Rakousko – Česko 6:7 (po pr.)
po prodl.
Rakousko
6:7 (2:3, 0:2, 4:1 - 0:1)
Česko
Sobota 22.08.2015, 17:30Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V neděli od 13:30 čeká český národní tým poslední soupeř, a to Rusko. (20:18:19)
     
    Těsně před koncem prodloužení ale mířil přesně pod víko Zdeněk Sedlák, který rozhodl o tom, že i ve druhém utkání na turnaji se budou Češi radovat z vítězství.
     
    Ještě po čtyřiceti minutách vedli čeští reprezentanti o tři branky. Rakušané ale zabojovali třetí dvacetiminutovku ovládli, minimálně do počtu branek. Nejprve se trefil Jean Singer, na jeho branku však ještě reagoval Zack Malík. O chvíli později ale přidali další góly domácích Alexander Maxa, Fabio Artner a Niklas Baumgartner.
     
    Konec zápasu.
     
    64:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drama až do konce rozhoduje svou střelou pod horní víko ZDENĚK SEDLÁK. Bez asistence.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:58
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Jen chvíli před koncem Rakušané srovnávají v početní výhodě, když NIKLAS BAUMGARTNER z kruhu poslal puk přímo pod víko. Asistence: Niklas Bretschneider.
     
    58:22
    Tomáš Dajčar (CZE) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče. Češi si znovu zkusí oslabení.
     
    56:14
    Na ledové ploše se strhla regulérní bitka! Rene Trothan, Raoul Valtiner, Julian Pusnik a Felix Vonbun na rakouské straně a František Klejna, Matěj Blümel, Jan Jeník a Jan Matiášek na té české, jsou vyloučeni do konce zápasu.
     
    53:53
    Tentokrát putuje na trestnou lavici jeden z Rakušanů. David König si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    52:56
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Ze zápasu bude ještě pořádné drama! Jeden z Rakušanů vyrazil sám na branku a zkusil to z boku. Český brankář ale dokázal jeho střelu vyrazit betonem, odkud FABIO ARTNER dorazil kotouč po zemi až za záda Kořénka. Asistence: Niklas Bretschneider, Niklas Gehringer.
     
    51:04
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí trestají českou nedisciplinovanost. ALEXANDER MAXA dokázal z brankoviště dorazit puk až do brány. Asistence: Marco Rossi.
     
    50:05
    Zdeněk Sedlák (CZE) si počínal za hranicí pravidel a za naražení zezadu je potrestán dvouminutovým trestem.
     
    47:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    I Češi využívají početní výhodu. ZACK MALÍK od modré jen nahodil puk na bránu a trefil se přesně pod horní tyčku. Rakouský brankář neměl šanci zasáhnout, přes bránící hráče totiž nic neviděl. Asistence: Matěj Pekař.
     
    46:09
    Niklas Bretschneider trochu přidržel svého protihráče, čehož si všiml rozhodčí a rakouského útočníka poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    43:43
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané ukazují, jak jsou v přesilovkách nebezpeční a snižují náskok českého výběru. JEAN SINGER zavezl puk do pásma a mířil přes bránícího českého hráče přesně nad rameno Kořénka. Bez asistence.
     
    43:18
    A další český reprezentant na trestné lavici! Tentokrát je to Filip Bernáth, který se provinil nedovoleným bráněním, a tak si odpyká menší trest.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Baumgartner (Vonbun, Pusnik), 8. Singer (Mitsch), 44. Singer, 52. Maxa (Rossi), 53. Artner (Bretschneider, Gehringer), 59. Baumgartner (Bretschneider) – 4. Kvasnica (Dajčar), 13. Kvasnica (Dajčar, Klejna), 20. Blümel, 34. Kropáček (Kvasnica), 36. Veselý, 48. Malík (Pekař), 65. Sedlák


    Rakousko: Schmidt – Payer, Vonbun, Valtiner, Auer, Pfeffer, Rattensberger – König, Bretschneider, Artner, Gehringer, Singer, Baumgartner, Pusnik, Trothan, Wohlfarht, Maxa, Rossi, Moosmann, Mitsch, Fassler.
    Česko: Kořének (Dostál) – Malík, Bernáth, Dajčar, Klejna, Zábranský, Kowalczyk, Adámek, Procházka – Jeník, Blümel, Matiášek – Kvasnica, Dufek, Kropáček – Koblížek, Pekař, Veselý – Sedlák, Gajarský.
    bahis siteleri