Havlíčkův Brod – Letňany 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Letci Letňany
Středa 19.08.2015, 16:10 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy mladšího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    Dámy a pánové, mějte se krásně a někdy příště na počtenou! (18:02:52)
     
    Domácí hokejisté ještě přežili v závěru Sklenářův nájezd, který vychytal Kružík a slaví tak vítězství. Letňany si za bojovnost zasloužily alespoň bod, ale nestalo se tak.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Tak ještě emoce v závěru... Milan Antoš (LET) nejprve dostal dvě minuty za napadení, ale při odjezdu do kabin si dovolil na domácího hráče, za což je poslán do sprch.
     
    59:27
    Bruslaři už si výsledek asi pohlídají. Michal Teplý navíc z pravého kruhu prozkoušel Lukáše Paříka, který ostrou ranou na vyrážečku. Brankář vyráží.
     
    58:48
    Letcům se nepovedlo zabojovat v útočné třetině o střeleckou pozici a na druhou stranu pílil Michal Kynčl, jenž ale z levého křídla minul zadní tyč.
     
    58:08
    Domácí jsou při chuti a drží si ke konci zápasu tlak a puk na hokejkách. Před Tomášem Kohoutem nyní obrana odpálila touš do středního pásma.
     
    57:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zřejmě definitivně pečetí svoji výhru. Kdo jiný je autorem třetího gólu, než MICHAL TEPLÝ. Teda, vlastně... počkejte... Michalu Teplému je branka připsána, protože jeho nahození z levého křídla si srazil za vlastního gólmana jeden z obránců. Jinak by touš letěl úplně mimo kasu. Bez asistence.
     
    56:26
    Jakub Kružík teď ukázal své umění! Na brankoviště se prodral Lukáš Nárovec, jenž ale blafákem na forehand narazil jen na beton domácího strážce klece. Následně ještě doráželi Tadeáš Pinkas a Ivan Lytvynov, avšak domácí brankář si s jejich dorážkami poradil na jedničku s hvězdičkou!
     
    55:45
    Bruslaři kontrovali celkem zajímavou kombinací,na jejímž konci stál Martin Večeřa, leč jeho střela skončila na betonu Lukáše Paříka, jenž následně zalehl puk.
     
    54:38
    Kombinace ale valný úspěch nepřinesla. Zato na druhé straně zabojoval Daniel Vlček, který dojel puk na zadním mantinelu a vykroužil před Jakuba Kružíka. Ten schoval jeho backhandovou střelu na hrudi.
     
    54:15
    A nyní jsou i kompletní, avšak Bruslaři jsou stále v pásmu a kombinují před brankou Lukáše Paříka.
     
    53:36
    Nejprve zastavil střelu Richarda Cachnína hostující gólman na své hrudi a po buly pak zneškodnil ještě Pejchalovu ránu z pravého kruhu. Letci vyhazují.
     
    52:58
    Zajímavý tlak a nakonec také celkem solidní střela z pravého křídla, ale gólman Lukáš Pařík na ni dobře viděl a schoval ji ve výstroji.
     
    51:58
    Ale domácí gólman byl po zalehnutí puku seknut do lapačky od Milana Antoše (LET) a domácí mají přesilovku.
     
    51:58
    Milan Antoš se dostal na hranici brankoviště, odkud vystřelil, ale jeho zakončení skvěle zastavil Kružík, jenž vykopl puk betony. Následně dorážel Antošův spoluhráč, ale na domácího gólmana si nepřišel. Ten pak nakonec zalehl kotouč!
     
    51:23
    Na druhé straně se na levém křídle probil do zakončení Dominik Sklenář, leč jeho rána si to naštrádovala jen nad horní tyčku Kružíkovy branky.
     
    50:38
    Chvíli se hra zdržovala ve středním pásmu, až projel přes modrou čáru Matěj Krejčí, jehož polostřela skončila na rameni pozorného Paříka.
     
    49:39
    Už už to vypadalo, že se Letci v klidu dostanou přes modrou čáru a pojedou tři na dva. ale jeden z obránců na poslední chvíli zastavil na modré puk a následně byl sudí nucen odpískat ofsajd.
     
    49:11
    V permanenci je opět Lukáš Pařík. Po střele z levého křídla zastavil na hrudi i ránu od modré čáry, jež přišla bezprostředně po vhazování.
     
    48:35
    Ale už nikoliv, ačkoli měli zajímavou šanci. Závar před Jakubem Kružíkem, ale skončil odpískáním postavením útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    47:38
    Letci se dokázali vymanit z ohromného tlaku a po krátkém intermezzu ve středním pásmu jsou nyní v útoku.
     
    46:30
    To je panečku tlak! Richard Cachnín z pravého křídla trefil jen Paříkovu vyrážečku. Před případnou dorážkou Adama Dvořáka odklidil hostující gólman puk do rohu. Tam ho Radim Pejchal našteloval na modrou, odkud vyrazil dělovku Valentýn Smolko, ale tohle razítko oštemplovalo jen bleskovou vyrážečku Lukáše Paříka!
     
    45:24
    Bravo! Další skvělý zákrok od Paříka a ne jeden! Tomáš Kohout zůstal po Kynčlově akci volný na brankovišti, ale trefil jen bleskové betony letňanského gólmana, jenž se pak bleskově přesunul proti dorážce Marka Tecla, jehož nadvakrát vsedě vyčapal!
     
    44:29
    Zakázané uvolnění přesunulo hru k Lukáši Paříkovi. Zpoza branky vyčaroval parádní pas Michal Kynčl. Do jeho nahrávky udeřil na brankovišti Marek Tecl, ale Pařík vytasil bravurní zákrok betonem.
     
    44:08
    Teď Lukáš Pařík zaváhal při výjezdu z branky a může být hodně rád, že netrefil za pukem sprintujícího Lukáše Pokorného, ale jednoho ze svých obránců.
     
    43:17
    Po levém křídle se bil před kasu Tadeáš Pinkas, ale jeho zastavila hned dvojice beků, kteří se k němu sjeli jako hejno supů.
     
    42:33
    Domácí nedokázali v závěru přesilovky udržet pásmo a Letci tak jsou kompletní. Druhou část početní nevýhody zvládli učebnicově.
     
    41:42
    V oslabení chtěl napodobit Teplého Dominik Sklenář, ale jeho střela z levého kruhu skončila jen v náručí Jakuba Kružíka.
     
    41:12
    Domácí hráči ostřelují Paříka ze všech možných pozic, ale zatím bez úspěchu. Ten si s jejich pokusy ví rady a odráží je mimo své hájemství.
     
    40:33
    Faulem na útočné modré čáře se provinil Matěj Jelínek (LET), který je vykázán na trestnou lavici.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství bude mít svůj začátek zhruba v 17:31.
     
    Ve druhé třetině byla znovu k vidění vyrovnaná hra, kterou ale dokázali zužitkovat jen domácí. Konkrétně Michal Teplý, který v oslabení ujel obraně a nemýlil se.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Domácí hokejisté dohrávají závěr třetiny před brankou Lukáše Paříka a vypadá to, že si už náskok pohlídají.
     
    38:42
    Po závaru před domácí svatyní vypadl touš na pravý roh brankoviště, kde v pádu zakončoval Daniel Vlček, leč proti jeho akrobatickému počinu vytáhl skvělý zákrok betonem Jakub Kružík, který se včas přesunul!
     
    37:41
    Domácí hokejisté měli možnost kombinace, která celkem dlouho vypadal slušně. Pak ale Valentýn Smolko nahodil jen do rohu pásma, kde získali puk Letci, a při couvání do defenzivy se zamotal tak, že Dominik Sklenář mohl projít až před branku, leč tam mu vypíchl puk z hole Jakub Kružík!
     
    36:39
    Letci dlouho kombinovali, ale nakonec o puk přišli a po úniku Tomáše Kohouta po pravém křídle málem zakončoval Michal Kynčl, ale včas mu vysekl puk Jonáš Homola.
     
    35:47
    No, ale tentokrát už Letci v pásmu jsou. Stačilo přejít modrou a lehce nahodit na gólmana. Jakub Kružík podržel puk na hrudi a je z toho buly.
     
    35:18
    Domácí družstvo je teď v obranném šiku. Dobrou nahrávku za obranu na Erika Štiku ale pohotově zastavil Viktor Horák, jenž následně neúspěšně hledal Pejchala.
     
    34:34
    Na hraně útočného pásma operovali Bruslaři. Těm se ale nepovedlo přejít ideálně modrou čáru a rozhodčí tak byl nucen odpískat ofsajd.
     
    33:47
    Na druhé straně se po delším čase prodral k zakončení letňanský hráč. Tadeáš Pinkas ale z levého kruhu těsně minul pravou tyč.
     
    32:48
    Vynikající sólo kolem branky předvedl Michal Kynčl, který následně nabil puk na brankoviště, kde zakončoval z první Marek Tecl, leč proti jeho ráně zasáhl pohotovým betonem letňanský brankář. Lukáš Pařík pak schoval ještě puk pod lapačku.
     
    32:16
    Bruslaři zvládli i konec oslabení a jsou kompletní. Nyní ale zahráli na zakázané uvolnění, takže se hra vrací ke Kružíkově kleci.
     
    31:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velká chyba Letců na středu kluziště dala domácím šanci, kterou proměnil MICHAL TEPLÝ. Jeden z obránců hostů nedůrazně rozehrál puk, kterého se chopil domácí střelec, jenž upaloval sám na Paříka, kterému naznačil doleva a pověsil mu forehandem puk pod horní tyč! Bez asistence.
     
    30:47
    Po celkem rychlé kombinaci Letňan se domácí chopili puku a vyexpedovali jej až do hájemství Lukáše Paříka.
     
    30:02
    Šance pro Letce znásobit svůj tak. Marek Tecl (HBR) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    29:48
    Bruslařům se nevede útok vpřed, naopak Letcům ano. Ivan Lytvynov se po pravém křídle dostal až na kruh, odkud provětral Kružíkovu vyrážečku.
     
    29:08
    Až nyní se povedlo Petr Štěbetákovi toto prokletí modré lajny protrhnout a z pravého křídla vystřelit. Jeho rána si to ale namířila jen do hrudi pozorného Jakuba Kružíka.
     
    28:25
    Ani jeden z celků nedokáže v posledních momentech přejít přes modrou čáru. Ta jakoby se stala místem zapovězeným.
     
    27:08
    Hra se přelévá z písma do pásma a každý chvilku tahá pilku. Nyní nebezpečně zakončoval Dominik Sklenář, ale jeho střelu srazil obránce. Leč jen před jednoho z letňanských útočníku, který při dorážce do poloodkryté klece minul kotouč.
     
    26:28
    Krásná akce v podání Tomáše Kohouta skončila střelou z levého kruhu, kterou ale zkrotil na hrudi pozorný Lukáš Pařík.
     
    25:35
    Letci jsou stále v útoku a domácí golman se musí mít na pozoru. Nyní zlikvidoval ránu Samuela Duchana z pravého kruhu. Odrazil ji vyrážečkou.
     
    24:38
    Pěknou nahrávkou se teď prezentoval Daniel Vlček, jenže tentokrát jeho pas na Pinkase gólem neskončil, protože jej těsně před ním odehrál pryč Matěj Krejčí.
     
    23:27
    Matěj Jelínek je dnes hodně agilní. Nyní se po levém křídle procpal do pásma a s lehkostí umělce bryskně vypálil. Rasantně, ale pouze do výstroje Jakuba Kružíka.
     
    23:05
    Po krátkém intermezzu domácích v útočné třetině se Letci probojovali do ataku, který zastavil až David Matušek.
     
    22:21
    Hned po rozehrání se do šance dostal Lukáš Nárovec, ale jeho dvojité zakončení skončilo jen na chráničích obětavých beků.
     
    22:07
    ... zvládlo se to i bez ledaře, jde se pokračovat dál.
     
    22:07
    Rozhodčí Jan Doležal si bystře povšiml špatného ukotvení branky. Pod obloukem bylo tolik místa, že by tam v klidu prošel puk. Už se hledá ledař, co by branku opravil...
     
    22:07
    Šikovně se po levém křídle protáhl na kruh Michal Kynčl, ale jeho pohotové zakončení na bližší tyč skončilo na hrudi Lukáše Paříka.
     
    21:48
    Letňanští se dokonce dostali i do útku, ale zakončení Ivana Lytvynova zastavil svými chrániči Tomáš Kohout.
     
    20:55
    Domácí hokejisté začali lépe a cpou se do útoku. Letci ale dobře tvrdí muziku v obraně a po několika hitech přebrali puk na své hole.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další perioda započne psát historii cca v 16:39.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která byla na obě strany vyrovnaná, ale že by šlo o extra hokej, tak to se říci nedá. Nicméně k vidění byly dva góly. Ten první z hole Tadeáše Pinkase v sedmé minutě, ten druhý měl na svědomí domácí kanonýr Michal Teplý, jenž pět minut před sirénou srovnal na 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Matěj Jelínek se prodral až před brankoviště, kde ale trefil jen Kružíkovy betony. Následně ještě zakončoval ten samý hráč z otočky, ale betony domácího gólmana zůstaly pevné.
     
    19:15
    Lukáš Pokorný od modré vypálil jedovku, která se ale mezi tři tyče nevešla a po odrazu od plexi skončila až v horní síti.
     
    18:41
    Na druhé straně se nepovedlo probojovat do střely Letcům. Defenziva Brodu zvládla boj v rohu pásma na jedničku a nepustila svého soupeře do zakončení.
     
    17:41
    Michal Teplý dal teď šanci svému jmenovci Kynčlovi, jenž mu najížděl na levém křídle v tandemu. Čerstvá akvizice v dresu BK ale narazila s přízemní střelou jen na Paříkův beton.
     
    16:51
    Bruslaři vyhodili a jsou kompletní. Letci se však stihli nastěhovat zpět ke Kružíkově svatyni, kde teď tahají puk po mantinelu.
     
    16:16
    Nejprve domácí vyhodili, pak se ale probil na levém křídle do střely Matěj Jelínek, který ale trefil jen Kružíkovo rameno. Následně je hra vykázána do středního pásma.
     
    15:01
    Milan Antoš se na levém kruhu opřel do kotouče, který měl dobrý směr i rychlost, ale nakonec břinkl jen o tyčku za Kružíkovými zády!
     
    14:38
    David Matušek (HBR) – 2 minuty za faul loktem.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Kombinace dvou ostřílených mazáků, kteří jsou na sebe zvyklí jak manželé po pětatřiceti letech, znamená návrat na začátek. Radim Pejchal naservíroval touš před kasu, kde si s ním hravě věděl rady MICHAL TEPLÝ, jenž nedal klouzajícímu Paříkovi šanci. Asistence: Radim Pejchal.
     
    13:38
    Nejprve byl Lukáš Pokorný pronikající na pravém křídle zastaven obranou a při brejku předvedla domácí defenziva něco podobného s osobou jménem Lukáš Nárovec.
     
    12:31
    Nyní jsou na tahu Letci a jak je vidno, nedělá jim problém zakončit odkudkoliv. Po sražené střele téměř z brankové čáry napálil puk na Kružíkovu klec Matěj Jelínek, ale našel jen betony domácího brankáře.
     
    11:27
    Michal Teplý předvedl důraz v levém rohu a pásma a po delším čase prozkoušel Paříka. Ten lehké nahození z levého křídla ukryl ve výstroji.
     
    10:40
    Na obě strany je to hodně bojovné a k vidění je dost soubojů u mantinelu. Jak domácí tým, tak Letci se snaží pronikat především po křídlech, která mají ale pohlídané obránci.
     
    09:43
    Host znovu v útoku. Tentokrát tak úspěšní nebyli. Dominika Sklenáře zastavil čistým hitem Valentýn Smolko.
     
    08:44
    Bruslaři zahráli icing a dali tak Letcům šanci. Od modré pálil Martin Schönbauer, ale výborným zákrokem se blýskl Jakub Kružík.
     
    07:50
    Hra je teď především ve středním pásmu. Ani domácí, ani hosté se nedokáží pořádně zformovat do útoku, a tak teď divák nemá ze hry kýženou podívanou.
     
    06:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Na obě strany celkem vyrovnaný úvod zápasu nakonec vyznívá lépe pro Letce. Daniel Vlček přiklepl na pravé křídlo kotouč TADEÁŠI PINKASOVI, který přišpendlil puk pod horní tyč. Jakub Kružík se natahoval marně. Asistence: Daniel Vlček.
     
    05:40
    Po zakázaném uvolnění se vhazovalo před brankou týmu z hlavního města. Pokorného střela ale šla jen do bruslí obránce.
     
    04:48
    Dominik Sklenář se dostal za obranu a ujížděl sám na Jakuba Kružíka. Ten jej ale chytře vybruslil a letňanský forward už pak nezasunul mezi tři tyče. Následný pokus o pas před kasu schoval ve výstroji domácí brankář.
     
    03:53
    Bruslaři se drží před hostující klecí lépe než v přesilovce, ale žádná nebezpečnější akci z toho není.
     
    03:15
    Letci jsou v plném počtu. Havlíčkobrodští ani jednou neohrozili svatyni Lukáše Paříka. Hostům tohle oslabení sedlo.
     
    02:15
    Letňany se dobře brání a vyhazují puky ke Kružíkově svatyni. Domácí si ztím nic nedovolili.
     
    01:15
    David Kalina (LET) – 2 minuty za hákování.
     
    00:54
    Michal Teplý se po pravém křídle protáhl až do pásma, kde chvilku bojoval s přesilou, ale nakonec se vymotal a prozkoušel pozornost Lukáše Paříka. Ten střelu z úhlu schoval ve výstroji.
     
    00:17
    Ostrý start do duelu. Obě mužstva nastoupila velice dynamicky. Letcům byl při přechodu do pásma odpískán ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zápas se o malinko zpozdí kvůli tomu, že se předtím protáhlo utkání starších žáků, v němž Havlíčkův Brod padl 4:5 s Hradcem Králové.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Holata) – Zvěřina, Krejčí, Horák, Matušek, Smolko, Dvořák – Pejchal, Cachnín, Teplý – Kohout, Tecl, Kynčl – Pokorný, Plíhal, Večeřa. Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Schönbauer, Hlinka, Lytvynov, Homla, Klikorka, Jelínek, Pinkas, Vlček, Sklenář, Antoš, Navrátil, Nárovec, Duchan, Němec, Kalina, Mařík, Štěbeták. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí.
     
    Dobrý den.

    Dnes na nás v Kotlině čeká odveta v rámci přípravy na novou extraligovou sezonu, která startuje za necelé dva týdny. Oba soupeři se společně střetli již před pěti dny, kdy si Broďáci vybudovali v Praze vedení 2:0, ale domácí Letci zápas otočili.

    Zvládnou Havlíčkobrodští odvetu? To se dozvíte v našem přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Teplý (Pejchal), 32. Teplý, 58. Teplý – 7. Pinkas (Vlček)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Holata) – Zvěřina, Krejčí, Horák, Matušek, Smolko, Dvořák – Pejchal, Cachnín, Teplý – Kohout, Tecl, Kynčl – Pokorný, Plíhal, Večeřa. Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Schönbauer, Hlinka, Lytvynov, Homla, Klikorka, Jelínek, Pinkas, Vlček, Sklenář, Antoš, Navrátil, Nárovec, Duchan, Němec, Kalina, Mařík, Štěbeták. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí
    bahis siteleri