Trenčín – Senica 3:2 (3:2 po pen.)
po penal. (3:2)
AS Trenčín
3:2 (1:1)
FK Senica
sk Pátek 01.05.2015, 18:15 • NTC Poprad • Slovenský pohár - Slovnaft cup • Finále
Předzápasové kurzy
     
    AS Trenčín sa stáva víťazom Slovnaft Cup-u pre sezónu 2014/2015!
    RUNDIĆ - 3:2
     
    120
    Trenčín dal gól!
    Gól strelil RUNDIĆ.
     
    117
    Rabiu teraz perfektne v pokutovom území prehodil na Gina Van Kessela, ktorý sa sám rútil na bránu, ale napokon z tesnej blízkosti zakončoval iba mimo bránky.
    KALABIŠKA - 2:2
     
    114
    Senica dala gól!
    Seničania sa však ešte ani zďaleka nevzdávajú! Po rohovom kope bola lopta nasmerovaná do vnútra šestnástky, kde ju šikovne hlavičkou dokázal trafiť JAN KALABIŠKA! Tak vyzerá to zaujímavo, ak v priebehu šiestich minút nepadne žiaden gól, budeme svedkami jedenástkového rozstrelu.
     
    112
    Za svoje konanie dostáva v priebehu predĺženia prvú žltú kartu Lukáš Opiela. Je to zároveň pre neho aj prvá v priebehu tohto zápasu.
    Van KESSEL - 2:1
     
    110
    Trenčín dal gól!
    AS Trenčín strieľa druhý gól v tomto zápase a dostáva sa do vedenia! Z ničoho nič sa na pravej strane ocitol s loptou na kopačke GINO VAN KESSEL, ktorý pokračoval ešte pár metrov ku bráne a potom chladnokrvnou koncovkou nedal šancu Šullovi!
     
    109
    Znovu to vyzeralo nebezpečne. Jairo sa do šestnástky dostal po ľavej strane, snažil sa prihrať na Ibrahima Rabiua, ktorému sa však ale napokon nepodarilo trafiť priestor brány.
     
    106
    Hneď na úvod druhého predĺženia mali Trenčania obrovskú príležitosť! Lobotka smeroval s loptou po ľavej strane a následne skvelo prihral do vnútra pokutového územia, kde bol Jairo, lenže ten v tejto príležitosti trafil iba brvno brány! Tak tento hrotový útočník AS je dnešným smoliarom zápasu, to určite.
     
    104
    Obrovská šanca pre Trenčín, ktorou mohol AS rozhodnúť! Karol Mondek sa vyrútil po pravej strane a následne poslal do pokutového územia ideálny center pre Jaira, ktorý však osamotený v pohybe prestrelil Šullovu bránu!
     
    90+2
    Skvelý útok Trenčína! Po pravej strane sa do útoku rozbehol Karol Mondek a následne sa mu v šestnástke ukázal Gino Van Kessel, no svojou šikovnou strelou napokon neprekonal senického brankára!
     
    89
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jozef Dolný, prichádza Jakub Kosorín.
     
    88
    Nebezpečnú príležitosť na zakončenie si za šestnástkou vytvoril Ibrahim Rabiu, ale jeho pokus smeroval iba na pripravené ruky brankára Michala Šullu!
     
    77
    Na konci 77. minúty dostáva žltú kartu senický útočník Tomáš Majtán.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Kingsley Madu, prichádza James Alexander Lawrence.
     
    67
    AS Trenčín sa v tejto chvíle dostal do obrovskej šance! Spoza šestnástky vypálil tvrdo Stanislav Lobotka, ale skvelý Šulla šikovne zareagoval! Následne ešte z rohového kopu hlavičkoval Ramón, ale opäť fantastický senický brankár loptu vyrazil!
     
    66
    Obrovská šanca a opäť to bol Trenčín! Z ľavej strany prišla prihrávka od Jaira, ktorý to do vnútra pokutového územia naservíroval Rabiuovi, ale ten už následne len horko-ťažko siahol na zakončenie.
     
    64
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Ryan Koolwijk.
     
    63
    Nepríjemný pohľad sa naskytol práve teraz, keď trenčiansky hráč Matúš Bero ostal na trávniku ležať pomerne dlhú chvíľu a nakoniec s jeho odnesením pomohli až stewardi, ktorí ho vzali na nosidlách. Chystá sa striedanie na trenčianskej strane.
     
    59
    Trenčiansky stopér Milan Rundić je potrestaný žltou kartou za faul na Filipa Hlohovského na útočnej polovici Senice.
     
    57
    Hlavný rozhodca Trutz v týchto chvíľach udeľuje Seničanom žltú kartu, dostáva ju Filip Hlohovský.
     
    56
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Karol Mondek.
     
    48
    AS Trenčín mohol mať ďalšiu príležitosť na skórovanie, keď sa na brankára rútil Bero, ale napokon sa mu nepodarilo však stihnúť loptu. Potom na opačnej strane mal možnosť na zakončenie aj Filip Hlohovský, ale ten spoza šestnástky triafal tesne vedľa pravej žrde! Opäť sa pokračuje vo skvelom futbale.
     
    47
    Hneď na úvod pohrozili Seničania! V šestnástke si priestor našiel Tomáš Majtán, ktorý šikovne hlavičkoval, ale brankár Šemrinec zachytil loptu tesne na centimetre!
     
    40
    Obrovitánska šance pre AS Trenčín! Tak toto už nie je naozaj možné, čo Trenčania zahadzujú. Z pravej strany prihrával do vnútra šestnástky Jairo, ktorý touto pomerne nenápadnou prihrávkou našiel Matúša Bera, lenže jeho zakončenie z tesnej blízkosti smerovalo iba do hornej žŕdky!
     
    39
    Sme svedkami prvej žltej karty v doterajšom priebehu tohto zápasu. Dostal ju Stanislav Lobotka za svoj zákrok proti súperovi.
     
    38
    Šikovný pokus od FK Senica! Filip Hlohovský podržal loptu pred šestnástkou, urobil takú efektnú otočku a následne poslal do vnútra šestnástky šikovný center, ktorý len o centimetre nestihol Jozef Dolný!
    RABIU - 1:1
     
    36
    Trenčín dal gól!
    Trenčianski futbalisti vyrovnávajú skóre tohto zápasu po čoraz väčšom tlaku na Záhorákov! Z ľavej strany prišla od Jaira nenápadná prihrávka do vnútra pokutového územia, kde ju zachytil IBRAHIM RABIU, ktorý jednoduchou strelou ku pravej žrdi nedal šancu Šullovi!
     
    32
    Seničania si vytvorili šikovnú príležitosť, keď sa pred šestnástkou ocitol s loptou Hlohovský, ktorý už mohol strieľať, ale ešte mäkkučkým centrom hľadal v šestnástke Majtána. Majtán však hlavičkoval vysoko nad bránu.
     
    25
    Ďalšia veľká šanca pre AS Trenčín! Po pravej strane sa do vnútra šestnástky rútil Guba, dostal sa až veľmi blízko, odkiaľ to už dával do ohňa, kde zasiahol loptu Jairo, no nebol presný a následne sa lopta odrazila mimo brány! Trenčín to skúša kadejako, no zatiaľ gól nechce padnúť.
     
    24
    Seničanai boli v tejto chvíli asi druhýkrát v tomto zápase nebezpeční, Čermák z ľavej strany nasmeroval loptu do pokutového územia, kde si ju pýtal Majtán, ale ten napokon v sklze nedokázal zakončovať, mal to na ďalekú nohu.
     
    23
    Lopta sa napokon odrazila až za šestnástku, odkiaľ centroval Čögley, ktorý loptu šikovne nasmeroval do vnútra šestnástky ku vzdialenejšej žrdi, kde si priestor našiel Ramón, ale ten svojou hlavičkou trafil hornú žrď!
     
    16
    Krásna akcia Trenčanov na rozhraní šestnástej a sedemnástej minúty! Po strede ihriska sa lopta dostala cez Lobotku až na úplne voľného Jaira v šestnástke, ktorý šiel iba zoči-voči sám na Šullu, ten mu však ukážkovo vybehol a zachytil loptu na svojich končatinách! Škoda, mohlo byť vyrovnané.
     
    13
    Trenčianski futbalisti si vypracovali dobrú príležitosť, keď sa o to svojím pohybom v šestnástke presvedčil Dávid Guba, dostal loptu do tesnej blízkosti, ale bránu napokon prestrelil!
    ČÖGLEY - 0:1
     
    4
    Senica dala gól!
    Senica sa prekvapivo zmocňuje vedenia v tomto zápase šikovným gólom! Z pravej strany prichádzal do šestnástky center od JOZEFA DOLNÉHO, ktorý tam hľadal Kalabišku, no napokon ani nemusel, keďže výraznou chybou sa predviedol trenčiansky obranca Peter Čögley, od ktorého sa lopta odrazila poza nič netušiaceho Šemrinca!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 36. Rabiu, 110. Van Kessel, 120. Rundić – 4. Čögley (vla.), 114. Kalabiška

    Karty:   39. Lobotka (TRE), 59. Rundić (TRE) – 57. Hlohovský (SEN), 77. Majtán (SEN), 112. Opiela (SEN)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Tomáš Majtán (SEN)
    0:0   Gino Van Kessel (TRE)
    2. série:
    0:1   Filip Hlohovský (SEN)
    1:1   Stanislav Lobotka (TRE)
    3. série:
    1:2   Lukáš Opiela (SEN)
    2:2   Karol Mondek (TRE)
    4. série:
    2:2   Tomáš Kóňa (SEN)
    3:2   Milan Rundić (TRE)
    5. série:
    3:2   Jan Kalabiška (SEN)


    AS Trenčín: Šemrinec ("C") – Čögley, Ramón, Rundić, Madu – Lobotka, Bero – Van Kessel, Rabiu, Guba – Jairo
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Koolwijk, Mondek, Lawrence, Vlček, Kleščík

    FK Senica: Šulla – Opiela, Pavlík, Pillár, Čermák – Kóňa ("C"), Hušek, Hlohovský – Dolný, Kalabiška – Majtán
    Náhradníci: Junas – Privrel, Krč, Komara, Pittner, Kosorín, Gombala

    Rozhodčí: Trutz – Somoláni, Ádám

    Diváci: 3473
    bahis siteleri