Mountfield HK – Pardubice 2:1 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 03.08.2015, 17:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    64:05
    Bojovný kapitán domácích Štěpán Matějček zařídil svému týmu výhodnou přesilovku čtyři na tři! Boček (PCE) pyká za hákování. Velká šance pro Hradec.
     
    62:03
    Neviděl jsem, jaké tresty Pohl s Palieskem dostali, ale buď dvojitý menší trest, nebo pět minut a do konce utkání. Každopádně se pokračuje klasicky čtyři na čtyři.
     
    51:19
    Matějčkovu střelu vyrazil Klouček, o chvíli později se ale jeho spoluhráči dopustili chyby při střídání. Dvě minuty za hru v šesti odsedí Machač (PCE), na přesilovky je to 2:2. Uvidíme tentokrát něco zajímavého?
     
    40:40
    Dosud jsme viděli jen po jedné přesilovce na každé straně, teď dostanou druhou možnost Pardubice. Mikuláš Matouš (HKM) odchází pykat za sekání při dojíždění pardubického protiútoku.
     
    27:14
    A to bylo ze strany hostů všechno, Štefka (PCE) totiž poslal svého soupeře k zemi a je prvním vyloučeným hráčem Dynama. Menší trest za napadení.
     
    16:23
    Hra nám nabrala patřičné obrátky, což se zaplněné malé hale samozřejmě líbí. Nyní přichází první faul, který má na svědomí Martin Štohanzl (HKM) – dvě minuty za nedovolené bránění.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 34. F. Moník (Štohanzl, Jirásek), 65. Mašín (D. Matouš, Kynčl) – 29. Kaut (Machala)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Kynčl, Hroudný, Šalda, J. Moník, Gaspar, Pohl, Fanderlik, Jonáš – M. Matouš, Matějček "C", Dvořák – Mašín, D. Matouš, Hejna – F. Moník, Štohanzl, Jirásek – Hašek, Pažourek, Maršík. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Mikulčák, Boček "C", Mert, Hrubý, Jančařík, Fuchs, Leder, Javůrek – Šeliga, Pochobradský, Paliesek – Machala, Kaut, Martínek – Machač, Roubal, Štefka – Kubišta, Cach, Černý. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Pechánek – Lučan, Antalík.
    bahis siteleri