Benfica – PSG 2:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
2:3 (2:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 19.07.2015, 02:35 • BMO Field (Toronto, Ontario) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
    79. Lucas DIGNE - 2:3
     
    79
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG se dostává do vedení a obrat je dokonán! Výbornou práci odvedl Jean-Kevin Augustin, který se dokázal odpoutat od protihráče a následně našel na levé straně LUCASE DIGNE, jenž tvrdě vypálil. Střela mířila na brankáře Paolo Lopese, který si však míč srazil do branky!
    64. LUCAS MOURA - 2:2
     
    64
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! K penaltovému puntíku se postavil LUCAS MOURA, který nedal Césarovi šanci a penaltu zkušeně proměnil!
    42. JONAS - 2:1
     
    42
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica otáčí skóre tohoto utkání! Portugalský celek si teď obranu pařížského celku rozebral jako "Lego"'! Výbornou přihrávku do vápna dostal Nicolas Gaitán, který si počkal na správný moment a našel před brankou úplně volného JONASE, ten měl již lehkou práci!
    34. Anderson TALISCA - 1:1
     
    34
    Benfica právě vstřelila branku!
    Pět minut potřebovala Benfica na vyrovnání! Ze střední vzdálenosti nejdříve tvrdě vypálil Jonas, jehož střelu Kevina Trapp vyrazil. Míč se odrazil přímo do prostoru, kde se nacházel ANDERSON TALISCA. Brazilský středpolař vystřelil z první a přesnou střelou srovnal na 1:1!
    29. Jean-Kevin AUGUSTIN - 0:1
     
    29
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního utkání! Paris Saint-Germain jde překvapivě do vedení! Bahebeck poslal míč pro JEANA-KEVINA AUGUSTINA, který se parádně uvolnil a následně vystřelil do protipohybu Césara! Nádherná akce tohoto mladého francouzského útočníka!

    Jan Havlovic

    Branky: 34. Talisca, 42. Jonas (Gaitán) – 29. Augustin (Bahebeck), 64. Lucas, 79. Digne (Augustin)

    Karty:   89. López (BNF) – 23. Kimpembe (PSG), 60. Lucas (PSG), 60. Sabaly (PSG)


    Benfica Lisabon: Júlio César (65.Paulo Lopes) – Sílvio (46. André Almeida), Jardel (65.López), Luisão (79.Nilsson-Lindelöf) (C), Eliseu (65.Marcal) – Pizzi (52. Teixeira), Talisca (78.Guedes), Samaris (77.Cristante) – Jonas (46.Carela), Lima (65.Nélson Oliveira), Gaitán
    Náhradníci: Carcela, Almeida, Teixeira, Marcal, Oliveira, Lopes, López, Cristante, Guedes, Nilsson-Lindelöf, Moraes, Taarabt, Đuričić, Rodríguez, Fejsa, Ola John

    Paris Saint-Germain: Trapp (66. Sirigu) – Kimpembe, Maxwell (81.Taufflieb) (C), Digne, Sabaly (74.van der Wiel), Aurier – Nkunku (67.Ongenda), Rabiot, Lucas Moura (89. Demoncy) – Augustin, Bahebeck (73. Matuidi)
    Náhradníci: Sirigu, Ongenda, Matuidi, van der Wiel, Tauffieb, Demoncy, Eboa Eboa, Maignan
    bahis siteleri