Moser Medical Graz 99ers – Junosť Minsk 5:4 (kon.) | Poprad – Slavia 3:7 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
5:4 (0:1, 4:1, 1:2)
Junosť Minsk
sk Pátek 21.08.2015, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Borg a Turkin sú poslaní na dve minúty za hrubosť, powerplay je teraz v znení piatich proti štyrom.
     
    59:43
    Rydinský vypálil od modrej, tam sa snažila trojica hokejistov Minska akosi dotlačiť puk do brány, ale napokon sa situácia upratala a prichádzajú aj vylúčenia.
     
    59:07
    Teraz už áno, Minsk je v šestici.
     
    56:01
    Minsk to skúša bez brankára!
     
    55:05
    Minsk bude mať výhodu presilovej hry a to im v tomto závere iba pomôže. Victor Borg odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    52:43
    Minsk dal gól!
    Michnov získal puk za bránou, obkorčuľoval ju a ku opačnej žrdi dával na KIRUSČENKOVA, ktorý nemal problém zakončiť, pretože brankár Dahm ani len nezaregistroval, že sa puk presunul už inde! Minsk znižuje stav na 5:4.
    Asistencia: Michnov.
     
    51:15
    Vylučuje sa na oboch stranách. Kovalenya (Minsk) dostáva dve minúty za filmovanie a Philipp Pinter (Graz) za nedovolené bránenie.
     
    50:11
    Graz dal gól!
    ALEXANDER FEICHTNER zvolil jednoduchý blafák, rozhýbal si brankára a potom forhendom pohodlne ponad betón zakončil!
     
    50:11
    Pred Dahmom vznikla obrovská mela, puk dokázali hokejisti Grazu v poslednej chvíli upratať a aj do výhodnej pozície pre Feichtnera, ktorý vykorčuľoval v obkolesení dvoch hráčov na bránu a hlavný rozhodca nariadil pre Feichtnera kvôli hákovaniu trestné strieľanie!
     
    48:18
    Puk sa do medzikružia odrazil ku Kirusčenkovi, ktorý mal možnosť vyrovnať, ale jeho strela skončila vo výstroji gólmana Grazu!
     
    44:48
    Minsk si vypracoval gólovú príležitosť! Korso z pravého kruhu našiel pri opačnej žrdi Turkina, ktorý vystrelil a trafil hornú žŕdku brány!
     
    42:49
    Dlho však presilovka Grazu netrvala. Český center Štěpán Novotný dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    41:43
    Faulu sa dopustil hráč Minska Sačivko. Patria mu dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    40:34
    Minsk dal gól!
    Hokejisti Minsku okamžite nastúpili do tretej tretiny a strieľajú kontaktný gól! Jefimenka nakorčuľoval po ľavej strane, najprv otestoval Dahma, ale na druhý pokus už našiel v medzikruží ŠAFARENKA, ktorý tesne ku ľavej žrdi dokázal trafiť voľný priestor brány!
     
    39:59
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu však spolu so záverečným klaksónom skórovali ešte raz! Z ľavej strany sa na bránu vyrútil LUKE WALKER a cez medzierku Valitalovej výstroje a pravej žrdi dotlačil puk do brány!
    Bez asistencie.
     
    39:52
    Graz dal gól!
    Presilovková akcia v závere tretiny hokejistom Grazu vyšla! Marcou posunul na pravý kruh DeSimonovi, ktorý chvíľu miešal puk a potom ho ku opačnej žrdi presunul na PETERA MACARTHURA a ten iba hokejkou doklepol puk do brány!
    Asistencie: Philip DeSimone a Mike Marcou.
     
    39:06
    V početnej výhode si v závere druhej tretiny a v úvode tretej tretiny zahrajú hokejisti Grazu. Kirusčenkov dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    36:41
    Minsk dal gól!
    Rakúski hokejisti si však vedenie nezachovali ani minútu! Hráči Minsku sa okamžite natlačili do útočného pásma, vystrelili párkrát na Dahma, od neho obrancovia upratovali puky na modrú čiaru, kde bol pripravený obranca CHERNOOK a ten už prepálil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistenciu si pripísal Turkin.
     
    35:55
    Graz dal gól!
    Teraz to však tejto dvojičke vyšlo! PHILIP DESIMONE potiahol akciu po pravej strane, prihral ku ľavému kruhu Walkerovi a ten mu ešte sympaticky puk pred bránu vrátil, no a z takejto pozície už DeSimone nemal problém prekonať ležiaceho Valitalu!
    Asistencia: Luke Walker.
     
    35:33
    DeSimone ponúkol z medzikružia dobrú prihrávku ku pravej žrdi Lukeovi Walkerovi, ten však nestrieľal z prvej, čo stačilo Valitalovi, aby sa presunul a potom puk vyrazil!
     
    34:08
    Graz bude hrať presilovú hru. Hráčska lavica Minsku dostala menší trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odchádza di ho odsedieť Kovalenya.
     
    31:45
    Pekná kombinácia Minsku! Michnov získal puk na útočnej modrej čiare a zbadal Jefimenku, ako mu korčuľuje pred Dahma, tak mu adresoval prihrávku, náslendé Jefimenkovo zakončenie bekhendom ale neprekvapilo gólmana Grazu!
     
    29:33
    Po pravej strane sa do útočného pásma dostal Michnov, zakončoval samostatne, ale Dahm ho dokázal skvelo vychytať.
     
    27:07
    Marcou od modrej dával peknú strieľanú prihrávku pred bránu, kde prichádzal MaArthur, ale tesne minul pravú žrď.
     
    26:23
    Graz 99ers budú hrať v presilovke, Kovalenya inkasuje dve minúty za seknutie.
     
    25:12
    Graz dal gól!
    Hokejisti Grazu vyrovnávajú! V momente, keď VICTOR BORG naskočil z tresnej lavice sa puk ideálne kĺzal ku útočnej modrej čiare, prevzal si ho, prešiel viac napravo a jednoduchým prízemným zakončením ku pravej žrdi prekonal Valitala!
    Bez asistencie.
     
    24:23
    Minsk bude hrať nejaký čas presilovku štyroch proti torom. Philip DeSimone sa previnil hákovaním.
     
    23:26
    Početná výhoda pre Minsk sa však veľmi rýchlo končí. Rydinský totižto fauloval a odsedí si trest za seknutie.
     
    23:05
    Presilovku budú hrať hráči Junosti Minsk. Victor Borg dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    13:33
    Minsk bude hrať presilovku. Martin Oraze putuje na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    13:15
    A mohlo byť 0:2! Kovalenya vykorčuľoval po pravom krídle, dostal sa pred Dahma, na ktorého skúšal blafák, ale Dahm skúsene zmenšil strelecký uhol a zachytil strelu!
     
    12:17
    Minsk dal gól!
    Minsk otvára skóre stretnutia! Po pravej strane prekorčuľoval ihrisko Jefimenka, ktorého zakončenie ale Graz zachytil, obranca rakúskeho tímu však nahral na modrú čiaru priamo Henkelovi, ktorý vypálil a jeho strelu úspešne tečoval MICHNOV!
    Asistencia: Henkel.
     
    08:40
    Šafarenko pekne prenechal na pravom kruhu Jefimenkovi, ktorý sa pokúsil okamžitou strelou zakončiť, no Dahm všetko pozorne sledoval a vyrážal.
     
    07:01
    Po Novotného pokuse o prihrávku sa puk pred bránkoviskom nebezpečne odrazil od korčule hráča Junosti Minsk a trafil žŕdku. Chýbalo pár centimetrov a Valitalo by inkasoval nešťastím.
     
    03:59
    Skončil sa trest pre oboch hráčov a vzápätí prichádza ďalší na strane Grazu. Mario Petrovitz putuje na dve minúty za podrazenie.
     
    02:18
    Pekný blafák ukázal Daniel Natter, ktorý sa presadil až ku Valitalovi, ale svojím bekhendom ho nedokázal zaskočiť.
     
    01:53
    Hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu po jednom hráčovi z oboch celkov. Za Graz odchádza Daniel New a za Minsk Sačivko. Obaja menší trest za hrubosť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 26. Borg, 36. DeSimone (Walker), 40. MacArthur (DeSimone, Marcou), 40. Walker, 51. Feichtner (TS) – 13. Michnov (Henkel), 37. Chernook (Turkin), 41. Šafarenko (Jefimenka, Michnov), 53. Kirusčenkov (Michnov)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Honeckl) – Oraze, Marcou, Borg, Mitchell, Kondradsheim, New, Petrovitz, Strohmeier – DeSimone, White, Walker – Poulsen, Novotný, MacArthur – Feichtner, Pinter, Woger – Konečný, Zusevics, Natter
    Junosť Minsk: Valitalo (Borodulya) – Rydinský, Šeleg, Henkel, Chernook, Mickevič, Sačivko, Dukov – Jefimenka, Šafarenko, Michnov – Kirusčenkov, Sundstrem, Razvadovský – Turkin, Korso, Kovalenya – Abakunčik, Černý, Jelnerovský

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Wolf
    bahis siteleri