Česko – Slovensko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Slovensko
Sobota 27.06.2015, 20:00 • Bossard Arena • Mistrovství světa mužů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    40:45
    Češi si zahrají přesilovku, na trestnou lavici totiž míří Hrivnák!
     
    30:35
    Slovensko si nyní zahraje oslabení, jelikož jeden z jeho hráčů se prezentoval podražením a je tu přesilovka pro Českou republiku!
     
    29:31
    Jaj, tak tohle je hodně nepříjemné. Wróbel omylem zasáhl slovenského obránce Danka do obličeje a míří na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí. Slováci si tak zachvilku zahrají přesilovou hru.
     
    27:40
    Sudí uklidňují emoce vzájemným vyloučením Kačera a Špačka. Oba si odsedí dvě minuty za hrubost.
     
    27:06
    A vykoledovali si faul Minárika, jenž míří na lavici hanby za podražení. Je tu přesilová hra pro Čechy.
     
    22:05
    Oravec se natlačil do posvátného území Jirotky, kterého povalil, ale vylučuje se překvapivě na straně Čechů, kdy si za katr jde sednou Růžička, jenž si odsedí dvě minuty za držení hole. Je tu rázem další přesilová hra slovenského týmu.
     
    19:46
    Tak to je nevídané!!! Na lavici hanby opět odchází Hudeček za podražení. Na Slováky tak čeká druhá přesilovka těsně po sobě.
     
    17:01
    Tak to byl ohromný důraz Hudečka, jenž doslova smetl Minárika a bohužel míří za katr za naražení na hrazení. Slovensko si tak zahraje první přesilovou hru v tomto zápase.
     
    4:13
    Nyní se po další menší roztržce sudí rozhodli vyloučit jednoho hráče na každé straně a pokračuje se v pěti proti pěti.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 35. Příhoda (Hudeček, Hnízdil) – 30. Kollár (Slovák, Rampáček), 31. Martinusík (Rampáček), 36. Beniač (Škultéty, Danko)


    Česko: Jirotka (Šimara) – Pospíšil, Příhoda, Růžička "C", Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček – Průcha, Bílý, Wróbel – Benedikt, Hudeček, Štěpáník – Lux, Hnízdil, Schnaubelt. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Slovensko: Petrík (Komenda) – Danko, Minárik "C", Blahút, Doskočil, Káčer, Titka, Bujdák, Mikéska – Hrivnák, Slovák, Ladiver, Beniač, Rampáček, Frkaň, Śkultéty, Martinusík, Ecker, Kollár, Rímsky, Oravec, Maděra, Teplický. Trenér: Jozef Ďuris.

    Rozhodčí: Michael Wahbi, Justin Creamer.
    bahis siteleri