Kuba – Guatemala 1:0 (kon.) | Mexiko – Trinidad a Tobago 4:4 (kon.)
konec
Kuba
1:0 (0:0)
Guatemala
Čtvrtek 16.07.2015, 00:00 • Bank of America Stadium, Charlotte, North Carolina (kapacita 73.778 diváků) • CONCACAF Gold Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásnou dobrou noc a u fotbalového online přenosu zase někdy nashledanou. (02:03:42)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 41% – 59%
    Střely na branku: 8 – 6
    Střely celkem: 14 – 10
    Fouly: 7 – 18
    Žluté karty: 4 – 2
    Ofsajdy: 4 – 1
    Rohové kopy: 8 – 5
     
    Je dobojováno! V krásném ofenzivním utkání vítězí fotbalisté Kuby nad Guatemalou v poměru 1:0 a potřetí v historii postupují do čtvrtfinále Zlatého poháru! Kdo by to po dvou prohrách a skóre 0:8 čekal...Každopádně, Kubánci se již za tři dny představí v Baltimoru mezi osmi nejlepšími celky, ale čeká na ně soupeř z kategorie nejtěžších, domácími fanoušky hnaný výběr USA. Pro Guatemalu naopak letošní Gold Cup končí, na čtvrté místo před devatenácti lety stále nedokáží Středoameričané navázat..
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Brzy bude hotovo. Guatemnalci nezvládli aut napravo od vápna a míč skončil za koncovou čáru, Míč pro Guerru.
     
    90+4
    Čtyřicet sekund dělí Kubu od vítězství a míč je ve středu hřiště. Na zemi ještě leží jeden hráč v červeném, sudí však nechává hru plynout dál.
     
    90+3
    Reyes vyvezl míč po ubránění následujícího rohu daleko od vlastního pokutového území. To už vypadá pro Kubánce dobře.
     
    90+2
    Guatemala se dostala ke standardce a Pappa po přiťuknutí pálil deset metrů před vápnem, Guerra musel vytáhnout jeho střelu nad břevno!
     
    90+1
    Až nyní se z toho Guatemalci vymotali a mohou hrát vpřed. Sudí nastavuje ještě čtyři minuty a stát se může cokoliv, ve dvě branky v Guerrově síti už ale nevěřím.
     
    90+1
    A další rohový kop, Martínez nyní předvádí skvělou práci při pokrývání míče.
     
    90
    Po autu následuje roh a provedli to Kubánci navlas stejně, jako před chvílí při autu.
     
    90
    A udělali to dobře. Reyes předal míč Martínezovi a ten v rohu hřiště pošetřil cenné vteřiny a ještě vybojoval autové vhazování.
     
    90
    Reyes nyní odvedl maximum nalevo od vápna, dlouho držel míč a ještě se nechal faulovat Vasquezem. Kubánci nebudou s rozehrávkou volného kopu příliš spěchat.
     
    89
    Již jen několik málo minut dělí Kubánce od takřka jistého postupu ze skupiny, tři body by mohly stačit na postup ze třetího místa.
     
    88
    Figueroa mohl být guatemalským hrdinou, když číhal na malém vápně na odraženou střelu Mejíí z hranice šestnáctky, jenže nepochopitelně minul!
     
    87
    Reyes se sice hnal s míčem podél levé čáry, na chvíli se ale dostal i s balonem za postranní čáru a pomezní sudí to dobře viděl.
     
    86
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Alberto Gómez, přichází Liban Pérez.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Alberto Gómez (Kuba).
     
    85
    Obraz hry je nyní jasný a dlouho se měnit nebude. Guatemala útočí, Kuba brání, Středoameričané drží míč a Kubánci? Ti zdržují, jak jen to jde. Ruiz sice ve výskoku sundal gólmana Guerru, tak vážné to ale asi určitě nebude.

    Daniel Kubelka

    Branky: 73. Reyes (Martínez)

    Karty:   15. Nápoles (CUB), 17. Corrales (CUB), 74. Reyes (CUB), 85. Gómez (CUB) – 45+1. Vasquez (GTM), 63. Morales (GTM)


    Kuba: Guerra D. – Vaquero, Marquez, Clavelo, Diz Pe, Corrales (61. Cervantes), Nápoles – Gómez (86. Pérez), Martínez, Luís (68. Dranguet) – Reyes.
    Náhradníci: Sánchez – Dranguet, Horta, López Y., Guerra F., Pérez, Coroneaux, Cervantes.

    Guatemala: Motta – Morales, Vásquez, López D., Lalín (46. Figueroa) – Mejía, Pappa, de León Ramos (61. Cincotta), Aparicio – Ruiz, López M (68. Chinchilla)
    Náhradníci: Ayala, Jérez – Castrillo, Cincotta, Hernández, Figueroa, Herrarte, Márquez, Arreola, Chinchilla.

    Rozhodčí: Elmer Bonilla (Salvador) – Daniel Belleau, Philippe Briere (oba Kanada)
    bahis siteleri