymyslet, byla o kotouč opět obrána.
     
    09:26
    Teď už se hraje v blízkosti brankářky Dvořákové, jež však zatím může zůstat klidná. Její obránkyně odvádí v poli dobrou práci.
     
    09:47
    A nyní už operuje s kotoučem soubor z české metropole, který už několikrát dokázal sevřít Slezanky pod velký tlak, ale zatím bez střelby.
     
    10:10
    Karviná se teď trápí, ve svém pásmu se jí stále nedaří získat puk, který je pod pevným patronátem jejích soupeřek.
     
    10:32
    Tereza Vanišová se protlačila k puku na pravé straně, sjela si mezi kruhy a tvrdou zápěstní ranou vyprášila Dvořákové hruď.
     
    11:05
    A další šance na straně sešívaných. Martina Mašková mohla poslat svůj tým do vedení, ale z mírného úhlu na levé straně nastřelila u bližší tyčky jen gólmanku Dvořákovou.
     
    11:23
    S. K. po chvilce snažení ukořistil puk do své moci a žene se kupředu napříč středním pásmem.
     
    11:46
    Slezanky však ztratily puk a musely kvapit rychle zpátky. Slavistický brejk táhla Dominika Forejtová, ale nakonec byla odzbrojena v mezikruží.
     
    12:04
    Slavia pokračuje v aktivním a útočném hokeji, který činí Karviné velké problémy. Obrana Slezanek je hodně přetížená, ale zatím náporu odolává.
     
    12:52
    V ochozech to znovu jen zahučelo, při dalším útoku Slavie kotouč projel nebezpečným předbrankovým územím. Martina Mašková (SLA) odpykává trest za příliš mnoho hráček na ledě.
     
    13:13
    Pražanky se brání zatím v naprosté pohodě. Drží puk daleko od brány a dokonce mají navrch. Atmosféra v ochozech je i nadále parádní.
     
    13:39
    Karviná se nakonec usadila v útočném pásmu a dokázala zakončit, rána od modré čáry se však stala snadnou kořistí brankářky Ramajzlové.
     
    14:00
    Karviná se pokoušela přejít přes střední pásmo, ale tam slavistky dobře zahustily prostor a opět mohou něco vymyslet.
     
    14:14
    Nádherné sólo teď předvedla Tereza Vanišová, která přesprintovala na pravém křídle své protihráčky, natlačila se do předbrankového prostoru a v tísni vyprášila betony brankářky Dvořákové!
     
    14:33
    Manhartova družina je i nadále aktivnější, Karviná se musí po většinu času bránit. Slavia hýří pohybem i útočnou chutí, a to i při vlastním oslabení.
     
    14:53
    Martina Mašková po návratu z trestné lavice se hned hnala do šance. Před brankovištěm však po souboji ztratila rovnováhu a nepříjemně narazila do brankové konstrukce. Snad bude v pořádku.
     
    15:11
    Karviná teď úspěšně bojovala o puk za svou bránou a může ho v klidu vyvézt do bezpečnějších prostorů ledové plochy. Slavia se snaží napadat.
     
    15:30
    A vysoký presink dělá hokejistkám v modročerném problémy, kotouč se pořád drží v blízkosti branky, kterou stráží Barbora Dvořáková.
     
    15:47
    Slezanky se protlačily s pukem do útočného pásma, ale už je to obehraná písnička. Defenziva Slavie je zatím pevná jako skála, brankářka Ramajzlová měla zatím minimum práce.
     
    16:08
    Tereza Vanišová předehnala ve sprinterském souboji protihráčku a ujala se puku v rohu pásma, ale proti přesile se nakonec sama nedokázala prosadit.
     
    16:26
    S. K. opět zbytečně ztratil puk při přechodu do útočné fáze a opět se musí rychle vracet zpět ke své bráně.
     
    16:50
    Veronika Bucifalová se chopila kotouče a nahazovala ho na bránu. Brankářka Dvořáková zasáhla betony tak, aby nedopustila žádné dorážky.
     
    17:07
    Do slibného přečíslení teď uháněly hráčky Karviné, ale situaci 2 na 1 nevyřešily nakonec dobře. Ránu z pravého kruhu chytila brankářka Ramajzlová do náruče.
     
    17:38
    Markéta Výtisková (KNZ) obdržela dvouminutový trest za faul kolenem. Karviná ale nakonec je ráda, protože puk dokonce přešel brankovou čáru. Slavia se však radovala nakonec zbytečně.
     
    18:00
    Karviná vybojovala po chvilce snažení kus černé gumy u své brány a odrazem o mantinel ho rychle odpálila na druhou stranu hřiště.
     
    18:15
    Pražanky vtrhly rychle do útočného pásma a puk si vzala do své moci Aneta Lédlová. Ukázala vzápětí zdravé sebevědomí a vypálila z mezikruží do náruče brankářky Dvořákové.
     
    18:30
    Sešívané se dopustily nepřesnosti a stihl je za to trest v podobě karvinského vyhození.
     
    18:49
    Teď už je tady ale nápor souboru z hlavního města, který je hodně nepříjemný pro Karvinou svou pohyblivostí a tím, že se v hojném počtu tlačí před bránu.
     
    19:07
    Karviná teď uklidnila hru a udržela puk alespoň na chvíli v útočném pásmu, čímž nechala vydechnout své přetížené zadní řady.
     
    19:30
    Slavistická lavina už se opět valí vpřed.
     
    19:42
    Tereza Vanišová zatáhla puk podél pravého mantinelu až do útočného pásma, rychlou změnou směru jízdy se zbavila protihráčky a předložila dobrý pas mezi kruhy Dominice Láskové, jež z voleje přestřelila!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce měla více ze hry pražská Slavia, jež si vytvořila několik slibných šancí, ale nedokázala je využít. Může za to i brankářka Barbora Dvořáková, jež zatím chytá skvěle. Prostřední část začne zhruba v 17:05, stav je stále bezbrankový.
     
    Na ledě se během první přestávky promenádují maskoti nadcházejícího mistrovství světa v Praze a Ostravě, pohádkové postavičky Bob a Bobek, které doprovází i maskot domácích Zubrů z Přerova.
     
    Jako první naskočily na led hokejistky Slavie, které hned následovaly jejich soupeřky z Karviné.
     
    A nechybí ani rozhodčí, vše je připraveno na druhou třetinu.
     
    Velmi se omlouvám, od začátku zápasu je v brance Blanka Škodová.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Karviná se dostala za bránu Slavie, ale zatím nemá puk plně pod kontrolou a musí o něj neustále bojovat.
     
    20:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup do prostřední části jako hrom! Při rychlém protiútoku si Tereza Vanišová zblízka ještě vylámala zuby na betonech gólmanky Škodové, ale puk se odrazil přímo před brankoviště k BARBOŘE PATOČKOVÉ, jež se z dorážky už nemýlila! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    21:06
    Karviná se snažila rychle odpovědět, ale ani na jeden pokus se jí nepovedlo na delší dobu zdržet hru v útočném pásmu.
     
    21:36
    Nyní už je puk znovu na holích sešívaných, které se po pravé straně ženou dopředu.
     
    22:02
    Karviná si teď v zadních řadách dobře poradila a nepustila soupeřky k zakončení.
     
    22:28
    Tohle byla slušná šance! Tereza Vanišová z pravého kruhu ještě nastřelila před sebou stojící protiuhráčku, ale Martina Zedníková od modré čáry vzápětí vyprášila beton Blanky Škodové!
     
    22:50
    Slezanky se marně tlačí k puku, Slavia dobře kombinuje a drží puk pod kontrolou.
     
    23:12
    Hra je teď hodně neurovnaná, kotouč se rychle stěhuje po hrací ploše sem a tam, ale k vidění je spousta nepřesností, jež zabraňují vzniku větší příležitosti.
     
    23:42
    V těchto chvílích přihlížíme hlavně urputnému boji, hraje se hlavně ve středním pásmu.
     
    24:00
    Kotouč doletěl za branku Slavie, ale pískat se zakázané uvolnění nebude. Pražanky tak mohou v klidu rozehrát od brankářky Ramajzlové.
     
    24:13
    Karviná se hnala do útočného pásma, ale bez úspěchu. Slavia byla vzadu znovu v dostatečném počtu na to, aby získala puk do své moci.
     
    24:40
    Manhartovy svěřenkyně se usadily v útočném pásmu, kde si několikrát vyměnily puk a dostaly se i do zakončení, jenže tomu chyběla přesnost.
     
    25:03
    Hra se nám v posledních minutách hodně přiostřila, k vidění už byla celá řada ostrých soubojů, ale rozhodčí nechává hře volný průběh.
     
    25:39
    A znovu v akci hodně aktivní Tereza Vanišová. Probila se ke kotouči na pravé straně, ale v prostoru kruhu jí střela nesedla.
     
    26:04
    Rozhodčí přerušily hru, tentokrát kvůli postavení mimo hru. Na ledě zůstala ležet jedna ze slavistek, nejspíš to byla Aneta Lédlová. Nakonec odjela na střídačku a bude v pořádku.
     
    26:34
    Atmosféra je i nadále hodně bouřlivá, slyšet je také hodně nadávek na rozhodčí, která pouští hodně tvrdou hru.
     
    27:16
    Karolína Kosinová (SLA) – 2 minuty – napadení.
     
    27:35
    Karviná sice vyhrála důležité vhazování a několikrát si přihrála kolem branky, ale po následné nepřesnosti Slavia rychle vyhodila.
     
    28:00
    A další vyhození hráček v sešívaných dresech.
     
    28:12
    S. K. se zatím při hře v početní převaze hodně trápí, vůbec se mu nedaří zkrotit kotouč na delší dobu na jeho holích.
     
    28:40
    Čas ubíhá a nápor Slezanek stále nepřichází. Slavia kouskuje útočnou snahu svých soupeřek a pravidelně vyváží puky až k brankářce Škodové.
     
    28:41
    Nakonec se přeci jen Karviná usadila v útočném pásmu a ohrozila gólmanku Ramajzlovou, jež schovala v náruči střelu Kláry Hudečkové od modré čáry.
     
    29:10
    Slavia si vytvořila další velkou šanci! Tereza Vanišová s Martinou Maškovou se objevily úplně samy před gólmankou Škodovou, ale druhá jmenovaná minula z mezikruží zápěstím tyč!
     
    30:08
    Karviná právě vstřelila branku!
    Nakonec je po nenápadné akci vyrovnáno! Katka Kaplanová si sjela po pravé straně blíže k brance a z mírného úhlu trefila beton brankářky Ramajzlové, ale pro bleskovou dorážku si dojela VENDULA PŘIBYLOVÁ a zavěsila pod horní tyčku! Asistence: Katka Kaplanová.
     
    30:50
    Magda Walicová (KNZ) obdržela dvouminutový trest, přesilovka pro sešívané.
     
    31:14
    Pražanky si vytvořily velký tlak, ale nedaří se jim přesně vystřelit.
     
    31:40
    Karviná nakonec po několika vyhraných soubojích u hrazení vybojovala puk a vyhodila.
     
    32:07
    Manhartova družina má na své straně sice územní převahu, jenže dostává se ke střelám především ze stran, s čímž nemá gólmanka Škodová větší problémy.
     
    32:29
    Přesilovka Slavie už se chýlí ke konci. Z pravého kruhu ještě vystřelila Magdalena Erbenová, ale jen do betonu brankářky Škodové.
     
    32:50
    Magda Walicová je zpátky ve hře, hraje se 5 na 5:
     
    33:12
    Slavia si vynutila znovu velký tlak, puky létají kolem brankářky Škodové, jen to sviští.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražanky se rychle dostaly do útočného pásma a svůj brejk dotáhly do úspěšného konce! Po Barboře Patočkové doputoval kotouč přímo před bránu na volnou ANETU LÉDLOVOU, která nedala brankářce Škodové svižnou ranou k její levé tyčce žádnou šanci! Asistence: Barbora Patočková.
     
    34:31
    Karviné sice rozhodně nechybí snaha a chuť do hry, ale když už se dostane kupředu, tak má problém zde hru na delší dobu pozdržet.
     
    34:59
    Karviná špatně vystřídala a je potrestána za příliš mnoho hráček na ledě. Dvouminutový trest odsedí Eliška Kosellková (KNZ).
     
    35:13
    Slavia vyhrála vhazování a drží útočné pásmo.
     
    35:28
    Tereza Vanišová obdržela nahrávku do pravého kruhu a střílela zápěstím, ale jen nad horní tyčku. Pražanky však zůstávají v útočné třetině.
     
    35:43
    Po několika nahrávkách znovu střílela Tereza Vanišová, ale její rána byla hradbou těl mezi kruhy zblokována a nezasáhla svůj cíl.
     
    36:06
    Teď už se Slezanky protlačily ke kotouči a osvobodily se dlouhým vyhozením až za brankářku Ramajzlovou.
     
    36:26
    Sešívané mají kotouč pevně ve své moci, jenže mají problémy s tím, aby se přes důraznou obranu Karviné dostaly do blízkosti gólmanky Škodové.
     
    36:55
    Martina Mašková (SLA) si pomohla sekáním a odsedí si dvouminutový trest.
     
    37:15
    Chvilku po vhazování doklouzal puk k Renátě Kytkové, jež okamžitě vypálila z pravého kruhu. Brankářka Ramajzlová schovala puk v náruči.
     
    37:24
    Karviná pořádně zmáčkla Slavii u její brány a je hodně střelecky aktivní. Od modré čáry naposledy pálila Anna Zíková, ale jen nad bránu.
     
    37:57
    Slezanky udržely útočné pásmo a opět zahrozila od modré čáry Anna Zíková. Její rána neměla špatné parametry, mířila k tyčce, ale brankářka Ramajzlová zasáhla spolehlivě betonem.
     
    38:10
    Teď už Pražanky ukořistily puk a rychle vyhodily přes celou délku hřiště až ke gólmance Škodové.
     
    38:40
    Za podražení usedá na lavici hanby Klára Hudečková (KNZ) a za nafilmovaný pád Dominika Lásková (SLA).
     
    39:04
    Jedna z hráček Slavie, vypadalo to na Terezu Vanišovou, číhala v blízkosti modré čáry na dlouhou nahrávku, ale schytala v tvrdém souboji úder a s bolestivou grimasou odjela na střídačku.
     
    39:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle je hodně nepříjemná rána pro Karvinou, Slavia jde ještě před druhou sirénou do dvougólového trháku! Neskutečné sólo vystřihla TEREZA VANIŠOVÁ, která prošla takřka přes celé hřiště, elegantními kličkami se zbavila svých strážkyň mezi kruhy útočného pásma a přišpendlila puk přesně nad pravé rameno brankářky Škodové! Bez asistence.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme viděly hned čtyři branky. Slavii poslala do vedení Barbora Patočková, ale odpovědět dokázala Vendula Přibylová. V závěru prostřední části ale vrátila sešívaným vedení Aneta Lédlová a těsně před sirénou udeřila po krásné individuální akci Tereza Vanišová. Slavia vede před třetí periodou, jež začne zhruba v 17:55, nad Karvinou 3:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Slavia se hned po vhazování rychle nastěhovala do útočného pásma.
     
    40:15
    Po sražené ráně z pravého kruhu je nakonec hra přerušena, vhazovat se bude po levé ruce brankářky Blanky Škodové.
     
    40:50
    Michaela Nováková s Dominikou Forejtovou se dostaly do přečíslení dvou na jednu, ale rána druhé jmenované nezasáhla z mezikruží svůj cíl!
     
    41:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Karviná ztratila ve středním pásmu puk a Slavia po jednom ze svých smrtících protiútoků uniká do čtyřbrankového trháku! Z mírného úhlu na levé straně vyprášila betony brankářky Škodové Tereza Vanišová, ale s pohotovou dorážkou pod horní tyčku přispěchala BARBORA PATOČKOVÁ! Asistence:Tereza Vanišová.
     
    42:03
    A mohlo být pro Slezanky ještě hůř! Z mírného úhlu na levé straně pálila v ideální palebné pozici Veronika Bucifalová, ale u první tyčky místo nebylo!
     
    42:30
    A S. K. se rovněž málem radoval z kýženého snížení, kotouč nakonec skončil za brankovou čárou, ale už bylo předtím po zákroku brankářky Ramajzlové pískáno!
     
    42:53
    Dominika Forejtová (SLA) – 2 minuty – hákování.
     
    43:10
    Pražanky nejenže vyvezly puk až do útočného pásma a hru zde pozdržely, ale navíc u brankářky Škodové vybojovaly vhazování.
     
    43:34
    Slavia odrazila útok svých soupeřek, když v blízkosti modré čáry získala puk a rychle ho odpálila do bezpečí.
     
    43:55
    Ani teď to Karviné nevyšlo, po další nepřesnosti je tady další vyhození sešívaných přes celou délku ledové plochy.
     
    44:12
    Slavia se zatím brání s naprostým přehledem a přesilovka Slezanek už se pomalu chýlí ke svému konci.
     
    44:31
    Ne, Karviné se dnes v přesilovkách rozhodně nedaří tak, jak by si představovala a jak by potřebovala. Slavia hraje velmi dobře v početní nevýhodě.
     
    45:01
    Slavistky se probily opět do útočného pásma, ale tentokrát z toho nebezpečí pro brankářku Škodovou nevzešlo. Pražanky ztratily puk v rohu pásma.
     
    45:28
    Sledujeme teď hodně urputný hokej, který je plný soubojů. Obě brankářky jsou klidné, jen sledují nezúčastněně dění před sebou, protože jejich spoluhráčky v poli dobře brání.
     
    45:57
    Oba týmy se pokusily přejít do útočného pásma, ale znovu narazily na poctivé obrany a žádnou střelu jsme tak v Přerově neviděli.
     
    46:13
    Slavia velmi dobře brání střední pásmo, což jí za současného tříbrankového vedení bohatě stačí. Karviná by potřebovala vybudovat si tlak.
     
    46:40
    Nahozený puk ztlumila svými betony gólmanka Škodová a raději ho přikryla pod svou lapačkou do přerušení hry, protože k ní rychle dojížděla Aneta Lédlová.
     
    47:07
    Karviná odzbrojila své soupeřky a žene se v hojném počtu dopředu.
     
    47:54
    Karolína Kosinová (SLA) – 2 minuty – podražení.
     
    48:12
    Slezanky na chvíli dostaly své soupeřky pod tlak, ale nedokázaly ze své snahy a postupné kombinace vytěžit přesnou střelu.
     
    48:20
    Následuje tak vyhození Slavie až do hájemství gólmanky Škodové.
     
    48:49
    A opět napálily Pražanky puk od své brány až za svatyni Škodové.
     
    49:06
    Slavia velmi dobře kouskuje útočnou snahu Karviné, pravidelně získává puky do své moci a rychle je odstřeluje do bezpečného prostoru.
     
    49:54
    Tak ani teď to Karviné nevyšlo, hraje se 5 na 5.
     
    50:23
    Aneta Lédlová zamíchala s kotoučem na své holi mezi kruhy a tvrdě vypálila. Její dělovku vyrazila gólmanka Škodová i s trochou štěstí do bezpečí.
     
    50:44
    Slavia aktivně napadá, cítí, že kýžený úspěch je hodně blízko a je jí tak plný led.
     
    51:04
    Za nedovolené bránění je na 2 minuty vyloučena Aneta Lédlová (SLA), jež si pomohla za hranicí pravidel před karvinskou bránou.
     
    51:31
    A znovu dlouho neudržel S. K. kotouč v útočném pásmu, Slavia se znovu dokázala osvobodit.
     
    51:51
    Kdepak, Karviná se i nadále potýká se neproduktivními přesilovkami. Opět slavistky získaly puk a vyhodily.
     
    52:09
    Ze strany Slezanek je to už i hodně velká křeč. Další vyhození.
     
    53:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že je o vítězi dnešního utkání a mistru republiky rozhodnuto! Od Adély Jůzkové doklouzal puk mezi kruhy k ANETĚ LÉDLOVÉ, jež si šikovně stáhla puk, udělala si kolem sebe prostor a nechytatelnou dělovkou napasovala puk pod víko! Asistence: Adéla Jůzková.
     
    53:52
    Dvouminutový trest obdržela za nedovolenou hru tělem Karolína Kovářová (KNZ).
     
    53:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byla rána jako z děla! Aneta Lédlová nabila na modrou čáru BARBOŘE PATOČKOVÉ, jež vší silou práskla do puiku a trefila neomylně pravou šibenici! Asistence: Aneta Lédlová.
     
    54:04
    Na ledě se strhla bitka. Vendula Přibylová (KNZ) – 2 plus 2 minuty hrubost, Magda Walicová (KNZ) – 2 minuty hrubost, Dominika Forejtová (SLA) – 2 minuty hrubost.
     
    55:22
    Slavia měla další velkou šanci, ale při přečíslení se hned dvakrát betony vyznamenala brankářka Škodová!
     
    55:55
    Slavia má velký tlak, ale Karviná dobře přistupuje ke střelkyním, které mají velmi málo místo na manévrování.
     
    56:05
    Renáta Kytková (KNZ) – 2 minuty – vražení na hrazení.
     
    56:19
    Hra je teď hodně rozkouskovaná, děj hry se odvíjí převážně ve středním pásmu. Karviná se brání velmi dobře.
     
    56:40
    Obrázek hry se nemění, zápas už se spíše jen dohrává, o vítězi už je totiž dávno rozhodnuto.
     
    58:05
    Přesilovka se Slavii nakonec moc nepovedla, Slezanky se pravidelně dostávaly ke kotouči a vyhazovaly ho rychle pryč.
     
    58:40
    Pražanky ještě drží útočné pásmo, ale už se nikam příliš nehrnou. Zbytek zápasu chtějí dohrát v klidu a bez zbytečně inkasovaného gólu.
     
    59:03
    Slavia přešla do útočného území, ale ne v souladu s pravidly. Píská se totiž postavení mimo hru.
     
    59:26
    Karviná se ještě zkouší dostat do útočného pásma, uvidíme, jestli z toho ještě bude nějaká zakončení.
     
    59:55
    Puk ve středním pásmu, brankářka Ramajzlová odpočítává údery svou holí o led poslední sekundy zápasu a celé soutěže.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    A je konec! Slavia nakonec vítězí naprosto po zásluze vysoko 6:1 a slaví mistrovský titul! V závěrečném dějství se trefily Aneta Lédlová a dvakrát Barbora Patočková, jež vsítila hattrick. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Z Přerova na shledanou.
     
    Nejlepší hráčky utkání:

    HC Slavia Praha – Tereza Vanišová
    S. K. Karviná – Kláry Hymlárová (18:33:54)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Patočková (Vanišová), 35. Lédlová (Patočková), 40. Vanišová, 42. Patočková (Vanišová), 54. Lédlová (Jůzková), 54. Patočková (Lédlová) – 31. Přibylová (Kaplanová)


    HC Slavia Praha: Ramajzlová (Jandová) – Cornová, Erbenová, Lásková, Brotánková, Zedníková, Kosinová – Patočková, Nováková (A), M. Jůzková, Mašková, Bucifalová, Vanišová, Lédlová (C), A. Jůzková, Forejtová, Chadimová, Nárožná
    S.K. Karviná - ženy: Škodová (Dvořáková) – Výtisková, Kosellková, Kovářová (A), Hudečková, Duroňová, Zíková – Hymlárová, Walicová, Lerchová, Němcová, Vozdecká, Kytková (C), Kaplanová, Přibylová, Sadilková

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová – Michaela Štefková, Tereza Štreitová
    bahis siteleri