Havlíčkův Brod – Letňany 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Letci Letňany
Středa 19.08.2015, 16:10 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy mladšího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    57:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zřejmě definitivně pečetí svoji výhru. Kdo jiný je autorem třetího gólu, než MICHAL TEPLÝ. Teda, vlastně... počkejte... Michalu Teplému je branka připsána, protože jeho nahození z levého křídla si srazil za vlastního gólmana jeden z obránců. Jinak by touš letěl úplně mimo kasu. Bez asistence.
     
    31:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velká chyba Letců na středu kluziště dala domácím šanci, kterou proměnil MICHAL TEPLÝ. Jeden z obránců hostů nedůrazně rozehrál puk, kterého se chopil domácí střelec, jenž upaloval sám na Paříka, kterému naznačil doleva a pověsil mu forehandem puk pod horní tyč! Bez asistence.
     
    14:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Kombinace dvou ostřílených mazáků, kteří jsou na sebe zvyklí jak manželé po pětatřiceti letech, znamená návrat na začátek. Radim Pejchal naservíroval touš před kasu, kde si s ním hravě věděl rady MICHAL TEPLÝ, jenž nedal klouzajícímu Paříkovi šanci. Asistence: Radim Pejchal.
     
    06:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Na obě strany celkem vyrovnaný úvod zápasu nakonec vyznívá lépe pro Letce. Daniel Vlček přiklepl na pravé křídlo kotouč TADEÁŠI PINKASOVI, který přišpendlil puk pod horní tyč. Jakub Kružík se natahoval marně. Asistence: Daniel Vlček.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Teplý (Pejchal), 32. Teplý, 58. Teplý – 7. Pinkas (Vlček)


    BK Havlíčkův Brod: Kružík (Holata) – Zvěřina, Krejčí, Horák, Matušek, Smolko, Dvořák – Pejchal, Cachnín, Teplý – Kohout, Tecl, Kynčl – Pokorný, Plíhal, Večeřa. Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Schönbauer, Hlinka, Lytvynov, Homla, Klikorka, Jelínek, Pinkas, Vlček, Sklenář, Antoš, Navrátil, Nárovec, Duchan, Němec, Kalina, Mařík, Štěbeták. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Tomáš Krejčí
    bahis siteleri