Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.) | Ottawa – Tampa 2:1 (po pr.)
Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 8:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
Boston Bruins
Pátek 03.04.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Mrázek znovu spěchá na střídačku!
     
    59:13
    Trenér hostí si vyžádal oddechový čas pro své svěřence.
     
    59:13
    Tak to je nepříjemnost pro domácí! Střídačka Red Wings dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:06
    Nyquistovu střelu tečoval Tatar, ale kotouč se zastavil někde pod finským gólmanem!
     
    58:00
    Hosté se provinili zakázaným uvolněním a Mrázek odjíždí na střídačku! Domácí budou hrát s šesti hráči v poli!
    Zach TROTMAN - 2:3
     
    57:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté dokonávají obrat! ZACH TROTMAN se prosmýkl podél pravého mantinelu a poté vypálil z velikého úhlu na Mrázka, který nyní nemůže mít příliš čisté svědomí, protože si špatně pokryl svoji bližší tyč! Pro Trotmana je to první branka v NHL! Asistence: Ryan Spooner a Brett Connolly.
     
    56:49
    Abdelkader tečoval těsně před Raskem nahození od modré čáry a finský gólman měl co dělat, aby skákavý kotouč zkrotil ve své lapačce!
     
    48:39
    Brad Marchand (BOS) se nyní nechává naprosto zbytečně vyloučit za sekání.
     
    48:09
    Pulkkinen svoji střelu z bezprostřední blízkosti dokázal zvednout hodně vysoko, ale trefil jen masku připraveného Raska!
    Loui ERIKSSON - 2:2
     
    47:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co nyní Reilly Smith předvedl! Smith obdržel přihrávku zpoza branky od Söderberga a poté na sebe parádní kličkou natáhl Mrázka, zpoza něhož ještě dokázal posunout před úplně volnou branku a tam si udělal prostor LOUI ERIKSSON, který srovnává stav dnešního utkání! Asistence: Reilly Smith a Carl Söderberg.
    Carl SÖDERBERG - 2:1
     
    45:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    A z naprosto zmatečné situace hosté snižují a Mrázek poprvé kapituluje! Po nepřehledné situaci na modré čáře si sjel na střed Reilly Smith, který prověřil Mrázka střelou k protější tyči a kotouč se poté od betonu českého brankáře odrazil přímo k volnému CARLU SÖDERBERGOVI, který už měl snadnou pozici. Asistence: Reilly Smith a Brett Connolly.
     
    44:13
    Krug mohl zakončovat do odkryté sítě z velikého úhlu, ale Mrázek ještě dokázal výborně zasáhnout!
     
    43:28
    Kyle Quincey (DET) je vyloučen za držení protihráče.
    Stephen WEISS - 2:0
     
    42:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    A Bruins jsou za svoji neukázněnost potrestáni! Sheahan ještě nedokázal bekhendem překonat Raska, ale alespoň přiklepl puk na druhou stranu brankoviště, kam si sjel STEPHEN WEISS, který už doklepl kotouč do odkryté sítě. Asistence: Riley Sheahan a Marek Židlický.
     
    40:58
    Patrice Bergeron (BOS) je vyloučen za podražení.
     
    38:42
    Darren Helm (DET) je vyloučen za podražení.
     
    36:11
    Brad Marchand se dostal po dlouhé přihrávce od Cháry do úniku, ale měl hned na zádech DeKeysera, a tak zvolil svižnou střelu, kvůli které se musel Mrázek pořádně zkroutit, ale nakonec zasahuje!
     
    34:01
    Hosté znovu nechali před brankou trestuhodně volného Zetterberga, ale ten byl sám překvapen tím, jak snadno se dostal k puku a dokázal zakončit jen bekhendem, proti čemuž Rask zasáhl!
     
    30:05
    Tatar zůstával úplně volný před Raskem, ale nedokázal jej ani nadvakrát překonat! Finský gólman znovu drží svůj tým.
    Luke GLENDENING - 1:0
     
    29:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    A domácí přeci jen otevírají skóre dnešního zápasu! McQuaid zůstával zraněný ležet na ledě, díky čemuž zůstal před Raskem volný LUKE GLENDENING, který sice nejprve nedokázal tečovat, ale následně se k němu puk odrazil od zadního mantinelu a on dokázal výbornou střelou bekhendem zvednou kotouč za Raskova záda! Asistence: Danny DeKeyser a Stephen Weiss.
     
    26:56
    Chris Kelly (BOS) sice jen rozhazoval rukama, ale i přesto si bude muset odpykat trest za hákování.
     
    24:57
    Eriksson ujel obraně a ujížděl sám po levé straně na Mrázka! Švédský útočník si přejel před brankovištěm k protější tyči a během tohoto pohybu se pokusil vrátit puk zpět, jenže český gólman výborně v pohybu scvakl betony a připisuje si výtečný zákrok!
     
    24:27
    Brendan Smith (DET) je vyloučen za zdržování hry, přestože pouze u mantinelu dohrál Pastrňáka, který skončil bez helmy. První přesilovka pro Bruins.
     
    21:04
    Söderberg dostal spoustu prostoru na levé straně, čehož také náležitě využil, ale Mrázek si výborně vybruslil a zasahuje proti tvrdé střele!
     
    19:58
    Eriksson vybojoval kotouč v útočné třetině a připravil si tvrdou střelu z nápřahu, kterou ovšem český gólman vytěsňuje ramenem!
     
    19:02
    Domácí nádherně překombinovali obranu Bostonu, načež před kapitánem Zetterbergem zírala odkrytá klec! Rask se už jen bezmocně vrhl k odkryté tyčce, ale švédský útočník se netrefil mezi tři tyče.
     
    18:29
    Tento zápas zatím nevypadá na zápas Zdena Cháry (BOS). Slovenský obr si půjde odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    12:11
    Těsně před Raskem výborně tečoval Zetterbergovu střelu Pulkkinen, ale finský gólman znovu výtečně zasahuje!
     
    11:12
    Zdeno Chára (BOS) je vyloučen za podražení a domácí si jako první v dnešním zápase vyzkoušejí početní výhodu.
     
    07:44
    Chára vyrobil obrovskou hrubku za bránou, když nabil přímo do mezikruží Nyquistovi, ale proti tomu se ještě stihl vrhnout Rask, který sice skončil na ledě, ale naštěstí pro něj se už švédský forward k dorážce nedostal!
     
    04:55
    Zetterberg dokázal prostřelit Raska svojí střelou z velikého úhlu, ale kotouč se štěstím pro hosty prošel vedle vzdálenější tyče!
     
    04:03
    Connolly se hned při svém prvním pobytu na ledě za Bruins ocitl ve výborné příležitosti, ale z bezprostřední blízkosti na Mrázka nevyzrál!

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 30. Glendening (DeKeyser, Weiss), 43. Weiss (Sheahan, Židlický) – 46. Söderberg (Smith, Connolly), 48. Eriksson (Smith, Söderberg), 58. Trotman (Spooner, Connolly)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall "A", Ericsson, DeKeyser, Quincey, Židlický, B. Smith – Nyquist, Zetterberg "C", Abdelkader – Tatar, Sheahan, Helm – Pulkkinen, Weiss, Cleary "A" – Andersson, Glendening, Miller
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Trotman, Chára "C", Seidenberg, Krug, McQuaid, Bartkowski – R. Smith, Bergeron "A", Marchand – Eriksson, Krejčí "A", Söderberg – Pastrňák, Spooner, Lucic – Connolly, Campbell, Kelly

    Rozhodčí: Kozari, St. Laurent – Miller, Henderson
    bahis siteleri