Benfica – PSG 2:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
2:3 (2:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 19.07.2015, 02:35 • BMO Field (Toronto, Ontario) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    89
    Z rohového kopu Benfica nic vážného nevytěžila, nicméně hra pokračovala a ve středovém kruhu operoval s míčem Ongenda. Do souboje přilétl LIsandro López, který mladého Francouze poslal k zemi. Za odměnu vidí žlutou kartu!
     
    88
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Yohan Demoncy.
     
    87
    Teď však ve středu hřiště ztratil míč Adrien Rabiot a Benfica se dostala do protiútoku, který táhl Nélson Oliveira. Jeho velmi chytrá rána protáhla brankáře PSG, který vyškrábl míč na rohový kop.
     
    81
    Laurent Blanc chvilku po vstřelení vedoucí branky provádí další střídání! Ze hry jde kapitán Maxwell, který předal kapitánskou pásku Matuidimu. Na jeho místo nastupuje Thimotheé Taufflieb.
    79. Lucas DIGNE - 2:3
     
    79
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG se dostává do vedení a obrat je dokonán! Výbornou práci odvedl Jean-Kevin Augustin, který se dokázal odpoutat od protihráče a následně našel na levé straně LUCASE DIGNE, jenž tvrdě vypálil. Střela mířila na brankáře Paolo Lopese, který si však míč srazil do branky!
     
    77
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Andreas Samaris, přichází Cristante.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Luisao, přichází Viktor Lindelof.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Anderson Talisca, přichází Goncalo Guedes.
     
    73
    PSG provádí další střídání! Ze hřiště odchází velmi aktivní francouzský útočník Jean-Christophe Bahebeck, kterého nahrazuje Blaise Matuidi. Druhé střídání se týka Youssufa Sabaly, na jehož místo putuje Gregory van der Wiel!
    64. LUCAS MOURA - 2:2
     
    64
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! K penaltovému puntíku se postavil LUCAS MOURA, který nedal Césarovi šanci a penaltu zkušeně proměnil!
    63. Penaltový zákrok
     
    63
    Z levé strany poslal do vápna centr právě Adrien Rabiot, který si zpracoval Christopher Nkunku. Záložník PSG spadl po kontaktu s Jardelem a je z toho penalta!
     
    60
    Youssuf Sabaly si neodpustil nějakou slovní připomínku a od hlavního rozhodčího vidí rovněž žlutou kartu!
     
    60
    Velmi tvrdě si teď počínal v souboji se Samarisem brazilský křídelník Lucas Moura. Za svůj čin dostává od hlavního sudího žluté napomenutí!
    48. Kevin Trapp a celé PSG mělo obrovské štěstí
     
    48
    Tak teď mělo PSG obrovské štěstí! Anderson Talisca udělal hned dvě kličky na hranici vápna a následně vypálil. Jeho ránu tečoval Sabaly a míč se nakonec odrazil od tyče do náruče Kevina Trappa!
     
    46
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Jonas, přichází Mehdi Carcela-González.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Silvio, přichází André Almeida.
    Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Pizzi, přichází Joao Teixeira.
    42. JONAS - 2:1
     
    42
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica otáčí skóre tohoto utkání! Portugalský celek si teď obranu pařížského celku rozebral jako "Lego"'! Výbornou přihrávku do vápna dostal Nicolas Gaitán, který si počkal na správný moment a našel před brankou úplně volného JONASE, ten měl již lehkou práci!
    40. Talisca trefil tyč
     
    40
    Benfica se usadila na útočné polovině a dlouho kombinovala. Vše završil tvrdou ranou Anderson Talisca, který napálil tyč! Teď mělo PSG velké štěstí!
    34. Anderson TALISCA - 1:1
     
    34
    Benfica právě vstřelila branku!
    Pět minut potřebovala Benfica na vyrovnání! Ze střední vzdálenosti nejdříve tvrdě vypálil Jonas, jehož střelu Kevina Trapp vyrazil. Míč se odrazil přímo do prostoru, kde se nacházel ANDERSON TALISCA. Brazilský středpolař vystřelil z první a přesnou střelou srovnal na 1:1!
    29. Jean-Kevin AUGUSTIN - 0:1
     
    29
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního utkání! Paris Saint-Germain jde překvapivě do vedení! Bahebeck poslal míč pro JEANA-KEVINA AUGUSTINA, který se parádně uvolnil a následně vystřelil do protipohybu Césara! Nádherná akce tohoto mladého francouzského útočníka!
     
    23
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává "hostující" Presnel Kimpembe, který velmi ostře zajel pod nohy Nicolase Gaitána.
    20. Nebezpečná střela Bahebecka
     
    20
    Na druhé straně mohlo udeřit také PSG! Výbornou přihrávku dostal na levou stranu Jean-Chrisstophe Bahebeck, který zasekl míč a vystřelil na zadní tyč. Júlio César šel však včas na zem a míč vyrazil. Odražený míč se dostal k nohám Rabiota, který následně přestřelil.
    16. Obrovská šance Benficy
     
    16
    Benfica opět vcelku snadno vykombinovala obranu pařížského celku a Nicolas Gaitán poslal před branku ideální centr, na který si naběhl Eliseu. Proti střele portugalského obránce však výborně zasáhl Kevin Trapp!

    Jan Havlovic

    Branky: 34. Talisca, 42. Jonas (Gaitán) – 29. Augustin (Bahebeck), 64. Lucas, 79. Digne (Augustin)

    Karty:   89. López (BNF) – 23. Kimpembe (PSG), 60. Lucas (PSG), 60. Sabaly (PSG)


    Benfica Lisabon: Júlio César (65.Paulo Lopes) – Sílvio (46. André Almeida), Jardel (65.López), Luisão (79.Nilsson-Lindelöf) (C), Eliseu (65.Marcal) – Pizzi (52. Teixeira), Talisca (78.Guedes), Samaris (77.Cristante) – Jonas (46.Carela), Lima (65.Nélson Oliveira), Gaitán
    Náhradníci: Carcela, Almeida, Teixeira, Marcal, Oliveira, Lopes, López, Cristante, Guedes, Nilsson-Lindelöf, Moraes, Taarabt, Đuričić, Rodríguez, Fejsa, Ola John

    Paris Saint-Germain: Trapp (66. Sirigu) – Kimpembe, Maxwell (81.Taufflieb) (C), Digne, Sabaly (74.van der Wiel), Aurier – Nkunku (67.Ongenda), Rabiot, Lucas Moura (89. Demoncy) – Augustin, Bahebeck (73. Matuidi)
    Náhradníci: Sirigu, Ongenda, Matuidi, van der Wiel, Tauffieb, Demoncy, Eboa Eboa, Maignan
    bahis siteleri