FC Dundee – Celtic 1:2 (kon.)
konec
FC Dundee
1:2 (0:1)
Celtic Glasgow
Středa 22.04.2015, 20:45 • Dens Park (Dundee) • Skotská Premier League
    Jim MCALLISTER - 1:2
     
    87
    FC Dundee právě vstřelilo branku. Noooo, a pozor! Domácí z ničeho nic snižují, když se JIM MCALLISTER trefuje přesně k tyči a Gordon byl na tento pokus tentokrát krátký!
    Van DIJK - 0:2
     
    64
    Celtic právě vstřelil branku!
    A hosté znovu skórují po exekuci přímého kopu! Tentokrát přímo z něj se prosadil nizozemský obránce VIRGIL VAN DIJK, jeho přímý kop skončil nechytatelně v šibenici a Dens Parkem znovu zní popěvky hostujících fanoušků, konkrétně Just Can't Get Enough.
    MACKAY-STEVEN - 0:1
     
    32
    Celtic právě vstřelil branku!
    A právě po jeho exekuci hosté otevírají skóre utkání! Dlouhý centr vrátil pod sebe Griffiths a GARY MACKAY-STEVEN, keterý byl tím faulovaným hráčem, posílá míč nechytatelně do pravé šibenice domácí branky! A sektor hostů za brankou Baina bouří, Celtic, nutno říci po zásluze, vede 1:0!

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 87. McAllister – 32. Mackay-Steven, 64. Dijk

    Karty:   51. Ferry (FCD), 61. McPake (FCD)


    FC Dundee: Bain – Dyer, McPake, Konrad, P. McGinn – McAllister, Ferry (69. Davidson) – Stewart, S. McGinn, Harris (60. Tankulic) – Heffernan.
    Náhradníci: Letheren – Black, Clarkson, Colquhoun, Davidson, Tankulic, Wighton.

    Celtic Glasgow: Gordon – Izaguirre (81. Tierney), Denayer, Van Dijk, Ambrose – Armstrong, Forrest (75. Commons), Brown, Biton – Mackay-Steven, Griffiths (75. Guidetti).
    Náhradníci: Zaluska – Commons, Fisher, Guidetti, Scepovic, Stokes, Tierney.
    bahis siteleri