TK FK Teplice a SG Dynamo Dresden (kon.) | Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
konec
Tisková konference FC Viktoria Plzeň

Čtvrtek 16.07.2015, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference byla tímto ukončena, my vám děkujeme za pozornost. (13:35:37)
     
    Miroslav Koubek: Ondra Vaněk měl virózu a trošku ho to poznamenalo, ale postupně se dostává na svoji úroveň, teď je tak na 90% připraven.
     
    David Limberský: Pro každého hráče je dobré, když má zdravou konkurenci. Teď to je na každém postu a nás to drží v tréninku i v zápase v tom, že makáme vždy nadoraz.
     
    Miroslav Koubek: Výsledky v přípravě nevypovídají o formě nebo systémovém projevu. Zkouší se tam různé vazby, individuální výkony. Ale není to o tom, že bychom dělali hluboké závěry z výsledků v přípravě, jsou to jen takové signály.
     
    Miroslav Koubek: My sem hráče bereme, když už víme, jací jsou. Jde o tom, jak budou reagovat v kolektivu, a v tom si vedli velice dobře, takže já jsem spokojen.
     
    Miroslav Koubek: Já jsem trenér, který by měl přivést klub do skupiny evropských pohárů a je to naše ambice. Odpovědnost tedy cítím, ale že bych se z toho hroutil, to ne.
     
    Tomáš Paclík: My se teď nezabýváme situací, že se to nepodaří. Rok pracujeme na tom, abychom do pohárů postoupili, tak se teď nechceme bavit o tom, co kdyby se to nepovedlo.
     
    Tomáš Paclík: Žádný cíl není nadřazen. I loňská sezóna byla úspěšná, Přestože jsme poháry nehráli. Kdybychom loni ten kádr snížili, tak bychom asi těžko dosáhli toho, čeho jsme dosáhli.
     
    Tomáš Paclík: O posunu ČR na 12. místo v koeficientech si můžete udělat úvahu sami. V tuhle chvíli ale podle mě bude těžší ten koeficient udržet, abychom vůbec udrželi 13. pozici a neklesali níž.
     
    Adolf Šádek: Co se týká Vaška Pilaře – my jsme s nikým nejednali, ta situaci je taková, jak jsme ji vysvětlili. Žádná jednání se nevedou a Pilař teď nikam nejde.
     
    Adolf Šádek: Kádr je do konce srpna na 100% uzavřen, pak se to bude odvíjet podle toho, jak budeme úspěšní v předkolech evropských pohárů.
     
    Miroslav Koubek: Jediná úvaha tím směrem je asi to, že by bylo lepší hrát proti soupeři, který ještě nerozehrál ligu.
     
    Tomáš Paclík: My známe ty dvojice soupeřů, které můžeme dostat, ale mluvit teď o silnějších nebo slabších soupeřích nemá cenu. I my sami jsme vyřadili soupeře, kteří byli papírově silnější. My se prostě musíme připravit na soupeře, ať to bude kdokoliv.
     
    David Limberský: Postup do Ligy mistrů a obhajoba titulu jsou velké cíle, ale větší je asi postup do skupiny LM.
     
    Adolf Šádek: Pan Pelta má osobité kouzlo, je to zdatný protivník a Jablonec je ambiciózní klub. Je to obrovský konkurent nejen na hřišti, ale i na přestupovém trhu.
     
    Adolf Šádek: My to nebereme tak, že bychom hráče přemlouvali, aby šel k nám a ne do Sparty. Někdo má jako ambici se dostat do Sparty a někdo má ambici hrát nejlepší fotbal, je to prostě na jednání s hráči a rozhodně to není tak, že bychom si hráče "kradli". Je tady i další výrazný hráč jako Jablonec, v poslední době i Boleslav. Je to vždy o tom, jak se hráč cítí, také to je o agentech, jaké mají představy pro své hráče.
     
    Tomáš Paclík: Nejpovedenější přestup mě asi nenapadne, většina z nich byla úspěšná. Spíš bych si možná vzpomněl na ty nepovedené (úsměv).
     
    Miroslav Koubek: Pavel Horváth byl originál a teď je pryč, takže samozřejmě chybí. Měl svojí roli, nechci se pouštět do toho, kde konkrétně chybí, ale atmosféra je trošku jiná, i když ten kolektiv už funguje i bez něj.
     
    David Limberský: S kapitánskou páskou se změnilo teď jen to, že Pavel už není v šatně, ale kapitán už jsem byl celou loňskou sezónu a nebyl s tím problém.

    Lukáš Kratochvíl

    bahis siteleri