Havlíčkův Brod – Letňany 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Letci Letňany
Středa 19.08.2015, 16:10 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy mladšího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    59:41
    Tak ještě emoce v závěru... Milan Antoš (LET) nejprve dostal dvě minuty za napadení, ale při odjezdu do kabin si dovolil na domácího hráče, za což je poslán do sprch.
     
    57:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zřejmě definitivně pečetí svoji výhru. Kdo jiný je autorem třetího gólu, než MICHAL TEPLÝ. Teda, vlastně... počkejte... Michalu Teplému je branka připsána, protože jeho nahození z levého křídla si srazil za vlastního gólmana jeden z obránců. Jinak by touš letěl úplně mimo kasu. Bez asistence.
     
    56:26
    Jakub Kružík teď ukázal své umění! Na brankoviště se prodral Lukáš Nárovec, jenž ale blafákem na forehand narazil jen na beton domácího strážce klece. Následně ještě doráželi Tadeáš Pinkas a Ivan Lytvynov, avšak domácí brankář si s jejich dorážkami poradil na jedničku s hvězdičkou!
     
    51:58
    Ale domácí gólman byl po zalehnutí puku seknut do lapačky od Milana Antoše (LET) a domácí mají přesilovku.
     
    51:58
    Milan Antoš se dostal na hranici brankoviště, odkud vystřelil, ale jeho zakončení skvěle zastavil Kružík, jenž vykopl puk betony. Následně dorážel Antošův spoluhráč, ale na domácího gólmana si nepřišel. Ten pak nakonec zalehl kotouč!
     
    46:30
    To je panečku tlak! Richard Cachnín z pravého křídla trefil jen Paříkovu vyrážečku. Před případnou dorážkou Adama Dvořáka odklidil hostující gólman puk do rohu. Tam ho Radim Pejchal našteloval na modrou, odkud vyrazil dělovku Valentýn Smolko, ale tohle razítko oštemplovalo jen bleskovou vyrážečku Lukáše Paříka!
     
    45:24
    Bravo! Další skvělý zákrok od Paříka a ne jeden! Tomáš Kohout zůstal po Kynčlově akci volný na brankovišti, ale trefil jen bleskové betony letňanského gólmana, jenž se pak bleskově přesunul proti dorážce Marka Tecla, jehož nadvakrát vsedě vyčapal!
     
    44:29
    Zakázané uvolnění přesunulo hru k Lukáši Paříkovi. Zpoza branky vyčaroval parádní pas Michal Kynčl. Do jeho nahrávky udeřil na brankovišti Marek Tecl, ale Pařík vytasil bravurní zákrok betonem.
     
    40:33
    Faulem na útočné modré čáře se provinil Matěj Jelínek (LET), který je vykázán na trestnou lavici.
     
    38:42
    Po závaru před domácí svatyní vypadl touš na pravý roh brankoviště, kde v pádu zakončoval Daniel Vlček, leč proti jeho akrobatickému počinu vytáhl skvělý zákrok betonem Jakub Kružík, který se včas přesunul!
     
    37:41
    Domácí hokejisté měli možnost kombinace, která celkem dlouho vypadal slušně. Pak ale Valentýn Smolko nahodil jen do rohu pásma, kde získali puk Letci, a při couvání do defenzivy se zamotal tak, že Dominik Sklenář mohl projít až před branku, leč tam mu vypíchl puk z hole Jakub Kružík!
     
    32:48
    Vynikající sólo kolem branky předvedl Michal Kynčl, který následně nabil puk na brankoviště, kde zakončoval z první Marek Tecl, leč proti jeho ráně zasáhl pohotovým betonem letňanský brankář. Lukáš Pařík pak schoval ještě puk pod lapačku.
     
    31:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velká chyba Letců na středu kluziště dala domácím šanci, kterou proměnil MICHAL TEPLÝ. Jeden z obránců hostů nedůrazně rozehrál puk, kterého se chopil domácí střelec, jenž upaloval sám na Paříka, kterému naznačil doleva a pověsil mu forehandem puk pod horní tyč! Bez asistence.
     
    30:02
    Šance pro Letce znásobit svůj tak. Marek Tecl (HBR) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    27:08
    Hra se přelévá z písma do pásma a každý chvilku tahá pilku. Nyní nebezpečně zakončoval Dominik Sklenář, ale jeho střelu srazil obránce. Leč jen před jednoho z letňanských útočníku, který při dorážce do poloodkryté klece minul kotouč.
     
    19:48
    Matěj Jelínek se prodral až před brankoviště, kde ale trefil jen Kružíkovy betony. Následně ještě zakončoval ten samý hráč z otočky, ale betony domácího gólmana zůstaly pevné.
     
    15:01
    Milan Antoš se na levém kruhu opřel do kotouče, který měl dobrý směr i rychlost, ale nakonec břinkl jen o tyčku za Kružíkovými zády!
     
    14:38
    David Matušek (HBR) – 2 minuty za faul loktem.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Kombinace dvou ostřílených mazáků, kteří jsou na sebe zvyklí jak manželé po pětatřiceti letech, znamená návrat na začátek. Radim Pejchal naservíroval touš před kasu, kde si s ním hravě věděl rady MICHAL TEPLÝ, jenž nedal klouzajícímu Paříkovi šanci. Asistence: Radim Pejchal.
     
    06:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Na obě strany celkem vyrovnaný úvod zápasu nakonec vyznívá lépe pro Letce. Daniel Vlček přiklepl na pravé křídlo kotouč TADEÁŠI PINKASOVI, který přišpendlil puk pod horní tyč. Jakub Kružík se natahoval marně. Asistence: Daniel Vlček.
     
    04:48
    Dominik Sklenář se dostal za obranu a ujížděl sám na Jakuba Kružíka. Ten jej ale chytře vybruslil a letňanský forward už pak nezasunul mezi tři tyče. Následný pokus o pas před kasu schoval ve výstroji domácí brankář.
     
    01:15
    David Kalina (LET) – 2 minuty za hákování.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Teplý (Pejchal), 32. Teplý, 58. Teplý – 7. Pinkas (Vlček)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Holata) – Zvěřina, Krejčí, Horák, Matušek, Smolko, Dvořák – Pejchal, Cachnín, Teplý – Kohout, Tecl, Kynčl – Pokorný, Plíhal, Večeřa. Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Schönbauer, Hlinka, Lytvynov, Homla, Klikorka, Jelínek, Pinkas, Vlček, Sklenář, Antoš, Navrátil, Nárovec, Duchan, Němec, Kalina, Mařík, Štěbeták. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí
    bahis siteleri