Rusko U18 – Finsko U18 0:3 (kon.) | Švýcarsko U18 – Kanada U18 2:9 (kon.) | SR 18 – USA U18 3:7 (kon.)
Česko U18 – Švédsko U18 0:2 (kon.)
konec
Švýcarsko U18
2:9 (1:4, 1:2, 0:3)
Kanada U18
Středa 12.08.2015, 15:30 • Ice Bors Arena • Hlinka Gretzky Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Javorové listy budou hrát čtyřicet vteřin přesilovou hru pět na tři.Dvě minuty za hrubost dostal Viktor Öjdemark.
     
    57:10
    Ještě jedna přesilová hra pro Kanadu. Dvě minuty za sekání obdržel Nando Eggenberger.
    Nájezd Hishiera
     
    56:25
    Nico Hishier dostal možnost trestného střílení poté, co mu jeden z kanadských hráčů zhatil před malou chvílí velkou šanci. Hishier však trestné střílení neproměnil, Hart včas sklapl betony a zastavil kotouč.
    Josh MAHURA - 2:9
     
    56:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Začíná to zavánět "desítkou". Nolan Patrick nahrál od pravého mantinelu před bránu, kam najížděl JOSH MAHURA, který usměrnil kotouč za Wütrichova záda. Asistence: Nolan Patrick, Tyson Benson.
    Sam STEEL - 2:8
     
    53:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další kotouč v síti Wütricha. O ten se postaral SAM STEEL. Asistence: Brett Howden, Pierre – Luc Dubois.
    Nolan PATRICK - 2:7
     
    53:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Další radost pro kanadské hráče. Poirier vysunul NOLANA PATRICKA, který najel do levého kruhu a odtud vyslal pohotovu střelu ke vzdálenější tyči, na kterou Wütrich nedosáhl. Asistence: Zach Poirier, Tyson Benson.
    Quenneville trefuje tyčku
     
    49:47
    Quennevillova přízemní rána od modré čáry orazítkovala tyčku švýcarské brány.
     
    48:51
    Patrick pálil z hranice pravého kruhu hodně nebezpečně, Wütrich vyrazil před sebe, žádný z dojíždějících nájezdníků nedokázal puk doklepnout do svatyně Švýcarska.
     
    44:53
    Javorové listy si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za nebezpečnou hru loktem obdržel Jan Zwissler.
     
    43:30
    Favorizovaní hráči Javorového listu mají opět v přesilové hře drtivý tlak, Howden se ocitl ve třech tutovkách v blízkosti Wütricha, ani jednou švýcarského gólmana nepřekonal, Clague pálil nebezpečně od modré čáry, i na jeho pokus byl Wütrich připraven.
     
    42:43
    Kanaďané si zahrají početní převahu poté, co Lee Roberts obdržel dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
    Howden netrefuje odkrytou bránu
     
    42:33
    Steel našel přihrávkou od pravého mantinelu před bránou nikým nehlídaného Howdena, jemuž stačilo usměrnit puk do odkryté klece, kotouč ovšem poslal mimo bránu.
     
    37:16
    Švýcaři si zahrají svou první početní převahu v zápase, dvě minuty za krosček dostal Sam Steel.
    Tyson JOST - 2:6
     
    30:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gólové představení Kanady pokračuje. Dubois našel přihrávkou napříč takřka celým útočným pásmem TYSONA JOSTA, který střelou z pravého kruhu k bližší tyči překonal Wütricha a dovršil hattrick. Asistence: Pierre – Luc Dubois.
    Sam GIRARD - 2:5
     
    27:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané reaguji na švýcarské snížení velmi rychle. V přečíslení tři na dva trefil Benson tyčku, kotouč se poté odrazil do míst, kam sjížděl SAM GIRARD. který měl do odkryté klece velmi jednoduchou práci. Asistence: Tyson Benson, Sam Steel.
    Nico HISCHIER - 2:4
     
    25:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Kanaďané začínají v útoku trochu lehkovážně sólovat, NICO HISCHIER jim ale důrazně připomenul, že výhru jistou ještě nemají. Ten využil okénka v otevřené obraně, dostal se před Harta a zavěsil kotouč pod víko. Asistence: Livio Stadler, Axel Andersson.
     
    19:00
    Dvě obrovské šance spálili kanadští hokejisté, nejprve se u tyčky ocitl Kyrou, ale nedokázal zvednout puk přes Wütrichovu hokejku, v podobné situaci se ocitl i Kaspick, ani on nebyl úspěšný.
     
    18:37
    Kanaďané mohou opět odskočit do čtyřbrankového vedení, Kaj Suter dostal dvě minuty za podražení.
    Cyril OEHEN - 1:4
     
    17:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    No tak pozor, hráči helvetského kříže zničehonic udeřili v ponechané výhodě a alespoň kosmeticky zkorigovali z jejich pohledu hrozivý stav utkání. V přečíslení švýcarského týmu naservíroval Geisser kotouč CYRILU OEHENOVI, jenž se zblízka nemýlil a uklidil kotouč za Hartova záda. Asistence: Tobias Geisser, Jan Zwissler.
    Tyler JOST - 0:4
     
    16:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Začíná to zavánět debaklem. William Bitten vystřelil od modré čáry a kotouč byl na dvakrát tečován do švýcarské brány, puk usměrnil mezi tři tyče TYSON JOST. Asistence: Pierre – Luc Dubois, William Bitten.
    Kale CLAGUE - 0:3
     
    14:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    I druhou přesilovou hru Kanaďané využívají, KALE CLAGUE vypálil od modré čáry a trefil se přesně do levého horního růžku švýcarské brány, Wütrich neměl moc šancí.Asistence: Jordan Kyrou, Nolan Patrick.
     
    13:30
    A Javorové listy si zahrají druhou přesilovou hru, Viktor Öjdemark zahákoval pronikajícího Duba, za což obdržel dvouminutový trest ve hře.
     
    10:12
    Logický krok švýcarské střídačky. Ta si bere oddechový čas, protože jestli to tak bude pokračovat, schytají hráči helvétského kříže nepříjemný debakl.
    Tyson JOST - 0:2
     
    08:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tlak Kanady v přesilové hře gradoval, když Steel trefil z levého kruhu pouze tyčku a nakonec přinesl branku. TYSON JOST se ocitl v blízkosti Wütricha a prostřelil jej. Asistence: Pierre – Luc Dubois, Sam Steel.
    Pohotový zákrok Wütricha
     
    07:53
    Steel našel přihrávkou napříč pásmem Duboise, který střílel do odkryté klece, Wütrich vytáhl parádní zákrok a udržel kotouč před brankovou čárou, Dubois se dostal k dorážce, ale přestřelil bránu.
     
    06:37
    Švýcaři se dostali do útočného pásma a prozkoušeli Harta. Yannick Lerch však naprosto zbytečně prudce zabrzdil před kanadským gólmanem a "osvěžil" jej sněhem. Dostal dvě minuty za nesportovní chování.
    Tyler BENSON - 0:1
     
    05:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Gól visel ve vzduchu a také se stal skutečností. Jeden z největších talentů tohoto turnaje TYLER BENSON ukázal své individuální kvality, když se prokličkoval před Wütricha a bekhendem neomylně prostřelil švýcarského gólmana. Asistence: Beck Malenstyn.
     
    02:10
    Wütrich dnes bude mít hodně těžkou práci, až před něj se nyní dostal Fabbro, zblízka však švýcarského gólmana neprostřelil.
    Miranda trefuje břevno
     
    00:44
    Švýcaři dnes nemíní hrát druhé housle, což potvrdil Marco Miranda, který trefil z pravého kruhu břevno kanadské brány!

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 18. Oehen (Geisser, Zwissler), 26. Hischier (Stadler, Andersson) – 6. Benson (Malenstyn), 9. Jost (Dubois, Steel), 15. Clague (Kyrou, Patrick), 17. Jost (Dube, Bitten), 28. Girard (Benson, Steel), 31. Jost (Dubois), 54. Patrick (Poirier, Benson), 54. Steel (Howden, Dubois), 57. Mahura (Patrick, Benson)


    Švýcarsko U18: Wütrich (Ritz) – Anderson, Stadler, Öjdemark, Riva, Gerber, Steinman, Le Coultre, Brantschen – Volejnicek, Hischier, Miranda – Roberts, Suter, Weder – Eggenberger, Heim, Lerch – Zwissler, Geisser, Oehen
    Kanada U18: Hart (Wells) – Mete, Clague, Bean, Fabbro, Girard, Quenneville, Mahura, Poirier – Dube, Tost, Bitten – Kaspick, McLeod, Malenstyn – Benson, Patrick, Kyrou – Howden, Steel, Dubois

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Lhotský, Špůr
    bahis siteleri