Moser Medical Graz 99ers – Junosť Minsk 5:4 (kon.) | Poprad – Slavia 3:7 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
5:4 (0:1, 4:1, 1:2)
Junosť Minsk
sk Pátek 21.08.2015, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:43
    Minsk dal gól!
    Michnov získal puk za bránou, obkorčuľoval ju a ku opačnej žrdi dával na KIRUSČENKOVA, ktorý nemal problém zakončiť, pretože brankár Dahm ani len nezaregistroval, že sa puk presunul už inde! Minsk znižuje stav na 5:4.
    Asistencia: Michnov.
     
    50:11
    Graz dal gól!
    ALEXANDER FEICHTNER zvolil jednoduchý blafák, rozhýbal si brankára a potom forhendom pohodlne ponad betón zakončil!
     
    40:34
    Minsk dal gól!
    Hokejisti Minsku okamžite nastúpili do tretej tretiny a strieľajú kontaktný gól! Jefimenka nakorčuľoval po ľavej strane, najprv otestoval Dahma, ale na druhý pokus už našiel v medzikruží ŠAFARENKA, ktorý tesne ku ľavej žrdi dokázal trafiť voľný priestor brány!
     
    39:59
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu však spolu so záverečným klaksónom skórovali ešte raz! Z ľavej strany sa na bránu vyrútil LUKE WALKER a cez medzierku Valitalovej výstroje a pravej žrdi dotlačil puk do brány!
    Bez asistencie.
     
    39:52
    Graz dal gól!
    Presilovková akcia v závere tretiny hokejistom Grazu vyšla! Marcou posunul na pravý kruh DeSimonovi, ktorý chvíľu miešal puk a potom ho ku opačnej žrdi presunul na PETERA MACARTHURA a ten iba hokejkou doklepol puk do brány!
    Asistencie: Philip DeSimone a Mike Marcou.
     
    36:41
    Minsk dal gól!
    Rakúski hokejisti si však vedenie nezachovali ani minútu! Hráči Minsku sa okamžite natlačili do útočného pásma, vystrelili párkrát na Dahma, od neho obrancovia upratovali puky na modrú čiaru, kde bol pripravený obranca CHERNOOK a ten už prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistenciu si pripísal Turkin.
     
    35:55
    Graz dal gól!
    Teraz to však tejto dvojičke vyšlo! PHILIP DESIMONE potiahol akciu po pravej strane, prihral ku ľavému kruhu Walkerovi a ten mu ešte sympaticky puk pred bránu vrátil, no a z takejto pozície už DeSimone nemal problém prekonať ležiaceho Valitalu!
    Asistencia: Luke Walker.
     
    25:12
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu vyrovnávajú! V momente, keď VICTOR BORG naskočil z tresnej lavice sa puk ideálne kĺzal ku útočnej modrej čiare, prevzal si ho, prešiel viac napravo a jednoduchým prízemným zakončením ku pravej žrdi prekonal Valitala!
    Bez asistencie.
     
    12:17
    Minsk dal gól!
    Minsk otvára skóre stretnutia! Po pravej strane prekorčuľoval ihrisko Jefimenka, ktorého zakončenie ale Graz zachytil, obranca rakúskeho tímu však nahral na modrú čiaru priamo Henkelovi, ktorý vypálil a jeho strelu úspešne tečoval MICHNOV!
    Asistencia: Henkel.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 26. Borg, 36. DeSimone (Walker), 40. MacArthur (DeSimone, Marcou), 40. Walker, 51. Feichtner (TS) – 13. Michnov (Henkel), 37. Chernook (Turkin), 41. Šafarenko (Jefimenka, Michnov), 53. Kirusčenkov (Michnov)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Marcou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter
    Junosť Minsk: Valitalo (Borodulya) – Rydinský, Šeleg, Henkel, Chernook, Mickevič, Sačivko, Dukov – Jefimenka, Šafarenko, Michnov – Kirusčenkov, Sundstrem, Razvadovský – Turkin, Korso, Kovalenya – Abakunčik, Černý, Jelnerovský

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Wolf
    bahis siteleri