TK FK Teplice a SG Dynamo Dresden (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference FC Slovan Liberec

Čtvrtek 16.07.2015, 16:00Tiskové konference
     
    A to je již pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u příštího přenosu na shledanou. (16:30:07)
     
    Slovan bude chtít ještě posílil na levé křídlo, hlavně kvůli zranění Sýkory.
     
    Momentálně jsou mimo hru kvůli zranění Soungole, Sackey, Luckassen, Karišik a Sýkora dlouhodobě Kolář a Obročník.
     
    David Pavelka: Těšíme se na zápas s týmem evropských kvalit. Budeme se snažit, co nejvíce pozlobit Plzeň.
     
    Jindřich Trpišovský: Těšíme se na pravé předsezónní vyvrcholení a doufám, že dorazí diváci v hojném počtu, budeme se chtít představit v nejlepším možném světle.
     
    Hned poté, co se poupraví reklamní partneři v místnosti pokračujeme tiskovou konferencí zahrnující Superfinále.
     
    Další dotaz směřuje opět na Jana Nezmara: Bylo těžké udržet si Davida Pavelku?

    No taky u mě skoro bydlel (směje se). Ale jsme rád, že si David nakonec vybral Slovan, a že si myslí, že mu pořád máme co nabídnout.
     
    Kdo bude působit na pozici jedničky?

    Jan Nezmar vzal slovo Jindřichu Trpišovskému a sdělil novinářům, že jediný brankář pod registrací Slovanu je stále pouze Lukáš Hroššo. Rouška tajemství tedy příliš poodhalena nebyla.
     
    Otázka na Jana Nezmara: Jak vypadá situace okolo Michaela Rabušice?

    Skoro jsem si ho nastěhoval domů, aby neodletěl (směje se). Ale doufám, že nakonec všechny problémy vyřešíme, a že by u nás mohl působit.
     
    David Pavelka: V kabině máme dobrou partu a všechny problémy pojímáme společně. Trochu jsme museli vstřebávat filosofii, kterou náš trenér upřednostňuje, ale je moderní a myslím, že by mohla být velmi prospěšná k zisku pozic, kterých chceme dosáhnout.
     
    Jindřich Trpišovský: Musím pochválit hráče, jelikož jsme měli velké množství obtížných tréninků a zápasů a hráči do nich vždy vstoupili s maximálním nasazením.
     
    Jindřich Trpišovský: Příprava byla krátká, s čímž se stále potýkáme. Museli jsme vše, co jsme potřebovali namáčknout na velmi krátký časový úsek. Co se týče přípravy, objevili jsme pozitiva bohužel i negativa. Negativní jsou určitě dlouhodobá zranění ať už Koláře či Obročníka nebo dalších hráčů. Nicméně teprve v ostřejších duelech uvidíme, jak se nám všem vyvedlo a jestli jsme dokázali problémy eliminovat.
     
    Jan Nezmar: Definitivně potvrzuji odchod Martina Frýdka.
     
    Jan Nezmar: Nejsem moc spokojen s tím, jak příprava probíhala, nebyli jsme až tolik připraveni na počet změn, který nastal. To vše se promítlo do některých zápasů, což mě mrzí. Na druhou stranu si myslím, že se nám povedlo mužstvo přebudovat a doplnit, přivedli jsme hráče, kteří mají kvalitu i perspektivu. Ani tentokráte to však není hotové, jelikož musíme reagovat na zranění hráčů a další okolnosti. Přestupové období ještě pokračuje, nicméně z pohledu odchodů bychom měli mít hotovo.

     
    Hned v úvodu je představen nový dres, je celý modrý nově s límečkem a bílým logem na levé straně hrudníku. Vyrobila ho společnost Nike, která se Slovanem podepsala další dlouholetý kontrakt.
     
    Ještě jednou vás u vítám u dnešního přenosu, tentokráte již z tiskové místnosti. Dnes budou přítomní David Pavelka (kapitán mužstva), Jindřich Trpišovský (trenér A-týmu) a Jan Nezmar (sportovní ředitel).
     
    Můžeme očekávat představení dresů pro nadcházející sezónu, či zhodnocení předsezónní přípravy a posil trenérem Trpišovským. Na to jestli vedení severočeského celku odhalí ještě nějaké informace si budeme muset počkat do zítřejších 16:00.
     
    Dobrý den, vítám vás u textového přenosu z tiskového konference FC Slovanu Liberec.

    RR

    bahis siteleri