Trinidad a Tobago – Guatemala 3:1 (kon.) | Mexiko – Kuba 6:0 (kon.)
konec
Mexiko
6:0 (4:0)
Kuba
Pátek 10.07.2015, 03:30 • Soldier Field, Chicago, Ilinois (kapacita 61.500 diváků) • CONCACAF Gold Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 67% – 33%
    Střely na branku: 7 – 1
    Střely celkem: 32 – 3
    Fouly: 11 – 6
    Ofsajdy: 3 – 0
    Rohové kopy: 8 – 0
    Žluté karty: 0 – 0 (05:46:37)
     
    Je dobojováno. Mexičané po gólové kanonádě v první půli ve druhé pětačtyřicetiminutovce trochu polevili v tempu, i tak se ale dočkali dalších dvou branek. V 62. minutě dokonal hattrick Oribe Peralta, pomyslnou gólovou tečku pak za dnešním utkáním udělal patnáct minut před koncem střídající Giovanni dos Santos.. Mexičané tak ve svém úvodním utkání na turnaji slaví vysokou výhru 6:0.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Mexičané už se dopředu příliš nehrnou a za každou cenu neútočí. Skóre zápasu hovoří jasně v jejich prospěch a tak je vše jasné.
     
    90+1
    Horta dobrým obranným zákrokem zastavil rozvíjející se útok Mexika a ještě vybojoval míč pro své spoluhráče. Ten uvede do hry brankář Guerra.
     
    90
    Martinez se uvolnil před vápnem Mexika a jelikož neměl po ruce žádného ze spoluhráčů, pokusil se levačkou vystřelit. Jeho ráně však chyběl přesnost a skončila vysoko nad brankou.
     
    89
    Pomalu se blíží závěr dnešního zápasu, hlavní sudí dle mého názoru příliš času ke druhé půli nenastaví.
     
    88
    Kubánci však ze standardky neudeřili a Ochoa v poklidu lapil míč do svých rukavic. Z následného protiútoku se Mexičané neprosadili, u míče ale zůstali a nadále obléhají Guerrovu branku.
     
    87
    Martinez statečně bojoval s míčem na pravé straně hřiště proti přesile tří protihráčů a nakonec vybojoval z minima maximu. Po faulu na něj budou Kubánci zahrávat zkrácený rohový kop.
     
    86
    Rodriguez se provinil útočným faulem, Kubánci si pro tuto chvíli mohou oddychnout a chvíli podržet míč.
    85. Guerra reflexním zákrokem proti střele vlastního hráče podržel svůj tým!
     
    85
    Málem vlastní gól Kubánců, když jeden z nich před vlastní brankou odvracel centr z pravé strany hřiště, Guerra však předvedl zákrok večera a míč vyrazil na roh!
     
    85
    Nepřesná střela jednoho z Mexičanů znamená, že si Guerra zahraje také v jiné situaci než při které bude lovit míč ze své sítě.
     
    84
    Středoameričané ale balon rychle vybojovali zpět a znovu mohou zaútočit.
     
    83
    Dnešní utkání sleduje 54.126 diváků!
     
    83
    Na zemi se ocitá Suarez po tvrdém zákroku Riose, Kubánci se tak znovu dostanou alespoň na malou chvíli k míči.
     
    82
    Mexičané snad teprve podruhé předvádí nepřesnou přihrávku před vápnem soupeře, ten se tak zdarma dostane k míči.
     
    82
    Guerra znovu v akci, když včasným vyběhnutím zabránil Peraltovi ve vytvoření další gólové akce. V nich je dnes totiž Mexičan takřka neomylný.
     
    81
    Giovanni dos Santos si znovu zabíhal na perfektní pas za obranu Kuby, při zpracování míče si ale tentokrát nevedl precizně, jako při své gólové chvilce, a tak mu balon utekl do zámezí.

    Daniel Kubelka

    Branky: 17. Peralta (Guardado), 23. Vela, 37. Peralta, 44. Guardado (Rios), 62. Peralta (dos Santos G.), 75. dos Santos G. (Layun)


    Mexiko: Ochoa – Aguilar, Rodriguez, Reyes, Layun – Herrera H., Rios, dos Santos J. (57. dos Santos G.), Guardado (72. Esquivel) – Peralta, Vela (72. Corona J.)
    Náhradníci: Muñoz, Orozco Jon. – Orozco Jav., Alanis, Corona Y., Corona J., dos Santos G., Duenas, Esquivel, Herrera M., Torres, Vazquez.

    Kuba: Guerra D. – Marquez, Guerra F. (67. Horta), Corrales (79. Perez) – Napoles, Lopez, Martinez, Gomez – Clavelo, Dranguet – Coroneaux (54. Suarez).
    Náhradníci: Arguellez – Cervantes, Horta, Perez, Suarez

    Rozhodčí: Quesada

    Diváci: 54.126
    bahis siteleri