Česko – Slovensko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Slovensko
Sobota 27.06.2015, 20:00 • Bossard Arena • Mistrovství světa mužů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    35:18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Česká radost z kontaktní branky netrvala příliš dlouho a Slovensko využívá dalšího zaváhání české obrany, kdy se z bezprostřední blízkosti prosazuje MILAN BENIAČ – 1:3. Asistence: Ivan Škultéty, Dušan Danko.
     
    34:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra českého týmu sice již skončila, ale Češi si i nadále počínali suverénně a po prudké střele z dílny Hudečka od modré čáry, se před Petríkem zjevil JAN PŘÍHODA, jenž dorazil poskakující míček za záda bezmocně se ohlížejícího slovenského gólmana – 1:2. Asistence: Lukáš Hudeček, Daniel Hnízdil.
     
    30:30
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak, teď se čeští beci musí červenat až za ušima, jelikož se jim nepovedla rozehrávka a ke střele z mezikruží se nikým nehlídaný dostal JAROSLAV MARTINUSÍK, jenž vymetl levé horní víko Jirotkovy klece – 0:2! Asistence: Milan Rampáček.
     
    29:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně moc nepříjemné! Slovenští hráči doslova uspali české obránce, a když se na vrcholu kruhů dostal k prudké střele golfem MARTIN KOLLÁR, tak propálil doposud bezchybného Jirotku, jenž na jeho pumelici prostě neměl nárok – 0:1. Asistence: Marek Slovák, Milan Rampáček.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 35. Příhoda (Hudeček, Hnízdil) – 30. Kollár (Slovák, Rampáček), 31. Martinusík (Rampáček), 36. Beniač (Škultéty, Danko)


    Česko: Jirotka (Šimara) – Pospíšil, Příhoda, Růžička "C", Kudela, Slanec, Soukup, Krejčí – Bacovský, Špaček, Kruček – Průcha, Bílý, Wróbel – Benedikt, Hudeček, Štěpáník – Lux, Hnízdil, Schnaubelt. Trenér: Drahomír Kadlec.
    Slovensko: Petrík (Komenda) – Danko, Minárik "C", Blahút, Doskočil, Káčer, Titka, Bujdák, Mikéska – Hrivnák, Slovák, Ladiver, Beniač, Rampáček, Frkaň, Śkultéty, Martinusík, Ecker, Kollár, Rímsky, Oravec, Maděra, Teplický. Trenér: Jozef Ďuris.

    Rozhodčí: Michael Wahbi, Justin Creamer.
    bahis siteleri