Columbus – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Montreal – Washington 4:5 (0:1 po s.n.) | Ottawa – Tampa 2:1 (po pr.)
Detroit – Boston 2:3 (kon.) | Florida – Carolina 6:1 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 2:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 3:1 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 8:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
New York Rangers
Pátek 03.04.2015, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Minnesota je v útočném pásmu a Dubnyk míří na střídačku!
    J.T. MILLER - 2:3
     
    46:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je skutečně blesková odpověď ze strany hostujícího mužstva! Kreider zatáhl kotouč do útočného pásma a nabil kapitánu McDonaghovi, jehož ránu tečoval těsně před Dubnykem J.T. MILLER. Americký útočník byl před brankou naprosto osamocený. Asistence: Ryan McDonagh, Chris Kreider.
    Thomas VANEK - 2:2
     
    45:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci naprosto zaslouženě vyrovnávají! Této brance předcházel jejich velký tlak před Lundqvistem, který se měl co ohánět. Na všechno ale nakonec sám nestačil. Po dělovce obránce Dumby od modré se kotouč odrazil od zadního plexiskla rovnou před branku, kde už na něj číhal rakouský sniper THOMAS VANEK (21). Asistence: Matt Dumba, Justin Fontaine.
     
    41:05
    Ryan Carter se vrátil do hry a hned byl v obrovské šanci, když dorážel střelu na ležícího Lundqvista. Domácí hokejista však nedokázal překonat brankáře v nevýhodné pozici.
     
    39:05
    V poslední minutě tu máme další vyloučení. Ryan Carter (MIN) vyhodil puk přes plexisklo a obdrží dvouminutový trest za zdržování hry. Rangers tak budou mít příležitost zvýšit svůj náskok ve 48 sekund dlouhé početní výhoda o dva muže.
     
    38:04
    V oslabení unikla Minnesota! Fontaine se v situaci dva na jednoho snažil přihrát Koivovi, ale jeho pas byl příliš pomalý. Kapitán domácích nakonec stihl vystřelit, ale Lundqvist se včas přemístil.
     
    35:52
    Krev v obličeji J.T. Millera znamená dvojnásobný menší trest pro klíčového obránce Minnesoty Ryana Sutera (MIN).
     
    31:13
    Kyle Brodziak (MIN) – 2 minuty – hra vysokou holí – 4/5.
     
    28:54
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Thomas Vanek (MIN) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    28:06
    Carl Hagelin (NYR) – 2 minuty – podražení – 5/4.
    Jason POMINVILLE - 1:2
     
    25:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci snižují na rozdíl jediné branky! Obránce Dumba nahazoval bekhendem puk do skrumáže před brankou, kde si ho našel JASON POMINVILLE (17), jenž ho uklidil za Lundqvistova záda. Rozhodčí gól ještě zkoumali na videu, ale nakonec se verdikt nezměnili. Asistence: Matt Dumba, Mikael Granlund.
     
    17:40
    Na snížení budou mít příležitost Divočáci. Chris Kreider (NYR) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
    Rick NASH - 0:2
     
    14:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci bleskově využívají početní výhodu. RICK NASH (41) dostal puk do pozice, ve které měl zdánlivě nulovou možnost skórovat. Střelou ze špatného úhlu ale překvapil a také překonal Dubnyka a slavit tak může už letošní jednačtyřictátý zásah. Tím vyrovnává kanadský střelec své maximum! Asistence: Derrick Brassard, Ryan McDonagh.
     
    14:15
    Tempo utkání trochu upadlo, ale třeba ho znovu nastartuje úvodní přesilová hra zápasu. Tu budou hrát Rangers poté, co se faulem provinil Justin Fontaine (MIN), který obdržel dvouminutový trest.
    Dominic MOORE - 0:1
     
    02:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Fantastický start do zápasu v podání čtvrté formace hostujícího celku! Hagelin nahazoval kotouč od modré a jeho dráhu v poslední chvíli změnil perfektní tečí DOMINIC MOORE (7). Krátce po začátku utkání se tak Rangers dostávají do vedení. Asistence: Carl Hagelin.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 26. Pominville (Dumba, Granlund), 46. Vanek (Dumba, Fontaine) – 3. Moore (Hagelin), 15. Nash (Brassard, McDonagh), 47. Miller (McDonagh, Kreider)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Leopold – Pominville, Granlund, Parise – Stewart, Koivu, Niederreiter – Fontaine, Coyle, Vanek – Schroeder, Brodziak, Carter
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Hunwick, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Miller, Stepan, Kreider – St. Louis, Hayes, Hagelin – Fast, Moore, Glass

    Rozhodčí: Lee, O'Halloran – Galloway, Nansen

    Diváci: 19 244
    bahis siteleri