Petrohrad – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Středa 15.04.2015, 18:30 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno! SKA Petrohrad po strašidelné třetí třetině prohrál ve třetím finálovém utkání s Ak Bars Kazaň 1:2 a hosté si tak zajistili, že sérii vrátí na vlastní led! Stav série je nyní 2:1 pro Petrohrad!

    První třetina třetí finálového utkání je minulostí! Kazaň vstoupila do první třetiny bez respektu a SKA bylo hodně zaskočeno. Domácí se poté oklepali a hned v šesté minutě hráli první přesilovku, ta však zůstala nevyužita. V desáté minutě mohl poslat Bars do vedení Varnakov, který dorážel střelu Denisova. Koskinena však neprostřelil. Na začátku patnácté minuty se mohla radovat Ice Palace z prvního gólu! Od modré nahodil kotouč Chudinov, který tečoval Tony Martensson a Nilsson po nepříliš jisté zákroku propustil touš za svá záda!

    Druhá třetina už nabídla více důrazu z obou stran, ale šancí přibylo! SKA se po dvou zbytečných faulech muselo bránit v oslabení. Obranná taktika dnes ale zatím Vjačeslavu Bykovovi vychází na jedničku! Ke konci třetiny jsme registrovali šance na obou stranách. Výborné výkony podávají ale oba skandinávští brankáři! V samém závěru ale zavařil Kazani svým faulem Denisov a Bars šel do tří! Petrohrad ale dvojnásobnou přesilovku nevyužil!

    Ve třetí třetině podal výběr trenéra Vjačeslava Bykova tristní výkon! Hosté byli všude o kro napřed a na výsledky se do podepsalo. Už ve 47. minutě se prosadil Jevgenij Medveděv a mnoho z nás začalo již přemýšlet nad prodloužením, nikolik však hráči Barsu! Čtyři minuty před koncem se totiž prosadil nenápadnou střelou Alexander Svitov, který tak rozhodl o vítězství Kazaně!

    STATISTIKY ZÁPASU
    Střely na branku – 22 – 2
    Úspěšnost střelby – 4,5% – 8,3%
    Zablokované střely – 13 – 8
    Vyhraná vhazování – 25 – 24
    Hity – 19 – 14
    Trestné minuty – 8 – 10
    Využití přesilovek – 0/5 – 0/4

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Roman Červenka (PET) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:12
    Petr Vrána (KZN) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:15

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) hokejového onlajnu se na vás těším brzy nashledanou! (20:54:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Důležité vhazování vyhrál Azevedo. Kotouč se ještě dostal na hůl Panarina, který našel před brankou Kovalčuka. Domácí hvězda, ale nebyla dostatečně rychlá a střela byla zablokována!
     
    59:49
    Jedenáct vteřin před konce vyhodil někdo z hostů kotouč na zakázané uvolnění a následuje vhazování před Nilssonem. Lzde očekávat, že Koskinen půjde ven z branky!
     
    59:39
    Jimmei Ericsson právě skáče na led a SKA je v plném počtu!
     
    59:19
    Vjačeslav Bykov už usoudil, že nyní je správný čas na poradu. Bere si tak oddechový čas!
     
    59:19
    Na druhé straně ale Martensson udělal prostor pro Ilju Kovalčuka, který si nabruslil mezi kruhy a vystřelil. Anders Nilsson ale drží akci Kazaně nadále hodně vysoko!
     
    59:09
    Azevedo teď připravil pozici pro Gluchova, který mohl rozhodnout. Branku však netrefil!
     
    58:32
    Hráči Barsu zvládají zatím situaci velmi zkušeně. Oscar Moller si teď kličkuje ve vlastním pásmu a šetří vteřinky!
     
    58:04
    Kazaň je již v plném počtu, neboť Kirill Petrov je zpět na ledě. Začíná tak zkrácená přesilovka Kazaně!
     
    57:40
    Tak Alexej Anisimov teď posílá na trestnou lavici domácího hráče a to je problém pro SKA! Jimmie Ericsson teď zavařil svým spoluhráčům, kteří budou hrát pár sekund čtyři na čtyři a poté přijde přesilovka Kazaně!
     
    57:31
    Petrohrad nehraje špatnou přesilovou hru. Po sérii nepřesných střel se do puku opřel Ilja Kovalčuk, který ale svou bombou trefil pouze náruč Nilssona!
     
    57:13
    Kazaň vyhodila, ale Petrohrad se bleskově dostal zpět a nyní opět kombinuje!
     
    56:39
    Až teď si před branku musel najet obránce Kutějkin, který dostal pas od Panarina. Střelou z první ale Nilssona nepřekonal!
     
    56:27
    Petrohrad opět kombinuje v útočné třetině, nicméně k žádné střele se zatím nedostal.
     
    56:01
    Ale hned nastávají komplikace pro Kazaň. Na trestnou míří za podražení Petrov!
    Alexander SVITOV - 1:2
     
    55:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesně o tom jsem mluvil! SKA je ve třetí třetině jako vyměněné a je potrestáno již podruhé! Do útočného pásma si najel nehlídaný ALEXANDER SVITOV, který propálil Koskinena. Nutno říci, že finský gólman nebude mít čisté svědomí! Asistence: Konstantin Kolcov, Stěpan Zacharčuk
     
    55:39
    Ponikarovskij si najel s kotoučem do útočné třetiny. O něj se ale postaral Svitov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 15. Martensson (Chudinov) – 47. Medveděv (Azevedo, Moller), 56. Svitov (Kolcov, Zacharčuk)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chudinov, Bělov, Alexandrov, Kutějkin, Chafizullin, Rukavišnikov, Judin, Ponikarovskij – Martensson, Kovalčuk (C), Thoresen – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Tichonov, Ericsson, Červenka – Kablukov, Burdasov, Barabanov
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Rylov, Denisov, Medveděv, Musin, Pajgin – Mirnov, Moller, Azevedo – Svitov (C), Kolcov, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Vrána – Obuchov, Burmistrov, Petrov

    Rozhodčí: Anisimov, Jeřábek – Gorděnko, Šichanov

    Diváci: 12171
    bahis siteleri