Slovensko – Finsko 6:8 (kon.) | Polsko – Česko 4:10 (kon.)
konec
Polsko
4:10 (0:4, 3:4, 1:2)
Česko
Středa 29.04.2015, 16:40 • Helsingborg Arena, Helsingborg (Švédsko) • Mistrovství světa juniorů
     
    57:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kolstrunk dokázal vypíchnout míček hned dvěma protihráčům. Jeho následná střela z vrcholu brankoviště ještě úspěšná nebyla, ovšem dorážka ADAMA DELONGA už si cestičku za záda polského brankáře našla. Asistence: Jakub Kolstrunk.
     
    52:29
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře! Rychlý protiútok založil Sieńko, který na půlící čáře předal míček MICHALU KOZUBALOVI, který střelou z první překonal bez problémů Cimbálka. Asistence: Michal Sieńko.
     
    42:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi znovu velmi rychle vstřelili branku. ALEŠ HÖFFER se dostal na levé straně ke střele z prvního dotyku. Míček skončil u pravé tyče domácí brány. Asistence: Dan Kašovský.
     
    39:59
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polský protiútok končí další brankou v síti Česka! ALEKSANDER DAHLSTRÖM zaběhl s míčkem do brankoviště, odkud doslova přehodil bezmocného Cimbálka. Bez asistence.
     
    38:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ústecký florbalista Kolstrunk obehrál na půlící čáře soupeře a ihned adresoval přihrávku na nabíhajícího DANA KAŠOVSKÉHO, který si sám před brankářem věděl rady a zasunul míček do brány Polska. Asistence: Jakub Kolstrunk.
     
    38:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát padla branka po rychlém protiútoku českých hráčů. Höffer nahrál přes padajícího protihráče na LUKÁŠE PEŠATA a ten se štěstím dopravil míček do levého horního rohu polské brány. Asistence: Aleš Höffer.
     
    37:28
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Zcela totožná akce jako před osmi sekundami. ALEKSANDER HAMROL i tentokrát přihrával do brankoviště Česka, jenže Cimbálek se při snaze zachytit míček sklepl kulatý nesmysl do brány. Asistence: Szymon Jachymiak.
     
    37:20
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Má slova se potvrdila. Přihrávka Malajky zpoza brány dolétla na hranici brankoviště přesně na hůl MATEUSZE MISZEWSKIHO, který neměl problém zasunout míček za záda českého brankáře. Asistence: Wojciech Malajka.
     
    30:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na půlící čáře se održeného míčku ujal ADAM DELONG, udělal s ním několik kroků na útočnou polovinu a bez rozvahy vystřelil. Míček se zastavil až v bráně, za zády Borowczaka. Bez asistence.
     
    29:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští obránci zachytili rozehrávku soupeře v obranném pásmu. Následoval rychlý protiútok, kdy Zavadil poslal křižnou přihrávku na JAKUBA KORDOŠE, který už si věděl před opuštěnou bránou soupeře rady. Asistence: Jan Zavadil.
     
    16:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi už hráli v pěti, když přišla křižná přihrávka od Zavadila do brankoviště soupeře, kde se nacházel agilní JAKUB KORDOŠ, který zasouval míček do prázdné brány. Asistence: Jan Zavadil.
     
    15:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól při vlastním oslabení! V rohu hrací plochy, na útočné polovině, se zhostil MAREK BENEŠ míčku a namířil si to s ním neohroženě před bránu soupeře. Když se blížil k levému okraji brankoviště, přišla střela, kterou nedokázal Borowczak zachytit. Asistence: David Šimek.
     
    09:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zavadil potáhl míček od půlící čáry na útočnou polovinu, odkud zvolil střelu. RADEK MANDÍK před bránou míček šťastně tečoval a dráhu letu míčku tak zastavila až síť. Asistence: Jan Zavadil.
     
    01:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    První úspěšná akce českých mladíků končí brankou. Míček putoval z rohu hrací plochy na půlící čáru, kde napřáhl ONDŔEJ NÉMEČEK, který nasměřoval míček do pravého horního rohu. Brankář soupeře byl bez šance. Asistence: Marek Beneš.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 38. Miszewski (Malajka), 38. Hamrol (Jachymiak), 40. Dahlström, 53. Kozubal (Sieńko) – 2. Němeček (Beneš), 10. Mandík (Zavadil), 16. Beneš (Šimek), 17. Kordoš (Zavadil), 30. Kordoš (Zavadil), 31. Delong, 39. Pešat (Höffer), 39. Kašovský (Kolstrunk), 43. Höffer (Kašovský), 58. Delong (Kolstrunk)


    Polsko: Borowczak (43. Komperda, Wójcik) – Lukaszewski, Miszczuk, Deska, Sieńko, Panek, Pelczarski, Kozlowski – Kozubal, Miszewski, Malajka, Kuhnke, Fliegner, Hamrol, Jachymiak, Rydzewski, Dahlström, Lubański
    Trenér: Marcin Zmiarowski

    Česko: Cimbálek (Fibiger) – Tůma, Němeček, Vítovec, Vaculčiak, Vašíček, Höffer, Kašovský – Kieler, Šimek, Beneš – Delong, Pešat, Komárek – Mandík, Zavadil, Kordoš – Bílek, Kolstrunk
    Trenér: Luděk Beneš

    Rozhodčí: Andrew Lewis, Anssi Silvo (oba FIN)

    Diváci: 122
    bahis siteleri