Rumunsko – Belgie 4:3 (kon.) | Srbsko – Austrálie 3:4 (1:2 po s.n.) | Island – Španělsko 2:4 (kon.)
konec
Island
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Španělsko
Čtvrtek 16.04.2015, 22:00 • Skautahöllin Laugardal, Reykjavík • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    Pablo PUYUELO - 2:4
     
    59:46
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Přes celé hřiště se do prázdné branky trefil PABLO PUYUELO! Bez asistence.
    Birkir ÁRNASON - 2:3
     
    51:54
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí reprezentace přesilovou hru využívá a opět snižuje na rozdíl jediné branky! Na modrou čáru si nyní vyjel obránce BIRKIR ÁRNASON, jehož velmi dobrá střela zápěstím se ujala a skončila až za zády Andera Alcaineho! 2:3. Asistence: Johan Leifsson a Petur Maack.
     
    40:41
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A je z toho gól, čímž Španělé zpět získávají dvoubrankové vedení! Do mezikruží obdržel perfektní přihrávku POL GONZALEZ, který napálil puk za záda Dennise Hedströma! Asistence: Juan Muñoz.
    Jón GÍSLASON - 1:2
     
    37:35
    Island právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali, je sníženo! Skvělou přihrávku do předbrankového prostoru obdržel JÓN GÍSLASON, který si s nabídnutou šancí poradil výborně! Střelou z první dostal puk za Alcaineho a dal svému týmu větší naději. Asistence: Björn Sigurdarson.
    Ignacio VICENTE - 0:2
     
    24:15
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice Island ubránil, tři sekundy po vypršení trestu ale inkasuje! Nahození od modré čáry vyrazil Hedström před sebe, kde se puku zmocnil IGNACIO SOLORZANO, jenž z bezprostřední blízkosti navýšil na 2:0! Domácí sice protestovali kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti, ale rozhodčí jsou neoblomní a za regulérností branky si stojí! Asistence: Pablo Puyuelo a Patricio Fuentes.
     
    19:19
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a 41 sekund před koncem první třetiny otevírají skóre dnešního zápasu! Od modré se ujala nepříliš prudká střela GUILLERMA BETRANA! Problémem pro Dennise Hedströma byl špatný výhled. Asistence: Juan Muñoz a Pol Gonzalez.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 38. Gíslason (Sigurdarson), 52. B. Árnason (Leifsson, Maack) – 20. G. Betran (Muñoz, P. Gonzalez), 25. Solorzano (Puyuelo, Fuentes), 41. P. Gonzalez (Muñoz), 60. Puyuelo


    Island: D. Hedström (Sigurbergsson) – Helgason, Jonsson (C), B. Árnason, I. Árnason, Blöndal, Ingason, Eliasson, Jakobsson – R. Hedström, Alengård (A), Gíslason (A) – Maack, Thormodsson, Sigurdarson – Andrésson, Magnusson, Leifsson – Bjarnason, Mikaelsson
    Španělsko: Alcaine (I. Garcia) – G. Betran (A), Palacin, Hernández, A. Garcia, Gainza, G. Gonzalez – Muñoz, P. Gonzalez (A), Boronat – Puyuelo, Anglés, Carbonell – Vicente, Solorzano, Fuentes – Barnola (C), Ribot-Tona, Garcia-Arias

    Rozhodčí: Hansen (NOR) – Bogdanovs (LAT), Dahl (NOR)
    bahis siteleri